Sydöstran > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:33

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 07:00

Film och musik populärast på kultursommarenFacit av kultursommaren i Karlskrona: neråt för bildkonst och litteratur, hyfsat för musik och uppåt för film. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmoch , musik, populärast, kultursommaren
SVT - 21 mar 18 kl. 12:52

Piratkopieringen ökade 2017 – tv-serier och musik populärast

Under 2017 gjordes 300 miljarder besök på piratsajter, enligt antipiratföretaget Muso. Mer än en tredjedel av besöken gällde tv-serier, följt av musik. Men olaglig nedladdning av film minskade..

YLE - 20 mar 14 kl. 19:12

Ishockey populärast bland finländarna

Ishockey är fortfarande den idrottsgren som intresserar finländarna mest, visar en färsk undersökning. Sverigekampen och Kalevaspelen är de inhemska idrottsevenemang som uppskattas mest. Företaget Sponsor Insight har sedan år 2006 årligen undersökt finländarnas sportintresse.

HBL - 13 mar 14 kl. 14:07

Ellen och Emil populärast 2013

Ellen och Emil var 2013 liksom i förfjol de populäraste första förnamnen på svenskspråkiga babyar i Finland. 32 nyfödda flickebarn fick Ellen och 57 pojkbarn fick Emil som första förnamn, uppger Befolkningsregistercentralen.
Ellen följdes av Emma, Ida, Elin och Minea och bland pojkarna kom Elias, Benjamin, Anton och Liam efter Emil.

Sydsvenskan - 23 dec 15 kl. 08:13

Kalla populärast i år igen

Charlotte Kalla är Sveriges mest populära idrottare. I en undersökning som Aftonbladet låtit göra, där de röstande fick välja max tre personer, fanns skiddrottningen med på 46 procent av de röstandes listor. Zlatan Ibrahimovic fick 39 procent av rösterna och Sarah Sjöström 26 procent.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 15 kl. 08:13

Kalla populärast i år igen

Charlotte Kalla är Sveriges mest populära idrottare. I en undersökning som Aftonbladet låtit göra, där de röstande fick välja max tre personer, fanns skiddrottningen med på 46 procent av de röstandes listor. Zlatan Ibrahimovic fick 39 procent av rösterna och Sarah Sjöström 26 procent.

Dagensanalys.se - 19 jul 16 kl. 15:00

Facebook och YouTube populärast i Norden – men Instagram ökar dramatiskt

En ny rapport från AudienceProject kring våra nordiska nätvanor visar att tre av fyra är aktiva på Faceboook, och att 72 procent kollar videos på YouTube. Men ”uppstickare” som Instagram, LinkedIn, WhatsApp och Snapchat växer också i Sverige och våra grannländer. Sämst är dock… Twitter.

YLE - 17 maj 17 kl. 04:50

Taloustutkimus i HS: Jussi Halla-aho populärast som ny partiordförande

Europaparlamentarikern Jussi Halla-aho är klart populärast som ny partiledare bland Sannfinländarnas egna väljare. Det visar en hittills opublicerad undersökning från Taloustutkimus. Uppgifterna kommer fram i en kolumn av Taloustutkimus forskningschef Juho Rahkonen i Helsingin Sanomat.

Expressen - 07 aug 17 kl. 09:29

Här är staden som är populärast på Airbnb

Airbnb har blivit allt populärare i mängder av städer de senaste åren.Vilket resmål som är allra populärast?Den franska huvudstaden Paris, skriver TT..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jun 12 kl. 07:30

Samhäll och teknik populärast bland niorna

De högskoleförberedande programmen är överlägset populärast bland niorna i Karlstad-Hammarö. Handelsprogrammet och vård- och omsorg är årets stora förlorare..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Jämthunden - populärast i länet

Jämthunden håller greppet om sitt landskap. Med undantag för blandraserna är jämthunden allra populärast. I tre av länets kommuner tronar den dessutom överst på listan..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Sydöstran - 1 timme sedan

FN välkomnar Huthi-besked

Sydöstran - 1 timme sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Sydöstran - 1 timme sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Sydöstran - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Sydöstran - 4 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Sydöstran - 4 timmar sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

Sydöstran - 4 timmar sedan

Jordskalv skakade Albanien

Sydöstran - 4 timmar sedan

Inter i topp efter derbysegerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.