YLE > Finland

Friday, 20 September, 11:53

YLE - 11 sep 19 kl. 09:15

Båtolyckan på Erstan - motorbåten körde i nästan 25 knopPolisen har till största delen kunnat utreda hur båtolyckan mellan en motorbåt och en segelbåt på Erstan i början av augusti gick till, men den stora frågan är fortfarande hur ingendera parten upptäckte varandra. Två personer på segelbåten dog i olyckan..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Erstan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båtolyckan, Erstan, motorbåten, kördei nästan 25 , knop
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här slår motorbåten två volter mitt under racet

Den sprillans nya, 14 meter långa motorbåten körde i cirka 320 kilometer i timmen när den plötsligt tappade kontrollen, skriver NY Daily News.Förfärade åskådare såg hur båten, strax innan den nådde mållinjen, lyftes med fören först och sedan välte bakåt. Den fortsatte sedan snurra två hela varv innan den slutligen slog ned i vattnet igen.

Länstidningen i Jämtland - 11 jun 19 kl. 12:27

Man somnade i motorbåten – körde rätt in i en brygga

En man blåste rätt in i en brygga med sin motorbåt. Nu åtalas han bland annat för sjöfylleri..

YLE - 05 aug 17 kl. 19:48

Motorbåt körde på grund utanför Bergö

På lördagseftermiddagen larmades sjöbevakningen om att en motorbåt hade kört på grund i hög hastighet väster om Bergö i Malax. För att undvika att båten skulle sjunka kördes den upp på land. Där hittade sjöbevakningen alla fyra personer som var ombord.

YLE - 26 okt 15 kl. 03:51

Motorbåt körde i hög fart på kobbe i Lojosjön

Tre män i en motorbåt körde i hög fart upp på en kobbe i Lojosjön i lördags. Olyckan hände vid halv sex-tiden på kvällen. Ingen av männen skadades vid olyckan trots att båten hade så pass hög fart att den svängde runt.

BT - 12 jul 14 kl. 07:51

Roddbåten rammades: "De skrattade och filmade allt"

Polisen i Borås utreder en händelse som utspelade sig i Viaredssjön förra lördagen och började med att en motorbåt rammade en mindre roddbåt. De rammades av en motorbåt och föll i vattnet. Flera av dem kunde inte simma och när de försökte ta sig upp i båten igenom stampade de misstänkta gärningsmännen på deras händer.

BT - 04 aug 13 kl. 07:36

Motorbåt rammade segelbåt - två till sjukhus

En motorbåt rammade i hög fart en ankrad segelbåt utanför Dragsmark, nordväst om Orust, natten till söndagen. På motorbåten fanns en man och en kvinna som båda skadades. Mannen fördes till Norra Älvsborgs Länssjukhus med bland annat benskador, medan kvinnan fick vård på platsen och senare flögs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 04 aug 13 kl. 02:46

Motorbåt rammade ankrad segelbåt


En motorbåt rammade i hög fart en ankrad segelbåt utanför Dragsmark, nordväst om Orust, natten till söndagen.På motorbåten fanns en man och en kvinna som båda skadades. Mannen fördes till sjukhus med bland annat benskador, medan kvinnan fick vård på platsen.

BT - 04 aug 13 kl. 02:49

Motorbåt rammade ankrad segelbåt

En motorbåt rammade i hög fart en ankrad segelbåt utanför Dragsmark, nordväst om Orust, natten till söndagen. På motorbåten fanns en man och en kvinna som båda skadades. Mannen fördes till sjukhus med bland annat benskador, medan kvinnan fick vård på platsen.

HBL - 23 jul 12 kl. 13:28

Motorbåt körde på vågbrytare i Vasa

Under natten till söndagen körde en motorbåt på en vågbrytare i Gerby hamn i Vasa.Händelsen inträffade vid halv ett-tiden på natten. Så väl sjöbevakningen som polisen ryckte ut men inga personer fanns kvar på platsen då de kom fram.

YLE - 11 jul 19 kl. 16:34

Motorbåt körde på en sten i Ekenäs skärgård

I båten fanns fyra vuxna personer och en hund. Trots att båten lutade ordentligt hölls alla fem i båten..

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Flera åtal i sexualbrottshärvan i Södra Österbotten – den huvudmisstänkte hade flera uppdrag i Töysä församling

Åtal har väckts mot fyra personer i den omfattande barnporrhärvan i Södra Österbotten..

YLE - 1 timme sedan

Vasa får Finlands största underjordiska energilager – grottorna på Vasklot tas i användning

Nästa år inleds användningen av ett massivt värmeenergilager i Vasa. Lagret är det största i sitt slag i Finland och ska minska användningen av stenkol med mer än 30 procent..

YLE - 4 timmar sedan

Google investerar 600 miljoner till i Fredrikshamn och köper mera finländsk vindkraft

Google att de kommer att investera ytterligare 600 miljoner i datacentralen i Fredrikshamn, meddelade statsminister Antti Rinne (SDP) och Googles vd Sundar Pichai..

YLE - 4 timmar sedan

Antti Rinne träffar Googles vd, som berättar mer om en miljardinvestering i förnybar energi - se presskonferensen direkt kl. 10.10

Statsminister Antti Rinne (SDP) träffade Googles vd Sundar Pichai en stund sedan. Rinne meddelade att Google kommer att investera mer än de tidigare meddelat i datacentralen i Fredrikshamn..

YLE - 4 timmar sedan

Antti Rinne träffar Googles vd - se presskonferens direkt klockan 10.10

Statsminister Antti Rinne (SDP) träffar i dag Googles verkställande direktör Sundar Pichai. Pichai skriver i sin blogg att bolaget har gjort det största företagsköpet i historien inom branschen för förnybar energi..

YLE - 4 timmar sedan

Finländska forskare: Mängden miljögifter i oss är inte oroande – nästan alla tyska barn har plast i kroppen

När en undersökning beställd av det tyska miljöministeriet visade att nästan alla barn har spår av svårnedbrytbara persistenta miljögifter och kemikalier som härstammar från plast i kroppen väckte det oro..

YLE - 6 timmar sedan

CKP: "Det är frågan om ett omfattande fall"- Airiston Helmis förundersökning ännu långt ifrån klar

Det har gått ett år sedan den stora polisoperationen då Airiston Helmis fastigheter granskades. Tre personer greps och flera miljoner euro i kontanter konfiskerades. Ägaren Pavel Melnikov har ännu inte förhörts av polisen..

YLE - 6 timmar sedan

Morgonkollen: Finland får rapportör för våld mot kvinnor, inget eldupphör i Syrien, Rinne träffar Googles vd

Våld mot kvinnor är fortfarande ett stort problem i Finland. Kina och Ryssland satte stopp då FN:s säkerhetsråd röstade om eldupphör i Syrien. Teknologijätten Google planerar att investera 600 miljoner euro i en ny servercentral i Fredrikshamn..

YLE - 7 timmar sedan

Våld mot kvinnor är fortfarande ett av Finlands största problem - nu ska nationell rapportör ge frågan mera tyngd

Finland kommer att få en nationell rapportör för våld mot kvinnor. Det här för att komma åt ett av Finlands största samhällsproblem. Rapportörens uppgift är att rapportera direkt till makthavarna för att hitta lösningar på problemet..

YLE - 7 timmar sedan

Har Lovisa en framtid? Staden vill provocera invånarna till att komma med kreativa idéer för hur verksamheten kan förbättras

På torsdag kväll fick Lovisas invånare säga sitt om stadens framtid. Ett diskussionsmöte vid namn “Lovisa har ingen framtid” ordnades i Kuggom och närmare 60 invånare tog tillfället i akt för att komma med sina idéer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.