Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 19 September, 19:19

Dagens PS - 11 sep 19 kl. 08:27

Här visar Tim Cook upp Apples nyheterApple har i likhet med fjolåret visat upp tre nya iPhones under iPhone 11-serien; iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. De nya mobilerna är lika fjolårets på framsidan men på baksidan finns det numera tre kameralinser. Tillskottet är en ultravinkellins. Iphone 11, som ersätter iPhone XR, kommer med en lcd-retinaskärm medan iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har oled-skärmar. Batteritiden på Iphone 11 ska vara en timme längre mot föregångaren.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Tim Cook, Apples, Iphones, Iphone, Pro, Pro Max, iPhone XR, Apple, Arcade, Apple TV, iPad, Apple Watch, Här, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här visar Tim, Cookupp , Apples, nyheter
Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 11:31

Tim Cook uttrycker stor oro för sociala medier som verktyg för manipulation

I en intervju med NBC News uttrycker Apples VD Tim Cook stor oro för att sociala medier blivit verktyg för att manipulera. Det är dock inte med anledning av Rysslands involvering i det amerikanska presidentvalet, utan att sociala medier används för att splittra och manipulera människor i större skala än bara gällande presidentvalet. Tim Cook mötte härom dagen representanter från amerikanska kongressen för att ge sin syn på den ryska inblandningen i presidentvalet.

Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 13:57

Fem personer Tim Cook ringer när han behöver hjälp

Tim Cook är VD för techjätten Apple, företaget som lett utvecklingen inom bärbar teknologi och som av många ses som en fast referenspunkt för vad som kommer bli nästa stora trend. Men vems råd söker Cook när han behöver hjälp? I en intervju med Washington Post uppgav han några personer som betyder extra mycket, och de är några av de största inom politik och företagsvärlden.

Trelleborgs Allehanda - 30 okt 14 kl. 13:54

Tim Cook: Jag är homosexuell

Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell. Han har inte tidigare pratat om sin sexualitet, men nu skriver han att öppenheten kan hjälpa andra.
Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell, i ett öppet brev som publiceras på Bloomberg Businessweek.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 13:54

Tim Cook: Jag är homosexuell

Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell. Han har inte tidigare pratat om sin sexualitet, men nu skriver han att öppenheten kan hjälpa andra.
Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell, i ett öppet brev som publiceras på Bloomberg Businessweek.

BT - 30 okt 14 kl. 13:54

Tim Cook: Jag är homosexuell

Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell. Han har inte tidigare pratat om sin sexualitet, men nu skriver han att öppenheten kan hjälpa andra. Apples vd Tim Cook kommer ut som homosexuell, i ett öppet brev som publiceras på Bloomberg Businessweek.

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 07:00

Tim Cook på Apple tar strid mot FBI

Apple backar inte efter kraven från FBI. Förra veckan beordrade en federal domare Apple att hjälpa FBI att öppna upp en iPhone 5C som använts av Syed Farook, en av två terrorister som dödade 14 personer på en fest i San Bernardino Kalifornien i december. Regeringen vill att Apple skall skapa en ny variant av sitt iOS-program för att bevilja utredare att få tillgång till data i enheten.

Mobil - 12 okt 17 kl. 14:51

Apples vd Tim Cook på besök i Stockholm

Under torsdagsförmiddagen kom plötsligt nyheten om att Apples vd Tim Cook befann sig i Stockholm. Det har visat sig att Cook är i Stockholm för att träffa en av Apples leverantörer, men också för att hälsa på anställda..

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 10:01

”Alla kan koda” säger Tim Cook samtidigt som han inte tycker om överdrivet användande av teknik

Tim Cook, som är vd för Apple, gillar att tycka till. Under sin resa till Storbritannien för att marknadsföra ”Alla kan koda” delade han sina åsikter om teknik. Det var när Tim talade på Harlow College som han berättade för publiken att han inte tycker vi ska överdriva vår användning av teknik.

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 12:51

Tim Cook på besök i Stockholm

Tim Cook som reser världen runt för att besöka Apples kontor har nu siktats i Stockholm. Det är sajten Breakit som säger sig ha bevis på att Tim Cook sågs på Kungsgatan i Stockholm. Vad han gjorde här och hur länge han tänker stanna är oklart.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 7 timmar sedan

Ännu en toppchef lämnar Apple

Apples kommunikationschef Steve Dowling kommer att lämna företaget i slutet av oktober, enligt ett memo. Det skriver Recode. I memot kommenterar Steve Dowling avhoppet med att ”det är dags”.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Kinesisk chefsekonom tror på handelsavtal

USA och Kina kommer förmodligen att nå ett temporärt handelsavtal när parterna möts i Washington nästa månad. Det uppger Chen Wenling, chefekonom vid tankesmedjan China Centre for International Economic Exchanges, till South China Morning Post. Enligt chefekonomen vid tankesmedjan, som av Telegraph beskrivs ha nära kopplingar till den kinesiska regeringen, behöver USA skjuta upp implementeringen av importtullarna och inte införa några nya för att ett avtal ska kunna bli av.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Rådgivaren sade emot Trump – fick sparken

John Bolton fick sparken som nationell säkerhetsrådgivare dagen efter att USA:s president Donald Trump diskuterat sanktionslättnader mot Iran. Boltons ersättare är redan utnämnd. Det uppger källor med insyn, rapporterar Bloomberg News.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Fingerprints sensor i biometriskt kort från Mereal

En av Fingerprint Cards sensorer finns med i det biometriska kort från Mereal. Det skriver bolaget på sin hemsida. Ordern gäller sensorer ur FPC1300-serien.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Chefer frias i domstol efter Fukushima-olyckan

En japansk domstol har mer än åtta år efter kärnkraftsolyckan i Fukushima friat tre tidigare chefer vid kärnkraftverket från brottsanklagelser, rapporterar BBC. Domstolsfallet var det enda som som kom efter kärnkraftsolyckan, som är den värsta sedan Tjernobyl 1986. Fler än 470.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Indien inför förbud mot e-cigg och vaping

Dagens techbrief handlar om Google skrotade projekt, Trumps miljöattack på Kalifornien samt det senaste i vapingcirkusen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Rykte: Google skrotar nästan färdig smartwatch Enligt en rapport från Business Insider höll sökjätten på med att designa en egen smartwatch – men projektet lades ned strax innan avtäckandet av den första Pixel-telefonen 2016.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Myndighetsbråk kostar skattebetalarna miljoner

Notan hög för Riksgäldens utköp av medarbetare. Högsta chefen pekas ut som problemet. Det är Dagens Industri (obs, inloggning krävs) som uppger att turbulensen på statliga Riksgälden står skattebetalarna dyrt.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Blir det krig om oljan?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. ”Saudiarabien har rätt att försvara sig”, säger USA:s utrikesminister Mike Pompeo på Twitter efter drönarattacken på två av landets oljeanläggningar.

Dagens PS - 11 timmar sedan

AFV lyfter fram två heta börsbolag

Affärsvärlden ger köpråd för Kinnevik och Lindab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Dometic samt lämnar säljråd för Kindred. Ingen kan anklaga investmentbolaget Kinnevik för passivt maktkramande, men börsen sätter ändå omotiverad rabatt på tillväxtstrategin.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Borg om höstbudgeten: ”Där görs ingenting”

Integrationen kopplad till arbetsmarknaden är det ”stora bekymret”, anser den tidigare M-finansministern. Anders Borg ger överlag regeringens budget godkänt, skriver SvD, men han efterlyser en större arbetsreform för landet. ”Det stora bekymret är att vi har ett integrationsproblem i Sverige, kopplat till hur vår arbetsmarknad fungerar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.