Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 22 September, 01:34

Dagens Media - 11 sep 19 kl. 07:48

Nicklas Norrby: ”Inte Armageddon för tv-branschen”Med en lång erfarenhet från konkurrenten TV4 ska Nicklas Norrby visa vägen för ett blödande Discovery. Målet är att skapa Sveriges mest älskade innehåll och tjänster, uppbyggt av ett starkt sammansvetsat Discovery-lag. ”Det är människorna som gör skillnaden”, säger han till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Norrby, Armageddon, TV4, Nicklas Norrby, Discovery, Sveriges, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nicklas, NorrbyInte , Armageddonför , tv-branschen
BT - 14 dec 11 kl. 16:22

Nio spelautomater togs i beslag när polisen gjorde razzia på Norrby

Nio spelautomater som helt saknar tillstånd togs i beslag när polisen på onsdagen slog till mot en lokal på Norrby. Nu misstänks mannen som driver stället för brott mot lotterilagen eller dobbleri. ?

Resume - 12 sep 14 kl. 11:20

Så ska branschen bli mindre stereotyp

Fanna Ndow Norrby ligger bakom det uppmärksammade Instagram-kontot "Svart kvinna", och nu har hon börjat på Berghs. Hon är en av två mottagare av "Framtidsstipendiet", och i Resumés podcast Kommunikationsklubben pratar hon om hur branschen ska bli mindre normativ..

IT24 - 28 okt 11 kl. 10:44

Branschen jublar efter HPs kovändning

Efter en tid av ovisshet välkomnar nu pc-branschen att HP kryper till korset. "Ibland är det kul när världen förändras, men inte alltid", säger Nicklas Henriksson, vd på ITF..

Realtid - 13 sep 17 kl. 07:00

"Branschen har hittills drivits av prestige och pengar"

Fondia är en av få noterade advokatbyråer i världen och vill nu expandera kraftigt i Sverige. Byrån erbjuder prispressad digitaliserad juridisk rådgivning. Organisationen är också platt, arbetstiden reglerad och vd:n Nicklas Gottlieb har ingen juristbakgrund.

IT24 - 24 aug 11 kl. 13:12

Branschen skakad av HP:s besked


När världens största pc-tillverkare förra veckan meddelade att de dumpar pc-divisionen slog det ned som en bomb i den svenska återförsäljarkanalen. "Hur fan tänker de nu?", säger Nicklas Henriksson på ITF..

IDG - 24 aug 11 kl. 13:12

Branschen skakad av HP:s besked

När världens största pc-tillverkare förra veckan meddelade att de dumpar pc-divisionen slog det ned som en bomb i den svenska återförsäljarkanalen. "Hur fan tänker de nu?", säger Nicklas Henriksson på ITF..

BT - 08 mar 14 kl. 09:09

Sportkrönika: Problemet löper över gränsen

Fallet Abeba Aregawi väcker många frågor. Problemet handlar om mer än enbart den etiop.....förlåt, svenska löparstjärnan.

BT - 08 mar 14 kl. 09:09

Sportkrönika: Problemet löper över gränsen

Fallet Abeba Aregawi väcker många frågor. Problemet handlar om mer än enbart den etiop.....förlåt, svenska löparstjärnan.

Trelleborgs Allehanda - 23 jul 11 kl. 02:00

Bygget tar sen semester

Foto: Tomas Nyberg
Egentligen började semestern för två veckor sedan.
I fjor stod vägbygget helt still i fyra veckor. Traditionellt sett infaller semestern i branschen vecka 28-31 och så var det planerat även längs motorvägsbygget mellan Maglarp och Vellinge.

Sydsvenskan - 11 sep 11 kl. 08:37

Kulturell terrorterapi

Foto: UIP
Den 11 september 2001 förvandlades amerikanernas verklighet till en katastroffilm. Efteråt trodde många också att attacken skulle förvandla Hollywood i grunden - att en viss typ av filmer skulle bli förlegade i den nya världsordningen. Men vad hände, egentligen?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 17:06

Fellman om publiceringen av Kinas ambassads debattinlägg

Samma dag som Dagens Nyheter publicerade en helsideannons från kinesiska regimen publicerade Dagens Industri ett debattinlägg av Kinas ambassadör..

Dagens Media - Igår: 15:55

Lämnar mediebyrån – startar konsultfirma för programmatiska medieköp

De tidigare Tre Kronor-medarbetarna lämnar mediebyrån – och startar konsultbolag med fokus på inhousing av programmatisk annonsering. ”Det finns fördelar både vad gäller kontroll och sparade pengar”, säger grundaren Nima Ghamari..

Dagens Media - Igår: 15:33

”En publicistisk idé som påminner om en amöba”

MEDIEDAGEN. Det blev en het debatt när mediernas förhållningssätt till nätjättarna diskuterades under Mediedagen. Expressens kulturchef Karin Olsson liknade Nyheter365:s publicistiska idé vid en amöba..

Dagens Media - Igår: 14:34

Reklambyrå-vd:n startar poddbolag: ”Vill bli ett globalt mediehus för ljud”

Honestys vd Walter Naeslund breddar sitt fokus inför framtiden – och startar poddbolag tillsammans med sambon och PR-konsulten Julia Anjou. ”Ljudformatet håller på att bli den nya tv:n”, säger han..

Dagens Media - Igår: 14:06

Tre insikter om Facebooks nya annonsformat

Emma Blom delar med sig av tre värdefulla insikter om Facebooks nya interaktiva annonsformat..

Dagens Media - Igår: 13:44

REPLIK: ”Det ärliga svaret är: vi vet inte”

Vi vet inte vilken effekt ”Sverige möts” kommer att få för polariseringen. Men som kontrast till den högljudda, anonyma diskussionen på sociala medier vill vi erbjuda meningsmotståndare att mötas fysiskt, skriver SVT i en replik till Isobel Hadley Kamptz..

Dagens Media - Igår: 10:59

Mediacom vinner uppdrag för Nestlé – igen

Efter en mediapitch står det klart att Group M fortsätter som Nestlés byrå..

Dagens Media - I förrgår: 14:14

Avodkriget – SVT Play tar andelar

MEDIEFAJTEN. SVT tar andel av det digitala tittandet på bekostnad av de kommersiella aktörerna. Samtidigt ökar tittandet totalt sett.

Dagens Media - Igår: 09:05

Chefredaktörernas svar: ”Därför mäter vi inte i TS”

DN, Expressen, Dagens industri och Aftonbladet svarar på kritiken från Sveriges Annonsörer och flera byråer om den minskade transparensen. ”Jag kan inte se att markanden efterfrågar TS upplagemätning”, säger Di:s chefredaktör Peter Fellman..

Dagens Media - Igår: 07:56

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehus

MEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.