Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 16 September, 08:10

Affärsvärlden - 11 sep 19 kl. 07:30

Sälj tills ångan skingratsANALYS I ångkraftssagan har världens undergång tagit sällskap av Bill Gates som publikmagnet. Nu intygas om nya stordåd, men så länge leveransen haltar och finanserna blir allt dimmigare behålls Affärsvärldens säljflagg..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Analys, Bill Gates, Affärsvärldens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sälj, tills, ångan, skingrats
Affärsvärlden - 11 sep 19 kl. 18:00

Sälj tills ångan skingrats

I Climeons ångkraftssaga har världens undergång tagit sällskap av Bill Gates som publikmagnet. Nu intygas om nya stordåd, men så länge leveransen haltar och finanserna blir allt dimmigare behålls säljflagg..

ÖstersundsPosten - 11 aug 15 kl. 18:59

Södra Långan med i ortregistret

Lantmäteriets ortnamnsmyndighet har beslutat att införa namnet Södra Långan i ortsregistret efter begäran från samtliga sju hushåll i byn. Den ligger norr om Krokom där väg 339 korsar ån Långan, bland annat har räddningstjänsten hamnat i orten Långan är två mil bort när de sökt på Södra Långan med gps..

Skånskan - 20 sep 18 kl. 18:13

Nya planer för kungalängan

MALMÖ Tomma lokaler och en restaurang som flyttar ut gör att fastighetsägaren Jernhusen har nya planer för den så kallade kungalängan på Malmö centralstation.
Någon form av handel eller kontor är tänkbara alternativ.Restaurang Vigårda har öppet sin sista dag under fredagen.

DI - 10 nov 17 kl. 17:00

Bilias vd: Analytikeroron verkar ha skingrats

Osäkerheten kring hur Bilia rapporterar kring sin privatleasingaffär tycks åtminstone i viss mån ha skingrats under kapitalmarknadsdagen, och fler elbilar behöver inte hota Bilias serviceaffär särskilt mycket. Det bedömer Bilias vd Per Avander i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt efter fredagens kapitalmarknadsdag, angående ett par av de punkter som han märkt skapat osäkerhet kring bilkedjeaktien i marknaden på sistone..

Blekinge Läns tidning - 17 okt 17 kl. 21:00

Tillfällig butik ger liv i längan

Under torsdagen får den halvtomma butikslängan vid Amiralen norra en ny hyresgäst. Då öppnar en tillfällig konkurshandelsbutik upp. Samtidigt försäkrar fastighetsförvaltaren att de har en långsiktig plan för affärslängan i Lyckeby..

Nyan - 04 jan 18 kl. 06:00

Förlikningsförsök i Hassellängan-tvist

Förlikas parterna i den utdragna tvisten om äganderätten till de sex parhuslägenheterna i bostadsaktiebolaget Hassellängan i Jomala Kalmarnäs? I går försökte man för första gången närma sig varandra.
Ärendet gäller hävning av köp av lös egendom.

Sydsvenskan - 13 jun 13 kl. 12:13

Långa Längan inte till salu

Långa Längan i Bjärred är inte längre till salu.
? Vi har plockat bort den från listan över fastigheter till försäljning.

SN - 13 jul 13 kl. 11:04

SN-TV: Sommarteater på Fåfängan med gungande hav

Tre skådespelare, en musiker och ett stort, gungande hav som kan vara på väg mot undergången. Det är förutsättningarna för "Fiskaren och hans hustru", sommarteatern som på onsdag, 17 juli, börjar spelas på Fåfängan i Nyköping. Barnteatern "Den lilla fiskaren" har premiär samma dag..

Barometern - 11 sep 13 kl. 16:38

Dieselstöld i Vrånganäs

Två batterier till en lastmaskin och 130 liter diesel har stulits från bergtäkten i Vrånganäs. Bränslet slangades från lastmaskinen. Stölden har skett någon gång mellan tisdagseftermiddagen och onsdagen.

Dalarnas tidningar - 22 okt 13 kl. 17:11

Dellnerkontoret heter Sjölängan

Dellners har nu invigt det nya kontoret på tomten intill gamla prästgården i Vika. Och på några sekunders mellanrum döptes den till först sjövillan och sedan till Sjölängan när ägaren Gunnar Dellner kom på sitt misstag..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

De nordiska bankerna granskade för svindel

Danske Bank, Nordea och SEB menar att det inte skett några fel dem veterligt..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Förbättrad framtidstro hos e-handlarna

Butikshandlarnas framtidstro förbättrades i september..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Priset på olja steg kraftigt efter drönarattack

I USA steg priset inledningsvis med 15 procent, till 63,34 dollar per fat..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

En höstbudget som lovar mer klirr i kassan

Skattesänkningar för höginkomsttagare, pensionärer och glesbygdsbor - för många hushåll väntas regeringens höstbudget ge mer pengar kvar i plånboken..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Positiv start på Tokyobörserna

Tokyobörsen startade uppåt medan Hongkong inledde nedåt.

Affärsvärlden - I förrgår: 15:13

Källor: Hongkongbörsens ägare överväger fientligt övertagande av Londonbörsen

Hongkongbörsens ägare HKEX tänker inte ge upp försöken att köpa upp Londonbörsens ägare LSE trots avböjande av diskussioner. HKEX överväger till och med ett fientligt övertagande av LSE, rapporterar Financial News med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:10

Oscar Properties vinner tvist om förhandsavtal

Oscar Properties har vunnit en tvist i Tingsrätten gällande 79 & Park på Gärdet..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:02

USA-börserna väntas klättra uppåt

De ledande USA-börserna ser ut att inleda fredagens handel uppåt med stöd från uppmuntrande kommentarer i veckan kring handelskonflikten mellan USA och Kina samt ECB:s lättnadsåtgärder och uppmuntrande kommentarer från handelskonflikten mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:45

ECB: Stor oro över digitala valutor

Euroländernas finansministrar är mycket oroade av digitala valutor, som Facebooks Libra. Ministrarna vill att kraven för myndighetsgodkännande kommer att sättas mycket högt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:18

Londonbörsens ägare ratar bud

Londonbörsens ägare, LSE, ser "ingen anledning" att fördjupa sig med något engagemang i förhandlingar med Hongkongbörsens ägare HKEX om ett uppköp, efter onsdagens anbud på motsvarande 260 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.