BT > Nyheter

Monday, 16 September, 02:05

BT - 11 sep 19 kl. 09:25

Ny skylt lyser upp TeaterbiografenSvenljunga folkets husförening har investerat i en ny skylt över Teaterbiografens entré. – Den lyser verkligen upp fint i centrum, säger föreningens ordförande Sonja Fransson..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Teaterbiografen, Teaterbiografens, Sonja Fransson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny skylt, lyserupp , Teaterbiografen
Skånskan - 17 jan 17 kl. 16:38

Frisörs skylt lyser för starkt

MALMÖ Det dröjde bara en dryg vecka efter att stadsbyggnadskontoret hade beviljat en frisersalong på Södra Förstadsgatan att behålla sin fasadskylt innan beslutet överklagades av ett fastighetsbolag mitt emot. ERWP.fif(1)I överklagan påpekas att skyltarna är ”alltför stora med tanke på alla färger och det ljus de avger”, att frisersalongen enligt hyresgästerna inte alltid släcker skylten klockan åtta som sägs avtalat och att det lyser in i hyresgästernas lägenheter.

BT - 01 jan 15 kl. 08:32

Teaterbiografen som siktar framåt

Teaterbiografen i Svenljunga har under hösten lockat med allt från operaföreställningar till biopremiärer. Nu blickar de framåt mot nya satsningar. Sonja Fransson, ordförande i Folkets Hus-föreningen, och biografföreståndare Catrin Wolgner är båda nöjda med hösten på teaterbiografen.

Skånskan - 24 dec 15 kl. 14:00

Skylt med rätt namn på plats på torget

BARA Nu är skylten med rätt namn på plats på Värbytorget. På invigningsdagen upptäcktes att givarens namn var felstavat.Nu har misstaget rättats till och en ny skylt är på plats.

Nya Wermlands Tidningen - 23 aug 11 kl. 07:47

Teaterbiografen kör allsång med Jöback

Sugen på att sjunga med i När guldet blev till sand, i biomörkret? Tack vare ny digital utrustning kan Teaterbiografen i Sunne numera sända konserter direkt. På torsdag blir det allsång från Stockholms konserthus..

Nya Wermlands Tidningen - 29 jan 13 kl. 07:55

Teaterbiografen tappar besökare

Det ser ljust ut för Värmlands biografer men i Sunne tappade Teaterbiografen besökare sedan förra året. ? 2011 var ett exceptionellt bra år, så även om det har minskat i år så ser det stabilt ut för biografen, säger Henrik Thorson, verksamhetsledare för Film i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu ska Teaterbiografen renoveras

Renoveringen av Teaterbiografen pågår för fullt. Golv och övrig inredning i foajén har tagits bort, och just nu rivs salongsgolvet ut.– Äntligen, konstaterar Johan Gustafsson som är en av eldsjälarna i Sunne Musik- och revyförening..

Nerikes Allehanda - 21 aug 15 kl. 17:00

Världsmusikalisk röra i teaterbiografen

Nu blir det en riktig musikfest i teaterbiografen i morgon kväll, lördag. World Music är ett evenemang med en mängd artister och musiker med ett brett musikaliskt spektrum..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Festlig invigning av Teaterbiografen

När Teaterbiografen i Sunne skulle invigas efter renovering var det med festlig inramning..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jan 16 kl. 19:01

Skrattfest på Teaterbiografen

På nyårsafton var det premiär för Sunnerevyn ”En salig röra”. Nu väntar totalt tio föreställningar som bland annat handlar om träning på Spa, tandläkarbesök och, naturligtvis, politiken i Sunne. Terje Thoresen är regissör och han är mycket glad över att kunna sätta upp en revy i den nyrenoverade Teaterbiografen..

BT - 26 maj 16 kl. 12:38

500 000 kronor till renovering av Teaterbiografen

Folkets husföreningen i Svenljunga beviljas 500 000 kronor i bidrag från Boverket. Det gör att renoveringen av Teaterbiografen kan fortsätta..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

USA öppnar sina oljereserver

BT - 1 timme sedan

Guiden: Evenemangstips i Ulricehamn

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn..

BT - 1 timme sedan

Från lokalpolitik till riksdagen - Ingemar Kihlströms första år

Efter 20 år i Herrljungapolitiken har Ingemar Kihlström (KD) gjort sitt första år i riksdagen och justitieutskottet, där han har debatterat i frågor om bland annat gängkriminalitet och våld mot skolpersonal..

BT - 1 timme sedan

Oljepriset stiger kraftigt

BT - 1 timme sedan

Västsvenskt oväder stoppade tåg

Regn och kraftiga vindar slog hårt mot stora delar av Västra Götaland på söndagen. På flera håll ställdes tågtrafiken in och färjor påverkades..

BT - 2 timmar sedan

Rånare band pizzeriaanställd

BT - 3 timmar sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

BT - 2 timmar sedan

Skott mot MalmölägenhetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.