Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:30

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 09:00

Banken som tror på personliga mötetVikten av personliga möten även i en digital tid prioriteras högt hos Sölvesborg-Mjällby Sparbank, som i år firar 180 år. – Vi har större personaltäthet än affärsbankerna och jobbar också mycket med att vara personliga även i den digitala miljön, berättar vd:n Stefan Ohlson som ser ljust på framtiden..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Sölvesborg-Mjällby Sparbank, Stefan Ohlson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankensom , tror, personliga, mötet
SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Ann Heberlein om den missade riksdagsplatsen: ”Ingenting slår det personliga mötet”

”Varför nådde jag inte ända fram? En väsentlig del i politiken är tillit – och tillit tar tid att bygga upp. Jag är ny i politiken.

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 09:00

Banken som tror på personliga mötet

Vikten av personliga möten även i en digital tid prioriteras högt hos Sölvesborg-Mjällby Sparbank, som i år firar 180 år. – Vi har större personaltäthet än affärsbankerna och jobbar också mycket med att vara personliga även i den digitala miljön, berättar vd:n Stefan Ohlson som ser ljust på framtiden..

Sydöstran - 05 apr 19 kl. 06:00

Resebyrån tror på det personliga mötet

En ökad konkurrens på nätet och kunder som blivit mer flexibla. Trots det ser Therese Persson, VD på Sölvesborgs Resebyrå, ljust på framtiden. – Det finns potential i resebranschen fortfarande, säger hon.

Uppsalanyheter.se - 18 mar 14 kl. 04:37

Rekryteringsmässan: Med fokus på det personliga mötet

Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.   Rekryteringsmässan är ett samarbete mellan Uppsala kommun och Arbetsförmedlingen, man kan träffa rekryterande företag, utbildningssamordnare samt deltaga i seminarier.

GöteborgsPosten - 13 dec 13 kl. 18:20

Magi uppstår i det personliga mötet

Mötet mellan den muntliga berättaren och lyssnaren har en kroppslighet och en ljudbild som skriften inte kan levandegöra, skriver Dilsa Demirbag-Sten..

Dagens Medicin - 05 jul 18 kl. 07:00

”Vi vill återupprätta det personliga mötet”

All organisation och styrning inom sjukvården bör syfta till att ge patient-läkarmötet så goda förutsättningar som möjligt, skriver Läkaresällskapets ordförande Britt Skogseid..

GöteborgsPosten - 20 jan 14 kl. 11:27

Schyman tror på personliga mötet

Gudrun Schymans kalender är fulltecknad fram till i sommar. Med sikte på riksdagen reser hon land och rike runt. I folks vardagsrum håller hon home parties och pratar om könsmaktsordning..

Realtid - 05 dec 16 kl. 00:00

Mötet mellan människor är viktigt

Min övertygelse är att mötet mellan människor har en stor värdeskapande kraft. Att möta andra och dela erfarenheter, diskutera utmaningar och eget ledarskap är viktigt. Den digitaliserade världen kan aldrig ersätta eller överträffa kraften i det personliga mötet.

Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 16:25

Mötet mellan människor är det viktigaste

Jag läste Richard Bernces reflektion om ångest den 22/7, och håller fullständigt med om att vi människor behöver lära oss att handskas med tillvarons smärta.Som han skriver lever vi i ett samhälle där alla känslor utom de goda och lyckliga har förpassats till diagnosvärlden. Om det skaver blir vi rädda och förtvivlade och söker snabba lösningar för att bli av med de mörka känslorna.

BT - 28 nov 16 kl. 15:33

Föredrar det personliga mötet framför outlet på nätet

Ingen ekonomisk vinst – men en chans att bli av med överskott och träffa kunder – så ser företaget Oscar of Sweden på fenomenet outlet..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Stjärnproducenten: Gör det för Jöback

Trots ett fullspäckat schema är stjärnproducenten Cameron Mackintosh i Sverige inför uppsättningen av "Häxorna i Eastwick". Anledningen stavas Peter Jöback..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Mattsson utslagen ur brottnings-VM

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bolaget vill renovera huset – undviker dialog med Hyresgästföreningen

Inför renoveringar i ett stort lägenhetshus med 100 lägenheter har SBB valt att undvika en dialog med Hyresgästföreningen. Oroliga gäster har hört av sig och blivit rekommenderade av föreningen att inte skriva på intyg. – Vi har vanligtvis diskussioner med bolagen innan omfattande renoveringar, en sån har vi inte fått ha i det här fallet, säger Mikael Nelander, förhandlare för Hyresgästföreningen..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Renoveringarna på Monsunen – SBB svarar på kritiken

Efter att Hyresgästföreningen uppmanat hyresgäster att inte skriva på hyresgäst intyg, eftersom de inte fått se planerna eller haft dialog med SBB, svarar nu fastighetsägarna på kritiken. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Sölvesborg: Väktare sätts in efter hotbild mot kommunen

En väktare har satts in vid stadshuset då det enligt kommunchef Lars Ericsson finns en hotbild mot kommunen. Detta efter uppståndelsen kring Samstyrets beslut att skärpa kommunens flaggningsregler som stoppar Prideflaggan. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Svenskt näringsliv: Lägre löneökningar behövs

De framtida riskerna är stora såväl för global som svensk ekonomi. Dessutom utmanas Sverige av internationell konkurrens inom flera områden. Inför avtalsrörelsen vill därför Svenskt näringsliv se lägre löneökningar än de senaste åren..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Dreamhack kvar i Jönköping

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Östlund vill göra tv om egna skilsmässan

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Petterssons kedjekamrat stannar i Vancouver

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Akademien går in i intensivt Nobelskede

På torsdag sammanträder Svenska Akademien för första gången efter sommaruppehållet. På dagordningen står bland annat Nobelkommitténs förslag till höstens två Nobelpris..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.