YLE > Finland

Tuesday, 17 September, 16:21

YLE - 11 sep 19 kl. 08:00

Småföretagen klagar på tuffare lånevillkor - snabblånen ökar snabbt i popularitetDe små och medelstora företagens framtidstro har blivit sämre sedan våren. Ett oroande drag är att allt flera småföretag förlitar sig på snabblån..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småföretagen, klagar, tuffare, lånevillkor, snabblånen, ökar, snabbti , popularitet
Affärsvärlden - 04 feb 14 kl. 07:32

USA:s banker lättade på lånevillkor till företag

USA:s banker lättade generellt på lånevillkoren till företag och företagen visade samtidigt ökad efterfrågan på lån under det fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 06 maj 14 kl. 07:36

USA:s banker lättade på lånevillkor till företag

Bankerna i USA lättade generellt på lånevillkoren till företag och företagen visade samtidigt ökad efterfrågan på lån under det första kvartalet..

Sydsvenskan - 20 sep 15 kl. 00:01

Nu kan det ljusnaför Grekland. Trots allt.

Söndagens grekiska val är det fjärde sedan 2012. Men att valdeltagandet väntas bli lågt beror inte enbart på att vissa greker känner sig trötta på att rösta. Politikerföraktet har också frodats i spåren av den djupa ekonomiska krisen.

YLE - 24 okt 13 kl. 07:49

Bemanningsföretag allt vanligare i medievärlden

Inom finländsk journalistik börjar man se samma fenomen som i Sverige: allt fler former av anställningar, där bemanningsföretagen blir viktigare. Arbetstagarnas organisationer befarar sämre arbetsvillkor och löner, medieföretagen ser fördelar i flexibilitet. Inte minst ekonomiskt lönar det sig.

YLE - 28 okt 14 kl. 03:55

Så här har studiestödet förändrats

I dagens högskolevärld ställs det olika krav på studenter som lyfter studiestöd beroende på när de nilett sina studier. Orsaken är att villkoren för att lyfta studiestöd ändrats två gånger de senaste tre åren. I reformerna har både antalet stödmånader, minimikraven på studiepoäng, lånevillkor och inkomstgränser förändrats.

GT - 02 dec 14 kl. 11:23

Fredriksson: "Gör något åt det. Nu!"

Årets julklapp för tiotusentals ungdomar är en egen bostad. Bostadsbristen är katastrofal i konungariket Sverige. Men i stället för en politisk satsning på att bygga i kapp efterfrågan straffas de unga med tuffare amorteringskrav och hårdare lånevillkor..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

40 vill ha jobbet som FPA:s generaldirektör – chefer och stadsdirektörer bland de sökande

Tidsfristen för att söka jobbet löpte ut på tisdag eftermiddag. Fullmäktige väntas föreslå ett namn den 5 november..

YLE - 1 timme sedan

Strömningstjänsten Storytel köper förlaget Gummerus

Det svenska Storytel, en strömningstjänst för e-böcker och ljudböcker köper upp det finska förlaget Gummerus Kustannus..

YLE - 1 timme sedan

Knivrån i butik i Pojo - centrum har blivit oroligare säger polisen

Polisen fick på måndagskvällen (16.9) larm om ett slagsmål utanför S-market i centrum av Pojo. Snart eskalerade bråket till ett rån.

YLE - 3 timmar sedan

Posten senarelägger lönesänkningarna – inför två års övergångsperiod

På tisdagen meddelade Posten att den väntar med att verkställa de omstridda lönesänkningarna för sin personal inom postsorteringen. De ungefär 700 anställdas löner ska förbli oförändrade fram till januari 2022..

YLE - 3 timmar sedan

Posttjänsterna måste förnyas - max en gång post per dag

Medieförbundet har beställt en utredning kring hur distributionen av all post för konsumenten kommer att utvecklas fram till 2030. Om branschen ska klara sig när de tryckta volymerna krymper föreslår de tre åtgärder..

YLE - 4 timmar sedan

Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott – bötesstraff för sannfinländarnas riksdagsledamot

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Sannfinländarnas riksdagsledamot Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 4 timmar sedan

Brother Christmas döms till böter för penninginsamlingsbrott

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 5 timmar sedan

Wilhelmsdal i Ingå rustas upp – i november vill politikerna ha förslag på vad huset kan användas till

Det behövdes en lång diskussion och två omröstningar innan kommunfullmäktige godkände ett tilläggsanslag för renoveringen..

YLE - 6 timmar sedan

Söderkulla hälsostation ser äntligen ut att få flytta – Sibbo vill hyra den kyrkliga samfällighetens lokaler

Söderkulla hälsostation i Sibbo har länge haft problem med inneluften. Flera anställda har uppvisat symptom, men nu ser situationen ut att få en lösning. Sibbo kommun börjar förhandla om att hyra lokaler på Hälsovägen 3..

YLE - 7 timmar sedan

Budgetmanglingen i gång: Rinnes regering tror på snabb behandling

Regeringens årliga mangling för att enas om den finländska statsbudgeten för år 2020 har inletts på Ständerhuset i Helsingfors. De fem regeringspartierna är välförberedda. Men de är knappast helt eniga om hur pengarna ska användas - eller varifrån de ska tas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.