YA > Nyheter

Saturday, 21 September, 23:19

YA - 11 sep 19 kl. 06:00

Nu tar Patrik hand om Sjöbobornas cyklarKedjans cykelverkstad lever vidare – och håller öppet hela dagarna. Patrik Larsson tog över företaget förra veckan, och är överväldigad av gensvaret bland Sjöboborna..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Patrik, Sjöbobornas, Larsson, Sjöboborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu tar, Patrik, handom , Sjöbobornas, cyklar
YA - 12 sep 19 kl. 10:41

Nu tar Patrik hand om Sjöbobornas cyklar

Kedjans cykelverkstad lever vidare – och håller öppet hela dagarna. Patrik Larsson tog över företaget förra veckan, och är överväldigad av gensvaret bland Sjöboborna..

YLE - 22 aug 17 kl. 05:03

Åbopolitiker vill ordna stort minnesevenemang - "Det här kommer att förena oss"

Åbo behöver ett evenemang där man hedrar offren för fredagens knivattack, och dem som försökte skydda sina medmänniskor. Det tycker initiativtagarna Seppo Lehtinen och Berhan Ahmadi som tar sin motion till stadsfullmäktige. Redan nu har många varit i kontakt och vill samarbeta.

YLE - 14 sep 12 kl. 09:53

?Tyvärr påverkar rädslorna oss mycket?

Våld och kriminalitet oroar i huvudstadsregionen medan farlig trafik bekymrar mest bland dem som bor på andra håll i Svenskfinland, det visar Svenska Yle:s kartläggning av otrygghet bland våra webbanvändare. Rädslorna i trafiken kan exempelvis handla om farliga korsningar eller platser där barn ska röra sig och bilister kör för fort. Bland dem som svarat i huvudstadsregionen skapade gäng av alkohol- eller drogpåverkade personer oro.

YA - 01 sep 14 kl. 12:14

V vill sänka avgifter och höja lönerna

Foto: Britt Risberg
Låglönesatsningar och heltidsjobb i vården, ekologisk mat och sänkta avgifter på kulturskolan och badet. Det är några av de frågor som Vänstern lovar att genomföra om de får Sjöbobornas stöd i valet.
Sedan flera år har Vänstern bara två av de 49 mandaten i kommunfullmäktige, men nu är partiets företrädare övertygade om att de får fler platser.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

YA - 30 minuter sedan

Jordskalv skakade Albanien

YA - 15 minuter sedan

Inter i topp efter derbyseger

YA - 2 timmar sedan

Världen rustar för krig i rymden

I slutet av augusti invigde USA:s president Donald Trump Spacecom, en militär organisation för rymdkrig. Från att ha varit en frizon har rymden blivit en arena för konflikter – som kan blossa upp betydligt snabbare än på jorden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.