Barometern > Sport

Monday, 16 September, 00:04

Barometern - 11 sep 19 kl. 06:00

Statistikprogram ska ta Kalmar HC till en ny nivå: ”Ljuger inte”Kalmar HC satsar för att ta sig till allsvenskan. Nu tar de hjälp av ett avancerat statistikprogram. Spänn fast er – nu blir det nörderi på hög nivå..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar HC, HC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statistikprogramska ta , KalmarHC till en ny nivå , Ljuger inte
LV - 17 jun 17 kl. 16:30

Nej, Gunnar Jansson, jag ljuger inte!

Svar till Gunnar Jansson (S) ordförande i barn- och utbildningsnämnden, Västervik: Nej, Gunnar Jansson, jag ljuger inte. Jag är en kvinna med båda fötterna på jorden och med självrespekt, därför är det mig helt främmande att ljuga, men naturligtvis kan jag missuppfatta (det är en mänsklig svaghet). Ordalydelsen i gällande ärendet där Gunnar Jansson menar att jag ljuger enligt nedanstående..

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

Expressen - 05 mar 13 kl. 09:06

Mördaren ljuger inte ensam

Det svenska deckarundret är inte så nytt som vi tror, det har bara blivit mer världsberömt. Maria Lang - eller Dagmar Lange som hon egentligen hette - var sin tids Camilla Läckberg, mycket älskad och hårt kritiserad. Varje år skrev hon en ny deckare - det blev 42 - och först av alla var "Mördaren ljuger inte ensam" 1949..

DN - 31 mar 17 kl. 07:00

Kerstin Gezelius: ”Big little lies” ljuger inte – längre har inte kvinnofrigörelsen kommit

”Big little lies” ljuger inte. Längre än så här har kvinnofrigörelsen inte kommit i den mest progressiva staten på jordklotet. Kerstin Gezelius skriver om tv-serien ”Big little lies” som bygger på Liane Moriartys roman..

Dagens Medicin - 25 feb 11 kl. 14:13

Feta apor ljuger inte

De blir feta på samma sätt som människor, men de ljuger inte om hur mycket de äter. Nu blir det allt vanligare att forskare låter apor leva soffpotatisliv för att kunna forska om mänsklig fetma..

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 13 kl. 10:33

Oppositionsrådet: "Jag ljuger inte"

Jag ljuger inte alls! säger oppositionsrådet Ulric Andersson (S) i en replik till landstingsrådet Fredrik Larsson (M)..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 11 kl. 20:56

Man ljuger inte omedvetet

"Oj, då ljög jag". Det hör man titt som oftast när någon blir påkommen med att ha sagt något som visar sig inte stämma. Om du berättar något som inte är sant, och du inte visste om att det inte var sant, så ljuger du inte.

ÖstersundsPosten - 16 jun 16 kl. 10:51

Insändare: Arla ljuger inte

Anna Karlsson hävdar att vi ljuger när vi säger att allt Arla tjänar går till Arlabönderna. Självklart ljuger vi inte. Varje krona Arla gör i vinst går tillbaka till bönderna eller återinvesteras i Arla, som ju bönderna äger..

Barometern - 17 aug 13 kl. 12:42

Kalmar agerar inte enligt lagen

Jag vill vara tydlig med att jag starkt värnar individens rätt att ta egna beslut om behovet av hjälp utifrån. Efter avgiftning på ett av kommunens behandlingshem behandlades min son utan framgång inom psykiatrin för djup depression och aktiva självmordstankar. Min son ansågs ?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 3 timmar sedan

Inget stoppade drömförvärvet

Redan på försäsongen fick han epitet superdansken. Mathias Mark Pedersen gjorde ingen besviken. – Jag hoppas inte det.

Barometern - 4 timmar sedan

Rödsle nollade på Öland

Barometern - 4 timmar sedan

Ekenässjön–VSGF/JAIK 2–4

Barometern - 4 timmar sedan

Hebe–Hjorted/Totebo 0–6

Barometern - 4 timmar sedan

Högbystjärnan bäste svensk i Köpenhamn

En ny helg. En ny halvmara. David Nilsson blev bäste svensk i Köpenhamn..

Barometern - 4 timmar sedan

Crona sänkte OAIK – Jägerbrink bedrövad

Han skulle ha spelat i Oskarshamns AIK. Det blev spel i IFK Värnamo. På söndagen sänkte Edvin Crona laget han kunde spelat i..

Barometern - 4 timmar sedan

Eliassis mål spräckte Citys långa svit

Kalmar Citys segersvit stannade vid 18 matcher. Karzan Eliassi såg till att spräcka den. – Är det något lag i serien som kan ge City en match så är det vi..

Barometern - 5 timmar sedan

R/M på väg att bli bäst på ÖlandOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.