SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:25

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 09:27

Fler polisstudenter har svårt att uttrycka sig i skriftNyutexaminerade poliser och polisstudenter brister i förmågan att uttrycka sig i skrift, enligt en kommande rapport om polisutbildningen. – Jag tror att det är en generationsfråga, säger Gunilla Byrman, professor i svenska språket vid Linnéuniversitetet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Gunilla Byrman, Linnéuniversitetet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, polisstudenterhar , svårtatt , uttryckasig i , skrift
Barometern - 11 sep 19 kl. 06:38

Utbildning: Fler polisstudenter har problem med skrivande

Nyutexaminerade poliser och polisstudenter brister i förmågan att uttrycka sig i skrift, enligt en kommande rapport om polisutbildningen. Jag tror att det är en generationsfråga, säger Gunilla Byrman, professor i svenska språket vid Linnéuniversitetet..

DN - 11 sep 19 kl. 09:07

Rapport: Fler polisstudenter har problem med skrivande

Nyutexaminerade poliser och polisstudenter brister i förmågan att uttrycka sig i skrift, enligt en kommande rapport om….

GöteborgsPosten - 11 sep 19 kl. 08:19

Fler polisstudenter har problem med skrivande

Nyutexaminerade poliser och polisstudenter brister i förmågan att uttrycka sig i skrift, enligt en kommande rapport om polisutbildningen..

DN - 28 jun 12 kl. 14:13

Reinfeldt: Fler än jag kommer uttrycka oro

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) tänker vara kritisk i detaljer, men konstruktiv i samtalen, säger han när han anländer till ett förberedande möte med europeiska partikollegor i Bryssel..

Barometern - 27 dec 13 kl. 16:28

SvFF: Alla får uttrycka vad de vill

Kritiken fortsätter mot Zlatan Ibrahimovics jämförelser mellan herr- och damfotboll. Flera landslagsprofiler uttryckte direkt besvikelse över att Sveriges största stjärna ser ner på damfotbollen. Förbundshöjdarna tog dock två dygn på sig att lämna en kommentar.

City - 20 nov 13 kl. 06:30

”Det finns ett stort behov för tjejer att få uttrycka sig inom teknik”

I en mansdominerad bransch kan kvinnor behöva ett andningshål. På lördag anordnar Hazel Hanus-Haim Geek Girl Meetup Öresund, en teknikkonferens bara för kvinnor. Hur föddes Geek Girl Meetup-fenomenet?

Sydsvenskan - 11 jan 12 kl. 00:10

"Fler dödsskjutningar att vänta"

Malmö och Sverige kommer att få uppleva fler dödsskjutningar. Det befarar Jonas Thornell, skribent och psykolog tidigare verksam vid Rikspolisstyrelsen. De ekonomiska och sociala klyftorna i samhället utgör en fortsatt grogrund för denna kriminalitet, skriver han.

BT - 16 mar 13 kl. 00:30

Ge arbetslinjen fler ansikten

I en matvarubutik i Västerås har en av medarbetarna till uppgift att gå en runda varje dag och lägga tillbaka varor som kunderna har ställt på fel ställen. Det går inte särskilt fort. Ibland tar det honom flera timmar.

Skånskan - 23 jan 17 kl. 15:39

Fler bostäder ska byggas åt studenter

LUND På initiativ från Socialdemokraterna och Miljöpartiet ska det byggas minst 3 000 nya studentbostäder i Lund fram till år 2027. ERWP.fif(0)Det beslutet tog politikerna i Tekniska nämnden i onsdags.

Dagens PS - 25 apr 18 kl. 07:00

Krönika: Bättre dynamik när fler kommunicerar

Det anser Nina Jansdotter, Dagens PS karriärcoach och digitala expert. Att kommunicera i sociala medier har blivit en allt större del i mångas arbetsvardag. Eftersom det är arbetsintensivt att verka i sociala medier kan det vara en bra idé att vara fler som skriver inlägg och hjälper till att bevaka samma kanaler.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Stjärnan till Stockholm Open: "Grymt kul"

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Affärsliv: Bokningsbar bank öppnar på orten

I början av oktober kommer Länsförsäkringar Kronoberg att utöka sina banktjänster i Alvesta genom att inviga en ny bokningsbar bank..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Andersson gick fram med kritiserad budget

Finansminister Magdalena Andersson har gjort den traditionsenliga budgetpromenaden till riksdagshuset. Det var en kylig ton i både vädret och många av kommentarerna..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Golfstjärnan fortsätter neka till brott

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lotta Finstorp (M): "Stockholmarna gynnas"

Länsmuseerna blöder, konstaterar Lotta Finstorp, kulturpolitisk talesperson för M, som menar att regeringens kulturbudget gynnar stockholmarna. Liksom filmbranschens företrädare är hon också besviken över uteblivna produktionsrabatter..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Obehag i yttre rymden

Läskigt, mystisk och omöjligt att slita sig ifrån. När Claire Denis skildrar mänskligt liv i en isolerad rymdfärja skapas science fiction av kittlande obehagligt slag..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Indien fimpar e-cigaretter

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Glada Hudik i New York blir tv-serie och film

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fabriksarbetare i riskzonen för diabetes

Fabriksarbetare, chaufförer och städare är de yrkesgrupper som löper högst risk att drabbas av typ 2-diabetes, enligt en studie från Karolinska Institutet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

ÖSK förlänger med Mårtensson

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.