Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 21 September, 19:29

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 08:07

Apple lanserar researchportal för att kartlägga vår hälsaApple har skapat en researchportal där användare av Apple Watch kan vara med i hälsostudier. Istället för att bara ta din data, som man gjorde tidigare, har Apple skapat en researchportal där användare själva kan välja att gå med i studier om deras hälsa. För att vara med måste du ha Apple Watch som kan mäta värden genom din handled och rörelser. Nya Apple Watch 5 ska nämligen komma packad med nya features för att ha koll på din hälsa. [. ] Inlägget Apple lanserar researchportal för att kartlägga vår hälsa dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple Watch, Apple, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, lanserar, researchportalför att , kartläggavår , hälsa
IDG - 19 nov 13 kl. 06:29

De slåss om att få kartlägga dig


I skuggan av jättarna Apple och Google finns en rad företag som vill kartlägga hur du rör dig i till exempel köpcentrum eller på en flygplats..

Computer Sweden - 19 nov 13 kl. 06:29

De slåss om att få kartlägga dig


I skuggan av jättarna Apple och Google finns en rad företag som vill kartlägga hur du rör dig i till exempel köpcentrum eller på en flygplats.

.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 10:57

Uppdrag att kartlägga Sveriges möjligheter att utvinna metaller och mineral för miljö- och teknikinnovationer (SGU)

Regeringen uppdrar åt Sveriges geologiska undersökning (SGU) att kartlägga möjligheterna för utvinning i Sverige av de metaller och mineral som krävs för tillverkning av nya miljö- och teknikinnovationer som är under utveckling i Sverige och Europa. Uppdraget innefattar kartläggning och kunskapsuppbyggnad om både primära och sekundära källor av dessa metaller och mineral. Redovisningen av uppdraget ska kunna användas som metodik för kartläggning i större skala.

Cornucopia - 26 aug 17 kl. 09:14

Så kan Skatteverket kartlägga skattefusk med Bitcoin

Det finns automatiserade verktyg för att kartlägga skattefusket med Bitcoin. Svenska Skatteverket kan t ex titta på verktyg som amerikanska skatteverket använder och utgå från svenska onlinebutikers köpare.
Alla transaktioner i bitcoinnätverket är öppna för hela världen att läsa - det finns ingen möjlighet att dölja sina transaktioner, vilket gör att man enkelt kan använda verktyg för att kartlägga det hela.

Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 16:01

Med ny forskning går det att kartlägga åsiktsgrupperingar

Forskning vid BTH, Blekinge Tekniska Högskola, kan systematiskt inhämta information från sociala nätverk och kartlägga politiska och religiösa åsikter och även kartlägga åsiktsgrupperingar. Mängden data som använts under forskningen är den största någonsin från Facebook. Fredrik Erlandsson har i sin forskning i ämnet datavetenskap samlat in 280 miljoner offentliga poster från Facebook.

Regeringen - 17 feb 16 kl. 08:52

Uppdrag att kartlägga insatsen hem för vård eller boende (HVB) och verksamheter med konsulentstöd till familjehem

Myndigheten för vård- och omsorgsanalys (Vårdanalys) ska kartlägga och analysera viss verksamhet inom den sociala barn- och ungdomsvården. Det gäller hem för vård eller boenden, HVB, samt verksamheter som bedriver konsulentstöd till familjehem och jourhem. Tyngdpunkten för kartläggningen ska vara HVB och konsulentverksamheter som bedrivs i enskild regi.

Dagensanalys.se - 04 jul 19 kl. 15:15

En app ska kartlägga hur skåningarna rör på sig i sommar

HD och Sydsvenskan kommer i sommar att kartlägga skåningarnas resande genom att be så många som möjligt att visa hur de rör sig med hjälp av en app i mobiltelefonen. Sydsvenskan och HD rapporterar alltid om trafikläget när det förändras, och granskar besluten som ligger bakom, men den här kartläggningen blir den första i sitt slag för tidningarna. Bättre koll på fritidsresor Bland de resvaneundersökningar som görs på nationell och lokal nivå i Sverige fokuserar nästan alla på jobbresor: de […] Inlägget En app ska kartlägga hur skåningarna rör på sig i sommar dök först upp på Dagensanalys.

Regeringen - 20 jun 17 kl. 14:34

Uppdrag till Sametinget att kartlägga rasism mot samer i Sverige i dag

Regeringen ger Sametinget i uppdrag att kartlägga förekomsten av rasism mot samer i dag, såväl bland vuxna som hos barn och ungdomar. Kartläggningen ska omfatta utsatthet för rasism och hatbrott. I uppdraget ingår att lämna förslag till åtgärder mot rasism mot samer samt att sprida resultatet av kartläggningen..

Sydsvenskan - 26 nov 15 kl. 22:04

Åkesson vill kartlägga muslimer

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill kartlägga attityder hos muslimer i Sverige för att se hur utbrett det är med "strömningar som är mer radikala".— Att varenda muslim skulle vara potentiell terrorist är att gå alldeles för långt, naturligtvis, säger Åkesson till Svenska Dagbladet.På frågan om varför just muslimer ska kartläggas säger SD-ledaren:— Det hade varit bra om det går att göra på ett sätt som inte kränker en hel grupp.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 15 kl. 22:04

Åkesson vill kartlägga muslimer

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill kartlägga attityder hos muslimer i Sverige för att se hur utbrett det är med "strömningar som är mer radikala".— Att varenda muslim skulle vara potentiell terrorist är att gå alldeles för långt, naturligtvis, säger Åkesson till Svenska Dagbladet.På frågan om varför just muslimer ska kartläggas säger SD-ledaren:— Det hade varit bra om det går att göra på ett sätt som inte kränker en hel grupp.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Den galna utmaningen med digital annonsering och mätningar

Vad ska annonsörer fokusera på när allt kaos? Det är supersvårt att hålla tungan rätt i mun när digitala annonsformat inte kan visa vad som faktiskt levererats. Kanske är det dags att återgå till branding och med hjälp av styrkan i varumärket nå fram till rätt målgrupper.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Danska Accrease avslöjar hur de ska erövra Sverige

Accrease satsar på att erövra den svenska marknaden med sina tjänster. Här intervjuar vi Tomas Magnusson som berättar om den kommande resan. Vad gör Accrease?

Dagensanalys.se - Igår: 10:44

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - Igår: 10:28

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - Igår: 09:54

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - Igår: 08:59

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - Igår: 07:41

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:54

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:28

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.