Expressen > Kultur

Sunday, 15 September, 15:29

Expressen - 11 sep 19 kl. 06:30

Den hårda flyktingpolitiken är en säkerhetsriskKatia Wagners bok handlar om den unge papperslöse tunisiern som blir radikal islamist.Per Wirtén läser berättelsen om en människas olycka..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wagners, Wirtén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den hårda, flyktingpolitikenär en , säkerhetsrisk
Cornucopia - 23 sep 16 kl. 09:17

SR: Sverigedemokraterna anställde rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare - fick sex miljoner av rysk affärsman

"Sverigevännerna", dvs Putins kuddbitarparti i riksdagen, Sverigedemokraterna, anställde en rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare i riksdagen. Det handlar om den sk Egor Putilov, som enligt Public Service/SR uppträder under minst fem olika namn. Mannen fick sex miljoner av en rysk affärsman dolt som en husaffär.

Nerikes Allehanda - 27 sep 16 kl. 04:55

En säkerhetsrisk mitt i demokratin

Det finns en tydlig säkerhetsrisk i hjärtat av svensk demokrati. Säkerhetsrisken handlar om Sverigedemokraterna och framför allt det som sker runt partiets rättspolitiske talesperson Kent Ekeroth. I en rad avslöjanden i olika medier tecknas bilden av en riksdagsledamot som plockar in personer vars blotta uppenbarelse borde ha fått den sömnigaste väckarklockan att ringa.

Barometern - 19 sep 14 kl. 08:40

Ostadiga gravstenar utgör säkerhetsrisk

Omkring var tredje gravsten på kyrkogårdarna i Nybro kommun står inte tillräckligt stadigt. Nu stagas de upp tillfälligt med pålar. För några år sedan dog en flicka i Bollebygd i västsverige sedan en gravsten fallit över henne.

YLE - 12 feb 15 kl. 04:47

Taket var en säkerhetsrisk - klassrum tömdes

Taket var på väg att sjunka in i ett av klassrummen i Kristinestads skola. Ingen ville ha ett eventuellt takras på sitt samvete och rummet togs ur bruk. Femteklassarna i Kristinestads skola fick packa ihop sina pinaler och byta klassrum.

Computer Sweden - 08 dec 16 kl. 14:45

Anställdas aktivitet på Facebook en växande säkerhetsrisk – så skyddar du ditt företag


För ett företag kan det vara enkelt att avfärda sociala medier som harmlösa verktyg, men informationen som anställda delar med sig av kan ställa till det..

IDG - 08 dec 16 kl. 14:45

Anställdas aktivitet på Facebook en växande säkerhetsrisk – så skyddar du ditt företag


För ett företag kan det vara enkelt att avfärda sociala medier som harmlösa verktyg, men informationen som anställda delar med sig av kan ställa till det..

YLE - 08 aug 18 kl. 06:02

Migrationsverket behöver mer resurser för att vårda asylsökande med psykiska problem: ”En säkerhetsrisk främst för sig själv”

Migrationsverket har en avdelning avsedd för att ge särskilt stöd till asylsökande med allvarliga psykiska problem. Men avdelningen har varit full redan i flera år..

Barometern - 22 apr 14 kl. 07:03

Farliga träd fälls på Ängö

Fem gamla skogslönnar fälls på Ängö för att lämna plats åt nya. Röta har gjort att de gamla träden innebär en säkerhetsrisk för den som passerar. Diskussionerna kring skogslönnarna på Sparregatan på Ängö i Kalmar började redan för tio år sedan.

YLE - 29 apr 16 kl. 15:53

Fick rätt att diskriminera rasist

Såväl Ålands hälso- och sjukvård, ÅHS, som hotell Arkipelag, hade rätt att vägra ge arbete till en man som öppet deklarerat sig som rasist. Ålands tingsrätt förkastade åtalen för diskriminering i arbetslivet. Åklagaren hade åtalat överskötaren vid ÅHS psykiatriska klinik, såväl som Hotell Arkipelags hotellchef, respektive vaktchef.

YLE - 10 jun 17 kl. 05:18

Gratis preventivmedel, förbud mot tobaksfimpar, flaggdag för Edith Södergran - också de här frågorna diskuteras på SFP:s partidag

Valet av presidentkandidat är den viktigaste frågan för SFP:s partidag under veckoslutet. Men partiet har också många andra större och mindre frågor på sin agenda. Vi listar fem motioner som SFP kommer behandla i samband med veckoslutets partidag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Osockrad och streetsmart uppsättning av Oliver

Musikalen som form är ett skruvstäd.Men Margareta Sörenson blir tårögd av ”Oliver” på Göteborgsoperan..

Expressen - 2 timmar sedan

Flickorna i ”Häxjakten” ljuger och vill ha hämnd

Arthur Millers ”Häxjakten” kom till under 1950-talets jakt på kommunister.Hanna Nordenhök ser Dramaten och Stadsteaterns pjäs i backlashen efter Metoo..

Expressen - 8 timmar sedan

Peter får inte bli en decimal i statistiken

Sverige skakades i augusti av nyheten att Peter Plax, en ambitiös 16-åring i Danderyd, mördades av en jämnårig pojke som erkänt dådet. I dag skriver hans pappa, författaren Dmitri Plax, om sorgen – och varför han här låter publicera sin sons skoluppgift, ett manus till ett sommarprat..

Expressen - 8 timmar sedan

Detta är ett sommarprat som jag aldrig glömmer

Karin Olsson om mordet på Peter Plax och en ovanlig publicering..

Expressen - 23 timmar sedan

Månsson och Bjelkeruds spel får mig att gråta

I ”En lång dags färd mot natt” möter publiken en familj av missbrukare och medberoende.Hanna Johanson känner det som om det inte är meningen att hon ska titta på..

Expressen - Igår: 13:00

Karikatyrer ur verkligheten i rolig Metoo-pjäs för unga

Martina Montelius nya ungdomspjäs tar livtag på mycket. Pia Huss ser Örebro länsteaters drastiska och energiskt roliga föreställning. .

Expressen - Igår: 07:03

Jag tar en cigg och tänker på mina sjuka och döda

”Jag föreslår att vi vaknar” är en vildsint uppgörelse med bröstcancerns jävlighet. Nina Lekander dyker ner i Beate Grimsruds nya roman och flaxande värld..

Expressen - Igår: 06:30

”Jag är ännu inte fri från skammen som författare”

Kan journalister förstöra en bok? I veckans Kultur-Expressen gästar Karolina Ramqvist studion och pratar om livet, nya boken och en envis författarskam.– Det pågår hela tiden något svårformulerat, säger hon i programmet..

Expressen - I förrgår: 13:26

Klassiskt till döds när Dramaten slår på stort

”Ifigenia i Aulis” för stundtals tankarna till religiösa fanatiker.Margareta Sörenson ser en prickfri men tråkig Dramatenteater..

Expressen - I förrgår: 10:00

Vi ljuger inte om Bildt i filmen om Schibbye

Journalisten Martin Schibbye har invändningar mot filmatiseringen av hans och Johan Perssons bok ”438 dagar”.Nu svarar filmskaparna Peter Birro och Jesper Ganslandt på den hårda kritiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.