Realtid > Ekonomi

Monday, 16 September, 08:23

Realtid - 11 sep 19 kl. 08:28

Söderberg & Partners i ny stor upphandlingSöderberg & Partners dotterbolag har gått ut i en ny upphandling av sakförsäkring för regioner, kommuner och offentliga bolag. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söderberg, Partnersi ny , stor, upphandling
PrivataAffärer - 03 sep 19 kl. 11:32

Söderberg & Partners: Vinsttillväxten avgörande för börsen

Det makroekonomiska landskapet fortsätter att sätta käppar i hjulen för Riksbankens normaliserade penningpolitik, skriver finansrådgivaren Söderberg & Partners som bland annat kommenterar det stundande räntebeskedet från Riksbanken i en veckoanalys. ”Trots Riksbankens enögda penningpolitik går det inte att komma ifrån det faktum att den globala konjunkturen håller på att mattas av”, skriver rådgivaren. Samtidigt ställs frågan om vilken nytta en sänkning på 25 ränktepunkter faktiskt kan bidra med när styrräntan redan är på negativt territorium.

SvD - 24 apr 17 kl. 10:19

Söderberg & Partners misstänks för konkurrensfusk

Konkurkurrensverket utreder försäkringsmäklaren Söderberg & Partners för brott mot konkurrenslagen. Myndigheten misstänker att bolaget har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala, rapporterar SR Ekot. Men Söderberg & Partners uppger att KKV har fel i misstankarna.

PrivataAffärer - 26 mar 19 kl. 13:37

Söderberg & Partners ser begränsad uppsida för aktier

Som orsaker till den avvaktande hållningen nämns att värderingarna har stigit i takt med börserna lyft, samtidigt som prognoserna för vinsttillväxt justerats ned från drygt 10 till 5 procent. ”Givet den begränsade uppsidan ska det mer till för att vi ska vikta upp aktier på kort sikt”, skriver Söderberg & Partners, som även pekar på fredagens inverterade amerikanska räntekurva som ett tecken på att vi befinner oss sent i konjunkturcykeln. Rådgivaren är mer positiv till räntor och alternativa investeringar.

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners i expansionsfas

Söderberg & Partners rekryterar 40 nya pensionsrådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners anställer 40 nya rådgivare

Pensionsrådgivning växer så det knakar för Söderberg & Partners som nu rekryterar 40 nya rådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

DI - 24 apr 17 kl. 10:47

Konkurrensverket utreder Söderberg & Partners

Konkurrensverket utreder om försäkringsmäklaren Söderberg & Partners har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala. 150 kommuner kan ha drabbats om misstankarna stämmer..

PrivataAffärer - 24 apr 17 kl. 10:50

Konkurrensverket utreder om Söderberg & Partners riggat upphandlingar

Konkurrensverket utreder om försäkringsmäklaren Söderberg & Partners har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala. 150 kommuner kan ha drabbats om misstankarna stämmer. Det rapporterar Sveriges Radio....

DI - 02 okt 18 kl. 10:40

Stor tillväxt i Söderberg & Partners risk- och försäkringsverksamhet

Söderberg & Partners verksamhet inom risk- och försäkring växer i snabb takt. Sedan 2014 är företaget den största förmedlaren på området i Sverige och under 2018 växer affärsområdet ytterligare med rekrytering av 17 rådgivare. Samtidigt sjösätts en ny organisation för verksamheten..

DI - 24 jan 19 kl. 21:11

Nordic Capital nära miljardköp i Söderberg & Partners

En miljardaffär i finansbranschen där rådgivnings- och kapitalförvaltningsfirman Söderberg & Partners får en ny storägare rycker allt närmare, enligt Di:s källor..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Söderberg & Partners tar strid för jämförelseindex

Fondförmedlaren Söderberg & Partners har granskats i flera artiklar i Svenska Dagbladet. Företaget kritiserats för att ha brutit mot marknadsföringslagen. Konsumentverket har inte fattat beslut i ärendet ännu men nu varnar Söderberg & Partners för att Konsumentverkets iver att värna konsumenten kan leda till sämre möjlighet för sparare att jämföra investeringar..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Attack sänker oljan

Helgens drönarattack mot viktiga oljeanläggningar i Saudiariaben får kraftiga återverkningar på oljepriset. Dessutom i morgonsvepet: Dystert för svensk tillväxt och svaga siffror för kinesisk industriproduktion..

Realtid - 1 timme sedan

Sänk inte kapitalkravet för aktiebolag – stryk det helt

Regeringen vill sänka kapitalkraven för aktiebolag från 50 000 kronor till 25 000 kronor. Helt meningslöst enligt en av Sveriges främsta experter på bolagsstyrning, advokat Carl Svernlöv på Baker McKenzie..

Realtid - 1 timme sedan

Jonas Thulin:”Metodiken ger överavkastning”

Erik Penser Bank har under två år byggt upp en ny metodik som givit bättre avkastning än konkurrenterna, säger kapitalförvaltningschefen Jonas Thulin..

Realtid - Igår: 08:00

”Jag har fått mer stöttning än skit”

Sandra Bourbon, som driver aktieportföljen Framtidsfeministen med en avkastning på 85 procent sedan start, siktar på att bli ekonomiskt fri när hon fyllt 40 år. För Realtid berättar hon om framgångssagan och om bankmannen som först hånade henne – och därefter bad om råd..

Realtid - I förrgår: 08:00

Ursäkten som bekräftar ängsliga Sverige

Får vi verkligen de bästa politikerna om de som någon gång för 20 år sedan betalt en barnvakt kontant riskerar att sållas bort? Det frågar sig Realtids chefredaktör Johan Såthe..

Realtid - I förrgår: 07:25

Bolån intresserar inom finans

I Realtids lista över veckans tio mest lästa artiklar dominerar en debattartikel om bolån. Danske Banks sparekonom Maria Landeborn väcker också läsglädje och många ville ta del av nyheter om en skjuten advokat..

Realtid - I förrgår: 17:00

”Pengar är billigt och alternativen är få”

Börserna i Stockholm och USA har i veckan gynnats av ECB-stimulanser och positiva nyheter om handelskriget. Det bredare indexet är nära högsta nivån någonsin..

Realtid - I förrgår: 16:45

Bright värvar fastighetsexpert från Mannheimer

Bright Advokat rekryterar fastighetsexpert från advokatjätten Mannheimer Swartling..

Realtid - I förrgår: 15:00

Verkligheten som bonde tuffare än i Pastor Perssons mässa

Pastor Persson målade upp en bild av guld och gröna skogar under sitt tal på Finansdagen. Realtids krönikör Per Lindvall berättar om verkligheten på blötmyren..

Realtid - I förrgår: 14:45

EQT:s erbjudande redan övertecknat

Riskkapitalbolaget EQT.s erbjudande inför börsnoteringen den 24 september har redan övertecknats, enligt källor till Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.