Skånskan > Opinion

Monday, 16 September, 16:46

Skånskan - 11 sep 19 kl. 09:01

Internationellt stuk på KävlingeBORDTENNIS BTK Kävlinge kommer till spel i årets pingisliga med spelare från fem olika länder.40-årige veteranen Magnus Molin, som går in på sin tionde säsong i klubben, är ende svensk.
– ”Molle” ser väldigt bra ut. Han har tränat hårt hela försäsongen, hälsar ordföranden Bengt Israelsson.
Kvar från förra säsongens lag är, förutom Magnus Molin, också Yannick Vostes från Belgien.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kävlinge, BORDTENNIS BTK Kävlinge, Magnus Molin, Bengt Israelsson, Yannick Vostes, Belgien, Kiril Shvetc, Sam Mabey, Eslöv, Laurens Tromer, Nederländerna, David McBeath, Israelsson, Bengt, Eslövs AI, Halmstad BTK, Söderhamn, EAI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationellt, stuk, Kävlinge
Skånskan - 18 aug 18 kl. 06:00

”Det dör en Carmen varje dag”

Carmen på en lastbilsscen blir Emma Sventelius första stora operaroll hemma i Skåne och på Malmö opera.
– Jag älskar Carmen. Det finns en anledning till att det är en av världens mest spelade operor, musiken bara talar till en, säger den unga mezzosopranen som nyligen också debuterat internationellt i Düsseldorf.

Kristianstadsbladet - 21 jul 12 kl. 14:38

"Det är inte långt till Kristianstad"

Foto: Tommy Svensson
Kanske gjorde han sin bästa säsong någonsin. Kim Andersson vann allt som går att vinna med Kiel. I ligan tappade man inte en enda poäng och varken i tyska cupen eller Champions League var det någon som orkade stå emot världens bästa klubblag.

Kristianstadsbladet - 13 jul 13 kl. 14:15

"IFK:s attityd förtjänar beröm"

Foto:
Han har en ojämn säsong bakom sig. Nu blickar handbollsstjärnan Kim Andersson fram mot nästa säsong i KIF Köpenhamn samtidigt som han gästade invigningsdagen av Åhus Beachhandboll Festival.
?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efterlyst och misstänkt för försök till mordAndreas Leif Stefan Karlsson

På sajten Swedens Most Wanted efterlyses några av Sveriges mest eftersökta brottslingar – med namn och bild. Personerna som syns är efterlysta av Interpol och Fast, rikskriminalpolisens grupp för aktivt sökande efter förrymda.I en serie kommer Nyheter24 nu att uppmärksamma några av fallen.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 17:05

Fågelarter tillbaka och vattnet renare

lund Rödlistade arter kan ha räddats tack vare Höje å-projektet, och varje år minskas utsläppen av kväve till Öresund med 62 ton och med fosfor 2,5 ton.
Det visar en utvärdering som gjort av satsningen som pågick 1991-2014.– Utvärderingen är enormt positiv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i byggbod

STAFFANSTORP Natten mellan torsdag och fredag bröt sig okända gärningsmän in i en byggbod vid en byggarbetsplats vid korsningen Malmövägen-Västanvägen i Staffanstorp. Där stals bland annat batteriladdare och batterier..

Skånskan - 1 timme sedan

Rattfull stoppad av polis

STAFFANSTORP En 34-årig man stoppades av polis och fick blåsa sedan det uppmärksammats att han körde vingligt på Esarpsvägen utanför Staffanstorp i fredags kväll vid 21.25.
Det visade sig att mannen inte var nykter och han fick följa med för ytterligare provtagning..

Skånskan - 1 timme sedan

Vittne hörde fönsterkross

STAFFANSTORP En person hörde hur det small till vid Borggårdsskolan i Staffanstorp i lördags vid 13.35. Det upptäcktes att ett fönster i skolan krossats genom att någon kastat sten mot rutan.

Skånskan - 1 timme sedan

Anmäler hundöverfall

STAFFANSTORP En hundägare vars hund blev biten av en annan hund har gjort en polisanmälan.
Det hände vid Honungsvägen i Staffanstorp i söndags 14.30.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal pass ur handskfack

Tjörnarp Natten mellan den 13 och 14 september gjorde en tjuv inbrott i en bil som stod parkerad nära stationen i Tjörnarp. Tjuven krossade höger framruta och stal ett pass som låg i handskfacket..

Skånskan - 1 timme sedan

Slängde säckar på parkering

höör En anmälan har gjorts till polisen med anledning av att okänd person skräpat ner på pendlarparkeringen vid Tjurasjö. Personen ifråga har slängt svarta sopsäckar och kartonger på marken. Nedskräpningen har skett någon gång mellan 13 och 14 september..

Skånskan - 1 timme sedan

Kom hem till skadad dörr

höör Höörsbon som bor på Tvärgatan lämnade hemmet klockan 07.30 på morgonen 14 september. När han kom hem klockan 22.

Skånskan - 1 timme sedan

Stoppade känd bil

höör Polispatrullen mötte en för patrullen känd bil på Frostavallsvägen. Poliserna stoppade bilen och i bilen satt en 19-årig man som omhändertogs för kroppsbesiktning. Anledningen var att 19-åringen misstänktes vara narkotikapåverkad..

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvar greps på bar gärning

hjällaröd Vittnet kom körande i sin bil i Hjällaröd som ligger nära Norra Rörum. När han körde förbi en arbetsplats med grävmaskiner såg han en kvinna stå vid arbetsplatsen nära några kopparledningar. Vittnet beslöt att vända om sin bil för att ta reda på vad kvinnan hade för sig.

Skånskan - 1 timme sedan

Körde bil utan körkort

höör Den 33-åriga kvinnan kom körande på en väg i Höör när hon stoppades av en polispatrull klockan 01.24 på natten den 16 september. Det visade sig då att hennes körkort var återkallat och att hon inte hade rätt att köra bil.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.