UT > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:20

UT - 11 sep 19 kl. 09:17

Kronbäck lämnar kommunenPernilla Kronbäck får sluta på Tranemo kommun. Den tidigare sektionschefen för samhällsutveckling lämnar kommunen med ett avgångsvederlag på nitton månadslöner..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Kronbäck, Tranemo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronbäck, lämnar, kommunen
BT - 10 sep 19 kl. 16:46

Kronbäck lämnar kommunen

Pernilla Kronbäck får sluta på Tranemo kommun. Den tidigare sektionschefen för samhällsutveckling lämnar kommunen med ett avgångsvederlag på nitton månadslöner..

BT - 26 jul 16 kl. 04:35

Kollektivtrafik för alla som vill resa

Pernilla Kronbäck vid Tranemo kommun klargör i denna replik möjligheterna till kollektivt resande i kommunen..

BT - 29 aug 19 kl. 22:04

Tranemochef tvingas lämna sin befattning

Chefen för samhällsutveckling på Tranemo kommun Pernilla Kronbäck får lämna sin position. Kommunchefen Carita Brovall bekräftar att sektionen kommer att få en ny chef då kommunen inte varit nöjd med ledarskapet..

UT - 29 aug 19 kl. 22:04

Tranemochef tvingas lämna sin befattning

Chefen för samhällsutveckling på Tranemo kommun Pernilla Kronbäck får lämna sin position. Kommunchefen Carita Brovall bekräftar att sektionen kommer att få en ny chef då kommunen inte varit nöjd med ledarskapet..

Fler nyheter från UT

UT - 45 minuter sedan

Anna Claesson: Tar vi våra rättigheter för givna?

I närheten av skottelden tänker man till. Många gånger om den senaste veckan..

UT - 3 timmar sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka på R40

Enligt ett larm från SOS ska en trafikolycka ha inträffat på R40 i Ulricehamns kommun..

UT - 9 timmar sedan

Ulricehamnaren Joel lärde youtube-kändisarna att dödshoppa

Dödshopp innebär att utövarna handlöst slänger sig ut för höga höjder för att sedan krascha ner i ett magplask i vattnet. När youtube-gruppen JLC ville lära sig grenen var 19-årige Joel Rydell snabb på att höra av sig. – Ena dagen sitter jag hemma på pojkrummet och tittar på deras videos och andra dagen lär jag dem sporten jag älskar.

UT - 9 timmar sedan

Debatt: Högborn har fel om Sverige som tryggt land

Bo Högborn hävdar i sin krönika (UT 29/8) att Sverige är ett av världens absolut tryggaste länder att bo i, och att vi inte skall känna oss mer otrygga idag jämfört med för 30 eller 40 år sedan. .

UT - 9 timmar sedan

Svar direkt: SD borde ta till sig vad BRÅ skriver

”Ett samhälle i sönderfall… Årtionden av massinvandring… Sverige jämförs nu med knarkkrigets Mexiko... fri smuggling av allt från vapen till narkotika och terrorister...” SD Ulricehamn bekräftar verkligen det jag skriver, om att det finns grupper i samhället som har ett intresse av att ge en överdriven eller felaktig bild av situationen i Sverige..

UT - 9 timmar sedan

Insändare: Vi i pensionärsgänget tror inte på SD

En fråga till Niclas Sunding, Sverigedemokraterna i Ulricehamn..

UT - 13 timmar sedan

JUST NU: Barn i olycksbil – vägen helt avstängd: ”Krockat med träd”

En bilist har kört av vägen och in i ett träd i höjd med Marbäck. .

UT - 14 timmar sedan

Jonas Emtervall: Resan har bara börjat

Två raka seriesegrar. Ändå känns det som att resan bara har börjat. Om framgångarna förvaltas på rätt sätt har UIFK alla förutsättningar att bli den ledande damfotbollsklubben i Sjuhärad och knacka på dörren till elitettan inom några år..

UT - 15 timmar sedan

KARTA: Här är Sjuhäradskaféerna i White guide

Sex kaféer i Sjuhärad har tagit plats på White guides prestigefyllda lista. Den enda nykomlingen i år är Engalycka gård. – Det betyder väldigt mycket för oss, säger Thomas Englund som är en av ägarna.

UT - 16 timmar sedan

UIFK-kaptenen: ”Ska bli kul att fira på lördag”

UIFK:s lagkapten Lina Lindgren hade en lätt måndag i går, med seriesegern färskt i minnet. – Man får njuta, det är inte ofta får uppleva sådana här tillfällen, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.