Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 September, 16:49

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 08:17

Joakim Broman: Ann Linde måste ta farväl av Palmes världsbildStefan Löfvens regeringsförklaring innehöll en starkare formulering om att Sveriges säkerhet gynnas av vår alliansfrihet. Det är en falsk och hycklande doktrin som borde övergetts för länge sedan. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Broman, Linde, Palmes, Löfvens, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Joakim, Broman, Ann, Lindemåste ta , farvälav , Palmes, världsbild
Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Regeringen - 06 apr 18 kl. 09:00

Ann Linde till Japan på främjarresa

Den 23–25 april 2018 deltar EU- och handelsminister Ann Linde i kungaparets officiella besök i Japan. Tillsammans med samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan kommer Ann Linde att från regeringens håll resa med den historiskt stora näringslivsdelegationen på över ett hundra personer. Ann Linde kommer att träffa motparter i den japanska regeringen, potentiella japanska investerare och företrädare för fackföreningsrörelsen..

Regeringen - 14 maj 18 kl. 11:30

Ann Linde besöker Brexit-gränsen mellan Irland och Nordirland

EU-och handelsminister Ann Linde reser till Irland och Nordirland den 15-16 maj där hon kommer att besöka den irländska gränsen tillsammans med handelsminister Heather Humphreys samt ha bilaterala överläggningar med EU-minister Helen McEntee. Ann Linde deltar även i ett D9-mininstermöte. Resan avslutas på Nordirland där Ann Linde ska träffa representanter för både DUP och Sin Fein..

Skånskan - 09 sep 19 kl. 11:46

Uppgifter: Ann Linde ny utrikesminister

Enligt källor till SVT är det klart att det är handelsminister Ann Linde som ersätter Margot Wallström som utrikesminister.Det var i en intervju med Dagens Nyheter som utrikesminister Margot Wallström avslöjade att hon lämnar sin post av familjeskäl. Nu uppger källor för SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutsson att det är handelsminister Ann Linde som tar över.

Sydsvenskan - 01 sep 17 kl. 17:39

Ann Linde: Säpo informerade inte

Säpo informerade förra statssekreteraren Ann Linde (S) om den hotande säkerhetsläckan i Transportstyrelsen – men hon agerade inte. Linde säger till TT att hon fick information om allvaret i ärendet i ett senare skede. Ann Linde, numera EU- och handelsmi.

Regeringen - 08 sep 17 kl. 09:24

Ann Linde besöker EU-konferens i Trollhättan

EU- och handelsminister Ann Linde besöker idag Västsvenska EU-konferensen i Trollhättan. Ann Linde kommer att tala på konferensen som arrangeras på temat digitalisering. Linde kommer även att besöka företaget NEVS i Trollhättan som bland annat deltog på Team Sweden-resan till Kina..

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:20

Ann Linde ny utrikesminister

Inrikes Statsminister Stefan Löfven utsedde på tisdagen handelsministern Ann Linde till ny utrikesminister. Och i Bryssel nominerade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen tidigare arbetsmarknadsminister Ylva Johansson till hy kommissionär för inrikes- och migrationsfrågor.I dag, tisdag, klockan 14.

Cornucopia - 10 sep 19 kl. 15:12

Regeringsförklaringen: Nej till Nato borta - Ann Linde ny utrikesminister

I statsminister Stefan Löfven (S) regeringsförklaring vid riksdagens öppnande hade tidigare formulering om att Sverige inte ska gå med i Nato strukits, och istället ska försvarssamarbeten fördjupas och den transatlantiska länken värnas. Ser man redan effekterna av att Margot Wallström avgått som utrikesminister?
Ann Linde (S), ny utrikesminister.

Regeringen - 03 sep 16 kl. 13:05

Ann Linde besöker Haag för att diskutera handelspolitik, inre marknad och EU:s framtid

EU- och handelsminister Ann Linde besöker måndagen den 5 september Haag. Ann Linde träffar utrikesminister Bert Koenders, näringsminsiter Henk Kamp samt handel- och biståndsminister Lillianne Ploumen för att diskutera hur EU:s konkurrenskraft kan stärkas och samarbetet på den inre marknaden fördjupas. Även EU-arbetet i ljuset av Brexit kommer att diskuteras..

Regeringen - 30 sep 16 kl. 14:28

EU- och handelsminister Ann Linde leder Team Sweden-resa med företagsdelegation till Indonesien och Vietnam för att främja svensk export

EU- och handelsminister Ann Linde besöker Indonesien och Vietnam den 2-6 oktober med en företagsdelegation för samtal med regeringsrepresentanter och företrädare för näringslivet. Ann Linde kommer bl.a.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Minister kallar till möte om förlossningsvård

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Föll fem meter när en vajer brast

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Carolin Dahlman: Min mormor kan inte somaliska

Kräv svenskakunskaper i äldreomsorgen. De gamla har rätt att fatta vad hemtjänstpersonalen säger. De har rätt att få korrekt medicinering och hjälp..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Nytt långtidskontrakt för David de Gea

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

"Cykelmannen" befaras slå till igen

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

KIK nederlagstippat i fyra av fem tips: ”Väntade tips”

Sist eller näst sist. Det var placeringen som gällde för Kristianstads IK i fyra av fem allsvenska tips: I Mike Helbers experttips, i tränartipset, i spelarnas enkät och i supportrarnas tips. – Det var väntade tips, sen vet jag inte om det är bra eller dåligt för oss, säger KIK-tränaren Mikael Gath efter den hockeyallsvenska upptaktsträffen i Stockholm..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Spaniens Sánchez erbjuden hjälp från höger

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Regerande världsmästaren missar VM

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nytt biljettsystem: Då säger vi hej då till jojo-korten

Skånetrafikens avtal med nuvarande biljettoperatören löper ut i mitten på december och i samband med det ska jojo-korten fasas ut. Istället satsar man på att digitalisera och att öka användandet av appen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Efter inställd marknad: ”Det har dundrat in medlemsansökningar”

Efter en vikingamarknad som till hälften inte gick att genomföra på grund av blåsten har föreningen bakom Vikingadagarna överösts av medlemsförfrågningar. ”Vi är inte nedslagna, det känns nästan bara wow, det här gör vi ännu bättre”, säger ordförande Camilla Stark..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.