Skånskan > Nyheter

Sunday, 15 September, 16:41

Skånskan - 11 sep 19 kl. 07:00

Nu får hon visa sitt Sanna jag på hemmaplanHon har precis packat ner allsångshäftet efter en härlig
sommar med Allsång på Skansen. Nu laddar Sanna Nielsen om och
plockar fram alla sina glammiga kostymer till sin hyllade show Mitt Sanna jag som hon tar på en lång höstturné med premiär i sitt älskade Kristianstad på lördag.Mitt Sanna jag spelas i Skåne följande dagar:
• Kristianstad Arena, den 14 september.
• Helsingborg Arena, den 5 oktober.
• Malmö Arena, den 26 oktober.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sanna, Allsång, Skansen, Sanna Nielsen, Mitt Sanna, Kristianstad, Skåne, Arena, Mest, Bromölla, Empty Room, Hamburger Börs, Stockholm, Kristianstad Arena, Helsingborg, Malmö, Nielsen, London, Tina Turner, Donna Summer, Warwick, Bacharach, Sanna Nielsens, Kristallen, SVT, Sissel Kyrkjebø

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu får hon visa, sitt, Sannajag på , hemmaplan
NSD - 02 apr 19 kl. 15:30

Nielsen ska visa sitt "Sanna jag" i Luleå

Efter framgångarna i Stockholm kommer Sanna Nielsen till Luleå för att visa upp sitt Sanna jag..

Kristianstadsbladet - 05 jan 19 kl. 00:01

Nöje: Nu visar hon sitt Sanna jag

Eric Gadd har lämnat byggnaden. Sanna Nielsen flyttar in. Edenrydsartisten tar över scenen på Hamburger Börs, för att visa sitt Sanna jag..

YLE - 15 nov 14 kl. 18:09

Marika Mäklin: Kampanjen är ett sätt att visa sitt stöd för det svenska i Helsingfors

Yle Huvudstadsregionens kampanj #reclaimRuneberg vill på intet sätt förringa professionella skådespelare. Kampanjen är ett sätt att visa sitt stöd för det svenska i Helsingfors, skriver Yle Huvudstadsregionens producent Marika Mäklin. Skådespelarförbundet skickade på söndag ut ett pressmeddelande där man är upprörd över Yle Huvudstadsregionens kampanj #reclaimRuneberg, som sprids på sociala medier.

Skånskan - 21 sep 13 kl. 23:30

Bra­si­li­en vå­gar visa sitt miss­nö­je med USA

Bra­si­li­ens pre­si­dent Dil­ma Rouseff väl­jer att visa sitt tyd­li­ga ogil­lan­de med USA:s spio­na­ge och stäl­ler in sitt pla­ne­ra­de stats­be­sök i Wa­shing­ton..

Expressen - 10 mar 15 kl. 20:40

"Sätt för Saudiarabien att visa sitt missnöje"

Det kontroversiella militära samarbetsavtalet med Saudiarabien hade egentligen inget konkret innehåll. Därför var det ingen större sak att säga upp det, menar försvarsminister Peter Hultqvist. Samtidigt medger han att Saudiarabiens behandling av Margot Wallström i Kairo hade med avtalet att göra.

SVT - 28 feb 16 kl. 21:43

Tusentals visa sitt stöd för Walesa

Omkring 15 000 personer samlades på söndagen i den polska staden Gdansk för att visa sitt stöd för demokratiikonen och förre presidenten Lech Walesa. Han kämpar för att rentvå sig från anklagelser om att han varit betald kommunistagent..

Helsingborgs Dagblad - 27 feb 17 kl. 16:32

Trumpanhängare vill visa sitt stöd

Trumpmotståndare har samlats i protester över hela USA ända sedan valet i november. Nu kraftsamlar anhängare till Donald Trump för att visa sitt stöd för den republikanske presidenten. Politiska möten till stöd för Trump hålls i stora delar av landet på.

YA - 27 feb 17 kl. 16:32

Trumpanhängare vill visa sitt stöd

Trumpmotståndare har samlats i protester över hela USA ända sedan valet i november. Nu kraftsamlar anhängare till Donald Trump för att visa sitt stöd för den republikanske presidenten.(TT).

Barometern - 27 feb 17 kl. 16:32

Trumpanhängare vill visa sitt stöd

Trumpmotståndare har samlats i protester över hela USA ända sedan valet i november. Nu kraftsamlar anhängare till Donald Trump för att visa sitt stöd för den republikanske presidenten.(TT).

Kristianstadsbladet - 27 feb 17 kl. 16:32

Trumpanhängare vill visa sitt stöd

Trumpmotståndare har samlats i protester över hela USA ända sedan valet i november. Nu kraftsamlar anhängare till Donald Trump för att visa sitt stöd för den republikanske presidenten.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Två singelolyckor på på riksväg 11

Staffanstorp Vid kvart i fyra-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till en singelolycka på riksväg 11 i höjd med Nordanå.
När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte man att inte en utan två singelolyckor ägt rum.Larmet kom in till polisen 15:43 på söndagen.

Skånskan - 1 timme sedan

En uppkäftig uppdatering

motor Att påstå att årets upplaga av Audi A4 skulle ha fått en rejäl ansiktslyftning är inte helt sant. Det är nämligen inte bara nyllet som fått ett lyft utan hela utstyrseln. Däremot känner vi igen det mesta av tekniken under skalet.

Skånskan - 1 timme sedan

Venedig och möte med radiopirater

Fränninge Frenninge Vollsjö Brandstad föreläsningsförening drar igång sin verksamhet igen. Under hösten blir det bland annat en resa till Venedig och ett möte med pirater.Första föreläsningen äger rum i morgon tisdag.

Skånskan - 1 timme sedan

V vill sänka peng till privata skolor

sjöbo Vänstern föreslår i sitt budgetförslag för 2020 att pengen till de privata skolorna och förskolorna ska sänkas. Även politikernas arvoden bör bli lägre. Och som tidigare att Sjöbohem ska avprivatiseras.

Skånskan - 1 timme sedan

Vägförening oroas av grusat bidrag

SJÖBO Det mesta pekar på att Sjöbo kommer att minska det kommunala bidraget till underhåll av enskilda vägar.
Men en besparing kommer inte bara att drabba de som bor vid vägen.Det skriver företrädare för Brösarp-Näsby vägsamfällighetsförening i ett brev till politikerna i kommunstyrelsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skåpbil körde in i träd

Eslöv En skåpbil ska ha kört in i ett träd i Skarhult, Eslövs kommun, vid lunchtid på söndagen.Larmet om trafikolyckan inkommer klockan 12 46. Enligt larminfon har en skåpbil kört in i ett träd, vid Amnesgården i Skarhult, Eslövs kommun.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ingen har gripits än

Lund En kvinna i 25-årsåldern vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter helgens explosion på Stora Södergatan i Lund.
Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för brottet. Utredningsarbetet fortsätter i veckan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Orimliga ersättningar

Beteendet hos en antal riksdagsledamöter ställer frågan om riksdagens ekonomiska regelverk är tillräckligt hårt och tydligt. I Aftonbladets granskning ”Maktens kvitton” kartlägger de hur ledamöter med jämna mellanrum får för sig att använda riksdagen som ett slags bottenlöst kreditkort.
Listan över vad den nu åtalande Sverigedemokraten Stefan Jakobson tyckte att skattebetalarna skulle stå för är häpnadsväckande: taxinota på 330 000 kronor, bland annat resor till privata fester, hotellrum till Jakobsons familj, hyrbil under en golfresa.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hårda vindar – brotrafiken påverkas

Öresundsbron Vindkänsliga fordon avråds från att passera Öresundsbron. Anledningen är de hårda vindar som härjar över sundet.
- Det är kulingvarning ute på Öresund och hårda vindbyar till lands, säger Henrik Reimer, meteorolog SMHI.

Skånskan - 10 timmar sedan

Få motioner i Eslövs ”riksdag”

Eslöv Under 2019 har nio av de 25 ledamöter i kommunfullmäktige som sitter i opposition lämnat in en motion. Samtidigt har ett sammanträde ställts in för att ärenden varit för få. Frågan är vad antalet motioner gör med den politiska debatten i Eslöv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.