Expressen > Nyheter

Monday, 16 September, 16:47

Expressen - 11 sep 19 kl. 09:01

Dorian drar in över landet – och tar regnet med sigHoppas ni njutit av solen de senaste dagarna – för nu kommer regnet.Tidigare orkanen Dorian sveper in från norska havet och för en hel del skurar med sig över landet.  – Det är ett omfattande regnområde, säger meteorologen Lasse Rydqvist vid väderinstitutet Storm. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dorian, Lasse Rydqvist, Storm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doriandrar in över , landetoch , tar, regnetmed sig
Nyan - 07 okt 17 kl. 11:05

För Lilet lindrar målandet smärtan

För Lilet Englund är målandet ett sätt att hantera sin smärta. Nu ställer hon ut sina akrylmålningar på Handicampen i Mariehamn.
Dukarna är färggranna och tjockt målade.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 12 kl. 11:08

Nu tar regnet vid

Stormen avtar under onsdagen och ersätts av regn och mer regn..

GöteborgsPosten - 04 apr 18 kl. 17:14

Gerhardsson tar regnet med sig

Peter Gerhardssons första tid som förbundskapten har varit allt annat än solig. Och prognosen inför VM-kvalet i fotboll mot Ungern säger som vanligt: regn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 18 kl. 17:13

Gerhardsson tar regnet med sig

Peter Gerhardssons första tid som förbundskapten har varit allt annat än solig. Och prognosen inför VM-kvalet i fotboll mot Ungern säger som vanligt: regn. – Jag är inte chockad.

BT - 08 feb 19 kl. 04:24

Han tar över när caféägarna måste lämna landet

Mångsysslaren Per Bynander går in i en ny bransch. Efter att ägarna till American gypsy café måste lämna landet tar han över verksamheten och köper fastigheten. – Det här är den första affären som jag gör med hjärtat, säger han..

UNT - 15 maj 15 kl. 12:38

Här tar män ut flest föräldradagar

På många håll i landet tar män tar ut en allt större andel av föräldradagarna..

News55 - 02 nov 15 kl. 17:05

Fem län tar betalt för vaccination av äldre

Fem län i landet tar betalt för influensavaccination trots att säsongsinfluensan enligt Folkhälsomyndigheten skördar ett tusental liv bland seniorer varje år. Länen där det inte är gratis för den som är 65+ att vaccineras är följande:
I Halland och Västerbotten kostar det 60 kronor att vaccinera sig om man är 65+. I Västernorrland 70 kr, i Jämtland/Härjedalen 75 kr och i Västra Götaland 100 kronor.

Sydsvenskan - 15 apr 18 kl. 13:00

Så blev Sundsgymnasiet näst bäst i landet

Näst flest i landet tar studenten på skola med många behöriga lärare och höga betygspoäng..

SN - 10 jan 11 kl. 20:50

Storbolaget Medley tar över simhallar

Storbolaget Medley, som driver 27 simhallsanläggningar runt om i landet, tar över driften av Hjortensbergsbadet i Nyköping och Ramdalens sport- och friskvårdscenter. Bolaget köpte vid årsskiftet upp den tidigare entreprenören Friskvårdsbolaget Sörmland..

IDG - 15 dec 17 kl. 13:27

Här tar USA åt sig äran för Pirate Bay-razzian


Nyligen offentliggjorda handlingar från USA visar hur landet tar åt sig äran för razzian mot The Pirate Bay år 2006. De bekräftar också att USA hotade med sanktioner om Sverige inte gjorde något åt piratsajten – och att påtryckningarna pågått så sent som för två år sedan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Krögare åtalas för flera sexbrott

En krögare från Göteborg åtalas för flera sexbrott riktade mot gäster och en anställd, skriver GP.Mannen förnekar all brottslighet..

Expressen - 15 minuter sedan

Google strejkar med Greta

Greta Thunberg har uppmanat även vuxna att ansluta sig till de globala klimatstrejkerna i september. Nu hakar allt fler amerikanska storföretag på. Microsoft och Google har gett tummen upp – och uppmanar även Facebook och Apple att delta.

Expressen - 15 minuter sedan

Brand härjar i tak – risk för spridning

Ett flerfamiljshus står i brand på Gärdet i Stockholm under måndagseftermiddagen.Räddningstjänst är på plats med tio enheter och uppger att det kan finnas en spridningsrisk.– Den är inte under kontroll, vi har precis landat där,s äger Erik Westling, ledningsoperatör vid Storstockholm brandförsvar..

Expressen - 30 minuter sedan

Flera skadade efter husexplosion

En person ska ha dött och flera skadats vid en explosion vid en byggnad i staten Maine i USA, skriver CNN.Byggnaden ska ha tillhört företaget LEAP, som ger stöd till människor med kognitiva och utvecklingssvårigheter..

Expressen - 30 minuter sedan

Barn på förskola hittade hare med avklippt huvud

En hare med utpetade ögon och avklippt huvud hittades i fredags av barn och anställda på en förskola i södra Stockholm. Händelsen utreds nu som misstänkt djurplågeri.– Vi misstänker att en eller flera personer ligger bakom, säger Lars-Göran Rehn på polisen till Mitt i.

Expressen - 1 timme sedan

Vattenfalls vd: "Kärnkraft en del av framtidens energisystem"

Vattenfalls vd Magnus Hall säger att det är omöjligt för energiföretag att bli fossilfria utan kärnkraft.Vid en kärnkraftskonferens i London säger Magnus Hall i ett anförande att ”om vi tar bort kärnkraften, kommer vi inte hitta en lösning”.– Kärnkraft som en del i systemet finns redan, och vi behöver det i framtiden..

Expressen - 1 timme sedan

Han blir ny köksmästare på kända restaurangen

Göteborgskocken Ola Wallin blir Upper House Dinings nya köksmästare.Det framgår av ett pressmeddelande.Wallin kom nyligen tvåa i Årets kock 2019..

Expressen - 1 timme sedan

Så agerar kommunen efter kraftiga branden

Hundratals idrottande ungdomar står utan lokal efter att Slottsskogshallen förstördes i en brand under söndagen.Nu försöker kommunen lösa den svåra situationen.– Vi försöker ta fram ersättningshallar, säger Lisa Klang, kommunikationschef på Idrotts- och föreningsförvaltningen..

Expressen - 1 timme sedan

Beväpnad gängman togs strax innan han skulle skjuta

En drogpåverkad 21-årig känd gängman stoppades av polis i Malmö efter att han fått ett uppdrag. Han misstänktes för att planera skjuta en man. I bilen hade han en skarpladdad pistol.

Expressen - 1 timme sedan

Rebellerna hotar med nya attacker

Efter drönarattacken mot Saudiarabien hotar nu Huthi-rebellerna med nya attacker, rapporterar AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.