SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:41

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 06:31

Handplockade för ny IT-utbildning15 stycken handplockade akademiker går just nu en intensiv IT-utbildning i Växjö. Allt för att möta bristen på vissa kompetenser inom olika IT-områden och för att få det jobb man vill ha..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
IT, Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handplockadeför ny , IT-utbildning
Biotech Sweden - 17 feb 11 kl. 09:10

Utbildning ska ge vassa labbsäljare


En ny yrkeshögskoleutbildning med handplockade lärare, kurser och tre praktikperioder är receptet som ska förse labbföretag med kompetenta säljare.  .

Skånskan - 14 dec 15 kl. 06:00

Satsning i Bellevue en pengafråga

VÄSTER Satsningen på uppsökande verksamhet i Bellevue drog i gång i september. Året ut finns det pengar för områdescoacher och guider som på plats arbetar med att nå områdets unga. Nästa år är det osäkert.

HBL - 22 mar 14 kl. 06:03

Långa möten testar uthålligheten

Sextio timmars arbetsveckor och möten som räcker 19 timmar i sträck. Det är lätt att förstå varför merparten av EU-parlamentarikernas specialmedarbetare är unga och högt motiverade i sitt jobb.Mats Löfström från Åland handplockades till jobbet som specialmedarbetare i EU-parlamentet av Carl Haglund i januari 2012.

SVT Debatt - 26 mar 14 kl. 19:00

Jag klarar inte en bältning till

BÄLTESLÄGGNING Varje dag bär jag mina erfarenheter av att ha blivit bältad på en brits med benen isär och med blottat skrev i min allra största själsliga smärta.  Jag jämställer bältning med tortyr. För så är det för mig.

Skånskan - 07 sep 16 kl. 14:00

Hästar som helande kraft

KUMLATOFTA Hästarnas förmåga att hela, utveckla och stärka människor är det centrala i Pernilla Linds verksamhet på Isengårds hästcenter.– Att rida eller bara vara med hästar kan göra så oerhört mycket för en individ. Det är fantastiskt att uppleva hästens läkande kraft och vad den gör med människor.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Man anhållen misstänkt för mordbrand

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sveriges motståndare straffas av Uefa

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Reynolds och Ferrell i klassisk julsaga

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Han ser en framtid utan flygbonus och olja

Till vardags forskar han om hållbara omställningar av bland annat kött-, mjölk- och stålindustrierna. Men de närmaste dagarna representerar Ludwig Bengtsson Sonesson Sveriges unga på FN:s klimattoppmöten i New York..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brist på sjöfolk kan ge utflaggning

Många går i pension, alltför få unga kommer in och svensk sjöfart skriker efter folk. Efter flera år med fartyg som åter går under svensk flagg hotar utflaggning igen, på grund av personalbrist. Men kvinnorna är en outnyttjad resurs..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Runt Växjösjön till förmån för psykisk ohälsa

Huvudloppet är ett välgörenhetslopp runt Växjösjön för att uppmärksamma att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga. Drygt 130 personer deltog på lördagsförmiddagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen möter marsch med tårgas i Hongkong

Polisen i Hongkong har än en gång använt tårgas mot demonstrerande aktivister. Tusentals människor marscherar i stekande hetta efter att regeringskritiska budskap rivits ned i staden..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ellemann-Jensen tar över klubban i Venstre

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Polisen: Varnar för ny form av utpressning bland unga

”Ge mig pengar, annars lägger jag ut bilder på dig!” En ny form av utpressning som förekommer bland ungdomar. Nu går Växjös kommunpolis ut och varnar föräldrar om detta fenomen som kallas bötning..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Peterson förlorade sista kvalmatchenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.