GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 21 September, 19:35

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 17:22

Asllanis krav efter dödsfallet: "Dags att agera"



Kosovare Asllani sätter press på Fifa efter att en iransk kvinna tänt eld på sig själv..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Asllani, Fifa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Asllanis, kravefter , dödsfallet, Dagsatt , agera
Expressen - 04 feb 16 kl. 01:20

Krav efter Zikaviruset: "Dags att ställa in OS"

Det fruktade Zika-viruset skapar oro inför Rio-OS i sommar. En rad ansedda universitetsläkare i USA kräver nu att sommarens olympiska spel ställs in – för utövarnas och åskådarnas skull. "Mänskligheten står inför ett allvarligt hot", skriver de på Forbes..

Supermiljöbloggen - 22 apr 16 kl. 07:00

Save the Orangutan: ”Konsumentkraften är stark – det är dags att sätta press på företagen”

"Tillsammans kan vi göra skillnad! Ställ krav och gör medvetna val. Och plantera gärna ett träd idag på Earth Day", skriver Claus Staunstrup Nilsson, generalsekreterare på Save the Orangutan idag på Supermiljöbloggen med anledning av Earth Day.

Sydsvenskan - 26 jun 12 kl. 06:30

Flera krav på Kolmården efter dödsfallet

En djurskötare i Kolmårdens djurpark attackerades av vargar och avled. En dryg vecka efter olyckan ställer Arbetsmiljöverket en rad krav på parken, och senast i september ska de vara uppfyllda..

BT - 23 nov 11 kl. 11:21

Skärpta krav ger lägre byggkostnad

Byggsidan har varit dålig på harmonisering och reglerna skiljer sig åt mellan olika länder, vilket hittills försvårat internationell konkurrens och bidragit till högre priser och boendekostnader, skriver Per-Erik Petersson. Bostadsbyggandet i Sverige måste öka, hävdar bostadsminister Stefan Attefall i en debattartikel för några dagar sedan. Enligt ministern är den främsta orsaken till det låga bostadsbyggandet att kommuner ställer egna tekniska krav, inte minst inom energiområdet, vilket ökar byggkostnaderna och minskar efterfrågan.

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:24

Dags att inför LOV i Tingsryd

Det är dags att avliva myterna och osanningarna om LOV. Politikerna har fortsatt kontroll över skattemedlen, i avtalen kan politiken ställa tydliga krav och företagen har sedan ansvar för att leva upp till dem, skriver Marie Sohlberg (M). Ett kärnvärde för Nya Moderaternas politik för vård, skola och omsorg är att vardagsmakten ska vara stor.

Kristianstadsbladet - 05 sep 11 kl. 04:00

Kommunala krav skärps

Arkivfoto: Hussein El-Alawi
Upphandlingen av den kommunala maten ska ses över, men det kommer att ta tid.
I torsdags berättade Kristianstadsbladet att det kan landa både thailändskt och irländskt kött på skolbarnens lunchtallrikar i den kommunala skolan. Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) är inte nöjd med att det ser ut som det gör, men påpekar att arbete för förändring är på gång.

BT - 21 jan 14 kl. 07:29

FP-krav: Låt Rumänien ta kostnaden

Rumänien och andra EU-länder måste ta ansvar och kostnaden för sina medborgare som tigger i Sverige, anser två folkpartister. Tiggare har blivit en del i gatubilden i många svenska städer. Nu kommer det förslag på att EU-länderna själva ska stå för sina medborgares socialtjänstkostnader i andra länder.

Barometern - 08 mar 14 kl. 08:13

Det är dags att få lön för hela dagen

På Internationella kvinnodagen finns det anledning att påminna om Kvinnokonventionen. Om det självklara löftet att kvinnor inte ska diskrimineras på arbetsmarknaden. Det har gått 34 år sedan Sverige undertecknade konventionen.

BT - 06 feb 13 kl. 13:29

Dags för facken att ta sitt ansvar

Arbetslösheten bland unga är stor i många länder i Europa. En orsak är att hundratals miljoner människor ? i bland annat Kina och Indien ?

BT - 15 dec 14 kl. 12:23

Ny policy: Hårdare krav vid framtida upphandlingar

Bollebygd har antagit en ny upphandlings- och inköpspolicy för kommunen för att komma tillrätta med en del av de problem som bland annat lokala företag påpekat. Men några politiker ville ha hårdare krav på att svenska djurskyddsregler följs och att entreprenörerna har kollektivavtal. Kommunens upphandlingsansvariga Jenny Ramkrans har lagt ner en hel del arbete på att täcka in de flesta aspekter på upphandlingar så att de ska bli så rättvisa som möjligt och så att lokala företag har en chans att delta i anbudsgivningen, utan att för den skull otillbörligt gynnande sker.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

”Det här kommer att bli lika stort som säkerhetsbälten och krockkuddar”

Smart Eyes vd Martin Krantz om ögonstyrningstekniken från Göteborg som redan rullar på våra vägar..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Formstarka Henån/Gilleby tog ännu en seger

Henån/Gilleby fortsätter starkt i division 5 Bohuslän i fotboll. När laget mötte Bovall/Hunnebo borta på Hunnebovallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–2 (3–0).

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Efterlängtad poäng för Ginsten/Vessigebro/Ätrafors - bröt förlustsviten mot Ätran

Det har varit en tung period med sex förluster i rad för Ginsten/Vessigebro/Ätrafors i division 6 Halland norra i fotboll. Men hemma mot Ätran bröts den tuffa sviten. Det blev 1–1 (0–1) i matchen på Klockarevallen, och åtminstone en poäng för Ginsten/Vessigebro/Ätrafors..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Oskarström hade målfest borta mot Örnia

Det blev en riktig storseger för Oskarström mot Örnia borta i division 6 Halland södra. Matchen slutade smått otroliga 1–11 (0–6)..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Fyra mål av Jesper Knaving när Älvängen slog Floda

Jesper Knavings stod för ett målkalas när Älvängen besegrade Floda i division 5 Göteborg A i fotboll med 4–0 (3–0). Samtliga fyra mål för Älvängen gjorde Jesper Knaving, synnerligen viktigt för Älvängens trepoängare..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Leclerc tog tredje raka pole position

Snabbast på träningen – snabbast i kvalet. Ferrariföraren Charles Leclerc kommer att starta längst fram i söndagens F1-tävling i Singapore och har därmed gett sig själv bästa möjliga förutsättningar att ta sin tredje raka seger i mästerskapet..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Försvunnen flicka: Anhållna fortsätter neka

Förhören har fortsatt med de två personer som anhållits i utredningen om den försvunna flickan i Bohuslän, uppger polisen för TT..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Seger för Styrsö på hemmaplan mot Argo/Masthugget

Styrsö vann mötet mot Argo/Masthugget hemma med 3–1 (1–1) på lördagen i division 6 Göteborg C i fotboll..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Skoftebyn kunde inte stoppa Alingsås FC:s segertåg

Alingsås FC och Skoftebyn möttes på lördagen på Alströmervallen. Alingsås FC hade fem vinster i rad i division 1 norra Götaland i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2–1 (0–0)..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Rävåsen tog kommandot från start mot Hertzöga

Rävåsen hade greppet från start i matchen i division 1 norra Götaland i fotboll mot Hertzöga på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3–1 (1–0) borta på Ilanda IP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.