GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:58

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 16:51

Snart öppnar bastunOlika förseningar har gjort att bastun på Slottsskogsvallen har varit stängd sedan april, men snart öppnar den igen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Slottsskogsvallen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar bastun
YLE - 22 maj 17 kl. 20:20

Raseborg säljer Grantorp och Gamla bastun

Raseborgs stad säljer fastigheten Grantorp invid Pojoviken i Raseborg. Lägergården med tillhörande bastu och ekonomibyggnad bjuds till försäljning genom anbud. Fastigheten är sporadiskt i stadens eget bruk och uthyrd under veckoslut eller veckovis till externa hyresgäster.

Nyan - 01 jul 17 kl. 16:23

Familjär känsla på Bastun

Festivalen Down by the sauna satte igång på torsdagen och pågår till lördag. Bland artisterna hittas mest ålänningar, bland annat Linnéa Selander och Fredrik Holmström, som båda uppträdde under fredagskvällen.
Föreningen Träffpunkt ungdom driver Pub Bastun.

YLE - 18 sep 14 kl. 16:14

Strömsöbastun byggs klar

Nu byggs Strömsöbastun från sommarens tittarsuccé klart. Under eftermiddagen sattes taket på plats och under kvällen ska det badas. Jim Björni sätter taket på plats.

YLE - 18 sep 14 kl. 16:14

Strömsöbastun byggs klart

Nu byggs Strömsöbastun från sommarens tittarsuccé klart. Under eftermiddagen sattes taket på plats och under kvällen ska det badas. Tanken var att bastun skulle bli klar under den sex timmar långa sändingen "Bastukväll på Strömsö" som sändes strax före midsommar.

Nyan - 28 jan 17 kl. 14:03

Het vår väntar Bastun

Ungdomslokalen Bastun sjuder av liv. Ikväll, lördag hålls vårens första spelning.

– Det är mycket som händer, många nya har kommit med och alla vill vara aktiva, säger Ivar Jansson i styrelsen.

YLE - 12 jul 17 kl. 04:23

En kvart i bastun dagligen kan skydda dig mot blodtryckssjukdomar

Män som badar bastu mer än fyra gånger i veckan är betydligt mindre utsatta för blodtryckssjukdomar. Det visar en ny undersökning vid Östra Finlands universitet. Närmare varannan finländare som fyllt 30 år lider av förhöjt blodtryck, och bland män är blodtryckssjukdomar speciellt vanliga.

HBL - 13 okt 14 kl. 09:19

Naturen kom in i bastun

Ett lock byggdes på klipporna och det blev en bastu – mycket enkelt uttryckt. Uffe Andersson har efter mycket funderande och trixande skapat en speciell bastu på en knepig strandtomt.Uffe Andersson var en känd radioröst på Åland men han gick i pen­sion från jobbet vid Ålands radio för sex år sedan.

YLE - 31 okt 14 kl. 14:01

Vem vill ha strömsöbastun?

Inget bud har ännu lagts på strömsöbastun som auktioneras ut till förmån för välgörenhet i samband med näsdagen den 7 november. Auktionen pågår på huuto.net/nenäpäivä framtill den 17 november och utropspriset är 2000 euro.

Nyan - 04 nov 16 kl. 09:16

Bastun får pris på 5 000 euro

Föreningen Träffpunkt Ungdom som driver Bastun i Mariehamn får Svenska dagen-pris av Svenska kulturfonden.
Svenska kulturfonden belönar årligen regionala kultur- och utbildningsinsatser i samband med Svenska dagen 6.11.

Nyan - 18 okt 18 kl. 11:31

Modern dans på Bastun

I kväll torsdag visas en modern dansföreställning på Bastun i Mariehamn.
För koreografi och regi står Ellen Söderhult, och åländska Lisa Schåman är en av de fyra dansarna. – Föreställningen har ett lite annorlunda, men väldigt spännande koncept, som kanske inte vanligtvis förknippas med Bastun, men som vi verkligen är supertaggade för, skriver Ivar Jansson i Träffpunkt Ungdom, som driver Bastun, i ett pressmeddelande.

YLE - 07 okt 14 kl. 07:12

Strömsöbastun auktioneras ut

Vad skall ni göra med bastun, är den vanligaste frågan vi fått den här hösten här på Strömsö. Standardsvaret har varit, att först måste vi ju bygga den klar och sen får vi se.
Nu är bastun klar och kommer att auktioneras ut i samband med Näsdagen den 7 november.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Rumänska blir chefsåklagare i EU

Regeringen i det egna landet sade nej. Ändå blir rumänska Laura Codruta Kövesi den första chefen för EU:s nya åklagarsamarbete, Eppo..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Här är höstens bästa budgetbubbel

Marie Oskarsson tipsar om åtta prosecco från Systembolagets ordinarie sortiment..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

SVT-team utsatta för stenkastning

Journalister från SVT Uppsala har utsatts för stenkastning. Det skedde när ett tv-team skulle filma en intervju med personer som vill bygga ett islamiskt center. Då landade flera stora stenar bredvid dem..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Rickard Olsson om Vem vet mest: "Vad var det jag sa?"

Förre programledaren inte förvånad över att programmet läggs ner – riktar samtidigt kritik mot SVT: "ansiktslös organisation"..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Brad Pitt i toppform i "Ad Astra"

Logiska luckor och metaforer stora som stjärnsystem i James Grays rymddrama..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Journalistik är inte en sämre sorts forskning

Sofia Lilly Jönsson: "Man kan tycka att forskare skulle respektera oss journalister, nästan beundra oss lite. I stället känner jag ofta av ett slags förakt.".

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Dibaba fotskadad – missar friidrotts-VM

Etiopiskan Genzebe Dibaba, världsrekordhållare och tidigare världsmästare på 1 500 meter, är fotskadad och missar friidrotts-VM i Doha. Dibaba gjorde illa hälen i Diamond League-tävlingen i Zürich slutet av augusti..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Studie: Metallica världens största liveband

Metallica är världens mest framgångsrika liveband sett till biljettintäkter, enligt en studie som sammanställts av branschtidningen.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kostnader för bemanning ökar med 95 miljoner

Utgifterna för inhyrd personal inom hälso- och sjukvården har stigit med 95 miljoner kronor under 2019, jämfört med motsvarande period under föregående år. Det visar en halvårssammanställning från Sveriges kommuner och landsting (SKL)..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

OECD: Sämsta tillväxten på tio år

Världsekonomin bromsar och tillväxttakten är på väg ner till den lägsta på runt tio år, spår den ekonomiska organisationen OECD..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.