Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 September, 16:52

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 08:00

”Det är definitivt något vi vill fortsätta med”Premiären för Föreningarnas dag i helgen blev bättre än vad arrangörerna vågat hoppas på. Det mesta talar för att den återkommer, berättar turist- och fritidskonsulent Emilia Emilsson..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Föreningarnas, Emilia Emilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är definitivtnågot vi vill , fortsättamed
GöteborgsPosten - 27 feb 14 kl. 17:01

"Jag överväger definitivt att fortsätta"

Daniel Alfredsson öppnar för en fortsättning i världens bästa hockeyliga, NHL. – Jag överväger definitivt att fortsätta, inget snack, säger han till Ottawa Sun..

GöteborgsPosten - 27 feb 14 kl. 17:01

"Överväger att fortsätta"

Daniel Alfredsson öppnar för en fortsättning i världens bästa hockeyliga, NHL. – Jag överväger definitivt att fortsätta, inget snack, säger han till Ottawa Sun..

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

BT - 24 feb 16 kl. 04:00

Stjernkvist: S kan inte fortsätta samarbeta med V om budgeten

Socialdemokraterna måste bestämma sig. Partiet och regeringen kan inte fortsätta samarbeta om budgeten med Vänsterpartiet om ambitionen att bryta upp blockpolitiken är allvarligt menad. Och jag hoppas definitivt att den är allvarligt menad..

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 05:00

M-topp: Prideflaggan ska fortsätta vaja

Svalöv SD-politikern Teddy Nilssons inlägg på sociala medier om prideflaggan har väckt reaktioner bland partiets politiska samarbetspartners i Svalöv.
– Jag förutsätter att sådana här uttalanden inte kommer fortsätta. Man borde tänkt ett varv till, säger Aase Jönsson (KD).

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Minister kallar till möte om förlossningsvård

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Föll fem meter när en vajer brast

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Carolin Dahlman: Min mormor kan inte somaliska

Kräv svenskakunskaper i äldreomsorgen. De gamla har rätt att fatta vad hemtjänstpersonalen säger. De har rätt att få korrekt medicinering och hjälp..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Nytt långtidskontrakt för David de Gea

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

"Cykelmannen" befaras slå till igen

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

KIK nederlagstippat i fyra av fem tips: ”Väntade tips”

Sist eller näst sist. Det var placeringen som gällde för Kristianstads IK i fyra av fem allsvenska tips: I Mike Helbers experttips, i tränartipset, i spelarnas enkät och i supportrarnas tips. – Det var väntade tips, sen vet jag inte om det är bra eller dåligt för oss, säger KIK-tränaren Mikael Gath efter den hockeyallsvenska upptaktsträffen i Stockholm..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Spaniens Sánchez erbjuden hjälp från höger

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Regerande världsmästaren missar VM

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nytt biljettsystem: Då säger vi hej då till jojo-korten

Skånetrafikens avtal med nuvarande biljettoperatören löper ut i mitten på december och i samband med det ska jojo-korten fasas ut. Istället satsar man på att digitalisera och att öka användandet av appen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Efter inställd marknad: ”Det har dundrat in medlemsansökningar”

Efter en vikingamarknad som till hälften inte gick att genomföra på grund av blåsten har föreningen bakom Vikingadagarna överösts av medlemsförfrågningar. ”Vi är inte nedslagna, det känns nästan bara wow, det här gör vi ännu bättre”, säger ordförande Camilla Stark..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.