UT > Nyheter

Tuesday, 17 September, 00:32

UT - 11 sep 19 kl. 08:29

Brinner för delaktighet – och lär sig täljaOm kommunens nya folkhälsostrateg har en och annan sticka i fingrarna är det för att hen täljer dalahästar. Annars brinner 26-åringen för delaktighet och att alla ska ha rätt till en god hälsa..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brinnerför , delaktighetoch , lärsig , tälja
SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 09:08

?Jag brinner för Tingsryd?

En före detta yrkesmilitär på 124 kilo med lång stubin och känsla för att koordinera och sälja. Mikael Håkansson är mannen som ska föra Tingsryds AIF tillbaka till den ljusa framtid som gick förlorad. ?

Nerikes Allehanda - 21 sep 14 kl. 05:15

Riksdagen ska välja statschef också ...

Riksdagen ska inte bara välja statsminister. Den ska välja statschef också.Nu kommer invändningarna.

Supermiljöbloggen - 06 apr 16 kl. 12:18

Nu har SMB 30 000 följare på Facebook – men här är 30 andra som ni borde följa

Det är kul att så många följer Supermiljöbloggen! Men det finns massor av andra i Miljösverige att också hålla koll på. Här listar vi 30 av dem!

LV - 12 nov 13 kl. 08:40

En av tre ska välja privat hemtjänst

Balans i ekonomin och bättre delaktighet för gamla, funktionshindrade och de som behöver socialt stöd. I hemtjänsten ska 30 procent välja en annan utförare än kommunen. Det är socialnämndens mål för 2014 - ett år då nämnden får 20 miljoner kronor mera till sin verksamhet.

Alliansfritt Sverige - 07 feb 14 kl. 09:00

KD-topp (igen): kvinnor kan faktiskt välja högre lön

I söndags var det kristdemokratiska kommunalrådet Ebba Busch ute i jämställdhetsdebatten  Vi har skrivit om det tidigare men för att göra en ganska kort historia ännu kortare tyckte Busch följande: Många höll inte med henne, snällt uttryckt. Och nu försöker Busch att släcka den eld som brinner. Det går väl sådär för att vara helt ärlig.

Sydsvenskan - 08 nov 15 kl. 04:00

Att följa pengarnas flykt

Var finns hjärtpunkten i fransmannen Thomas Pikettys febrila verksamhet som ekonom och samtidskritiker?Det blir tydligt av några rader i en artikel som ursprungligen stått i den franska tidningen Libération:”Vilka nya ägarformer bör vi önska oss under det tjugoförsta århundradet för att slippa diktatoriska ägare och ställa kapitalet och produktionsmedlen under en demokratisk kontroll som öppnar för delaktighet?”Frågan gäller närmast tidningar och andra nyhetsförmedlare och opinionsbildare.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 15 kl. 04:00

Att följa pengarnas flykt

Var finns hjärtpunkten i fransmannen Thomas Pikettys febrila verksamhet som ekonom och samtidskritiker?Det blir tydligt av några rader i en artikel som ursprungligen stått i den franska tidningen Libération:”Vilka nya ägarformer bör vi önska oss under det tjugoförsta århundradet för att slippa diktatoriska ägare och ställa kapitalet och produktionsmedlen under en demokratisk kontroll som öppnar för delaktighet?”Frågan gäller närmast tidningar och andra nyhetsförmedlare och opinionsbildare.

Uppsalanyheter.se - 21 jun 16 kl. 00:43

Rävjunk återutger legendariska "Uppsala stadshotell brinner"

Uppsalabandet Rävjunks smått legendariska album "Uppsala Stadshotell brinner" från 1977 återutges på vinyl i dagarna.Uppsalabandet Rävjunks smått legendariska album "Uppsala Stadshotell brinner" från 1977 återutges på vinyl i dagarna.   Jag träffar bandmedlemmarna Sören G.

Nyheter 24 - 17 sep 13 kl. 22:56

"Hur kan du välja en abortmotståndare och en smygrasist, Reinfeldt?"Seher Yilmaz

När statsminister Fredrik Reinfeldt öppnade riksdagen igår, berättade han också om vilka ministrar som ska få ingå i regeringsuppställningen. Att Gunilla Carlsson, som hittills varit biståndsminister, slutar har jag ingen åsikt om. Däremot är jag helt oförstående inför att Elisabeth Svantesson nu blir arbetsmarknadsminister.

BT - 17 jul 14 kl. 15:01

Recension: Navid Modiri brinner verkligen

Han brinner verkligen, Navid Modiri. 90 minuters sommarprat nästan flyger iväg när han tar oss med på sin resa. Och han vet exakt vad han ska säga.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

JUST NU: Barn i olycksbil – vägen helt avstängd: ”Krockat med träd”

En bilist har kört av vägen och in i ett träd i höjd med Marbäck. .

UT - 4 timmar sedan

Jonas Emtervall: Resan har bara börjat

Två raka seriesegrar. Ändå känns det som att resan bara har börjat. Om framgångarna förvaltas på rätt sätt har UIFK alla förutsättningar att bli den ledande damfotbollsklubben i Sjuhärad och knacka på dörren till elitettan inom några år..

UT - 5 timmar sedan

KARTA: Här är Sjuhäradskaféerna i White guide

Sex kaféer i Sjuhärad har tagit plats på White guides prestigefyllda lista. Den enda nykomlingen i år är Engalycka gård. – Det betyder väldigt mycket för oss, säger Thomas Englund som är en av ägarna.

UT - 6 timmar sedan

UIFK-kaptenen: ”Ska bli kul att fira på lördag”

UIFK:s lagkapten Lina Lindgren hade en lätt måndag i går, med seriesegern färskt i minnet. – Man får njuta, det är inte ofta får uppleva sådana här tillfällen, säger hon..

UT - 7 timmar sedan

Kajaker och fika på internationella äventyr i Ulricehamn

Tuff kajakpaddling på Åsunden eller svensk fika med sju sorters kakor: besökarna på den internationella turismkonferensen ATTA fick se olika sidor av Ulricehamnsbygden..

UT - 10 timmar sedan

Sport: Tog SM-guld på rullskidor

Marcus Johansson, Lager 157 ski team och UIF skidor, var först över mållinjen i Billingen roller ski i Skövde och blev därmed svensk mästare..

UT - 10 timmar sedan

Därför blir det fler poliskontroller i veckan: ”Sköts dygnet runt”

Nu är det åter dags för polisen att samla krafter för en nationell trafikvecka. Den här gången är det fokus på hastighet. – Det är viktigt att få ner hastigheten, för det räddar liv, säger stationsbefäl Joakim Danz..

UT - 11 timmar sedan

Hagman och Nygren snabba i Borås

Ulricehamnsduon Nina Hagman och Linus Nygren slutade femma respektive tia när Kretsloppet avgjordes på Borås gator i lördags..

UT - 12 timmar sedan

Sex varslas från Ulricehamnsföretag

Flera företag inom koncernen Bergman & Beving har gjort förändringar i Ulricehamn. Skydda i Sverige AB har varslat sex personer, varav tre har sin arbetsplats i Ulricehamn. .

UT - 16 timmar sedan

Med en förkärlek för traditionell hantverkskonst

Byggnadsvård Sjuhärad växte fram ur en gemensam passion för trähantverk och gamla hus. För några veckor sedan avslutades deras hittills största projekt – att med traditionella metoder totalrenovera familjen Österbackas 1800-talshus. – En ynnest för oss som älskar trähantverk, säger Tomas Fröberg, snickare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.