Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 September, 00:32

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 08:54

Allt du behöver veta om Apple TV+Apple har äntligen avslöjat när deras streamingtjänst Apple TV+ lanseras och hur mycket den kommer att kosta. Det var på ett Apple-event igår som alla detaljer bekräftades. Apple TV+ kommer att släppas den 1 november i år och kommer kosta 59 kr/månad. Upp till sex personer kan använda tjänsten samtidigt. Man ska även kunna ladda ned innehåll och titta offline.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple TV, Apple, TV, Iphone, iPad, Allt, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt du behöver vetaom , Apple, TV+
Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 21:01

Apple gör det ännu svårare att använda kakor

När Apple nu lanserar ITP 2.1 ska det bli ännu svårare för mätbolagen att få sina kakor att sitta. Apple säger att de vill skydda användarna, men sanningen är nog en annan.

TA - 25 aug 11 kl. 07:43

Steve Jobs lämnar vd-posten i Apple

Steve Jobs säger att han inte längre kan fullgöra sina plikter och avgår överraskande från posten som vd i Apple. Beskedet fick Appleaktien att falla dramatiskt i efterhandeln.
"Jag har alltid sagt att om det någonsin kommer en dag när jag inte kan fullgöra mina uppgifter och göra det som förväntas av mig som vd för Apple så skulle ni få veta först.

BT - 24 apr 12 kl. 22:42

Apple bättre än förväntat

Apples intäkter för andra kvartalet 2012 landade på 39,2 miljarder dollar, betydligt bättre än de 36,8 miljarder som analytikerna trott i genomsnitt.
Kraftig efterfrågan på Iphone och Ipad ska ligga bakom resultatet enligt bolaget.
Apples aktiekurs har hittills i år stigit med över 40 procent.

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 15 kl. 22:51

Noel Gallagher toksågar Apple Music

Förre Oasis-stjärnan Noel Gallagher har genom åren sågat det mesta som går att såga. Nu har turen kommit till elektronikjätten Apples nya musiktjänst Apple Music, rapporterar Rolling Stone.— Apple Music, världsradio, är det någon slags George Orwell-skit som pågår, frågar sig Gallagher i den internationella versionen av podcasten "Värvet".

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 22:51

Noel Gallagher toksågar Apple Music

Förre Oasis-stjärnan Noel Gallagher har genom åren sågat det mesta som går att såga. Nu har turen kommit till elektronikjätten Apples nya musiktjänst Apple Music, rapporterar Rolling Stone.— Apple Music, världsradio, är det någon slags George Orwell-skit som pågår, frågar sig Gallagher i den internationella versionen av podcasten "Värvet".

IDG - 04 okt 11 kl. 19:36

Apple har sålt 250 miljoner Ios-enheter

Apple inledde sitt iPhone-event med att prata siffror. Bland annat får vi veta att Lion sålt 80 procent snabbare än Snow Leopard, att 45 miljoner iPods sålts senaste året och att Apple har fem procent av hela mobilmarknaden..

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 06:30

Sony kan göra som Apple

Medan aktiemarknaden tycks ha längtat efter att Ericsson ­skulle sälja sin andel i Sony Ericsson ska?
Medan aktiemarknaden tycks ha längtat efter att Ericsson ­skulle sälja sin andel i Sony Ericsson skapar försäljningen fullt ­naturligt oro i Lund. Övergången från svensk-japanskt till ett heljapanskt företag kommer att bjuda på många tuffa kulturkrockar.

Mobil - 18 feb 15 kl. 10:47

Apple hoppas sälja miljontals Apple Watch

Ett nytt rykte påstår sig veta hur många klockor Apple beställt från tillverkaren..

Mobil - 09 mar 15 kl. 20:29

Alla detaljer om Apple Watch

Apple har just berättat mer om apparna, funktionerna, priset och när Apple Watch kommer ut i butiker. Här har vi samlat allt du behöver veta..

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 16:00

Google går om Apple – är nu världens värdefullaste företag

Enligt en rapport från BrandZ så har Googles ägarbolag, Alphabet gått om Apple i världsranking. Värdet på företaget är fantastiska 229 miljoner amerikanska dollar, något som till stor det beror på annonsintäkter och molntjänster. Googles ständiga innovationskraft uppges också vara en viktig drivkraft till framgången.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM. Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Snapchat anlitar DoubleVerify för att säkra annonsvisningarna

Snapchat och DoubleVerify har ett gediget samarbete när det kommer till att ha koll på att annonsvisningar som sägs visas, faktiskt gör det. DoubleVerify reviderar om annonsvisningar har visats på Snapchat Filter, Lens, Snap Ad (både display och video) och Story Ad. Med tanke på att DoubleVerify är så integrerad i Snapchats erbjudande skulle det inte förvåna om en av parterna till slut köper den andra.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Karin Nelsson är ny vd för Demoskop

Karin Nelsson blir ny VD för Demoskop. I uppdraget ligger att utveckla bolagets position i branschen och stärka kunderbjudandena ytterligare. Karin Nelsson är rutinerad, kreativ och tydligt affärsdriven.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Estrella sponsrar e-sport för att nå sina målgrupper

Estrella är huvudsponsor till FIFA-spelaren ”Jewanderz” som sänder en 50 timmar lång jubileumsstream 27-29 september. Under livesändningen kommer Youtubern att spela det nysläppta FIFA 20 inför omkring 200 000 tittare och bjuda på mängder av chips från Estrella. Gaming har de senaste åren blivit en mer etablerad arena för marknadsföring och Estrella var tidigt in i spelet som bland annat partner till Dreamhack de senaste sju åren.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Tips: Salesforce-partners utbildar nya konsulter helt gratis

Den snabba tillväxten för Salesforce har lett till brist på kompetens. För att råda bot på det går nu några av Salesforce kunder och partners ihop för att utbilda nya konsulter. I våras utbildades de 15 första Salesforce-konsulterna via Academy.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Marknadsförare kämpar med att mäta kampanjer över flera kanaler

Tre fjärdedelar av globala marknadsförare kämpar med att mäta sina kampanjer över flera kanaler, det visar en ny studie från Kantar. Kantar har frågat fler än 500 seniora marknadsförare i sin studie Getting Media Right: Marketing in Motion. Rapporten visar att majoriteten (76 procent) av globala marknadsförare har svårt att mäta sina kampanjer över flera kanaler och 46 procent anser att de inte har hittat rätt balans mellan digitalt och analoga medier.

Dagensanalys.se - Igår: 16:20

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 15:42

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - 13 sep 19 kl. 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.