SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:57

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 05:30

Alliansen i Älmhult väljer den dyra lösningenDen 7 september skrev C, M, KD och L i Älmhult en debattartikel om den nya skolan i Västra Bökhult. Nu svarar Socialdemokraterna..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Älmhult, Västra Bökhult, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allianseni , Älmhult, väljerden , dyra, lösningen
Sydöstran - 26 mar 19 kl. 14:30

Alliansen vill återställa servicen i väst

Vi noterar att socialdemokraterna återigen vill diskutera namnfrågan på den tänkta Närakuten i Karlshamn till skillnad från alliansen som väljer att fokusera på verksamhetens innehåll..

SmålandsPosten - 07 okt 13 kl. 06:54

Alliansen vill se en fortsättning med Solhem

Pensionärer från Älmhult ska även i fortsättningen hyras in på Solhem Loshult, tycker alliansen. Kanske ska platserna till och med ökas. Men Socialdemokraterna säger ifrån.

SmålandsPosten - 01 sep 14 kl. 06:14

IBM slår igen kontoret i Älmhult

IBM slår igen sitt kontor i Älmhult och flyttar till Helsingborg.
Älmhult förlorar elva arbetstillfällen. Alla anställda flyttar med.

BT - 12 jun 14 kl. 08:41

Fler dyra förluster än Nuon

Många förlustaffärer. Nuon är långt ifrån Vattenfalls enda kostsamma affär, skriver Jan Ericson, som har analyserat den svenska energijättens bokslut. Trots de dåliga affärerna tycker han dock att Vattenfall även fortsättningsvis bör vara statligt ägt.

SmålandsPosten - 20 jun 14 kl. 08:45

Älmhult hoppar av arbetslöshetsprojekt

Målet att nå Sveriges lägsta arbetslöshet kvarstår men nu väljer Älmhults kommun att lämna arbetslöshetsprojektet Framtid Kronoberg.
– Vi har ganska olika förutsättningar i kommunerna, säger kommunalråd Elizabeth Peltola (C). Det var till följd av den senaste ekonomiska krisen som projektet startade.

BT - 10 nov 14 kl. 21:04

Carlson: "Har inget att skämmas för om SD väljer att stödja oss"

Förhandlingarna om makten i Borås har brutit samman. Båda blocken skyller på varandra och nu meddelar Alliansen att man är beredda få igenom sin budget med hjälp av SD. På måndagseftermiddagen stod det klart att förhandlingarna mellan de rödgröna och Alliansen i Borås hade brutit samman.

BT - 06 nov 14 kl. 11:29

Alliansen lägger förslag om tidiga betyg

De fyra allianspartierna lägger i sin budgetmotion förslag som enligt FP-ledaren och förre utbildningsministern Jan Björklund ska ge Sverige en plats bland de tio bästa länderna i Pisa-mätningarna, som listar skolresultat. Förslagen följer alliansens valmanifest. De borgerliga motsätter sig bland annat att de nationella proven ska bli färre.

Alliansfritt Sverige - 09 maj 13 kl. 12:06

Kortnytt ? Taskigt flygvapen, dyra loggor och Bildt ber om ursäkt

TORSDAG. Sveriges kortaste nyheter är nu ännu kortare och ännu nyhetigare. Det finns inget utrymme för misstag här, det ska vara perfekt.

Cornucopia - 28 dec 14 kl. 10:53

Decembersveket - frikort för vänstern - massiv väljarflykt från alliansen

Kritiken mot den sk decemberöverenskommelsen är massiv från väljarnas sida och mycket talar för en väljarflykt från allianspartierna. I praktiken innebär nämligen decembersveket att en de facto minoritet styr Sverige, och att det är helt fritt för vänstern att föra vilken politik de vill de kommande åren.

Ja, vi har haft minoritetsregeringar förr i Sverige, men de har alltid regerat med majoritetens stöd och därmed behövt kompromissa och föra en modererad politik.

BT - 12 jan 15 kl. 14:31

"Plötsligt väljer han konfrontation"

Maktstriden i Borås blommar upp på nytt. Alliansen menar nu att de rödgröna abdikerar från styret av Borås. Avgå eller ta ansvar, är kravet Alliansen riktar till de rödgröna.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Han ser en framtid utan flygbonus och olja

Till vardags forskar han om hållbara omställningar av bland annat kött-, mjölk- och stålindustrierna. Men de närmaste dagarna representerar Ludwig Bengtsson Sonesson Sveriges unga på FN:s klimattoppmöten i New York..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Brist på sjöfolk kan ge utflaggning

Många går i pension, alltför få unga kommer in och svensk sjöfart skriker efter folk. Efter flera år med fartyg som åter går under svensk flagg hotar utflaggning igen, på grund av personalbrist. Men kvinnorna är en outnyttjad resurs..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Runt Växjösjön till förmån för psykisk ohälsa

Huvudloppet är ett välgörenhetslopp runt Växjösjön för att uppmärksamma att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga. Drygt 130 personer deltog på lördagsförmiddagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen möter marsch med tårgas i Hongkong

Polisen i Hongkong har än en gång använt tårgas mot demonstrerande aktivister. Tusentals människor marscherar i stekande hetta efter att regeringskritiska budskap rivits ned i staden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ellemann-Jensen tar över klubban i Venstre

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen: Varnar för ny form av utpressning bland unga

”Ge mig pengar, annars lägger jag ut bilder på dig!” En ny form av utpressning som förekommer bland ungdomar. Nu går Växjös kommunpolis ut och varnar föräldrar om detta fenomen som kallas bötning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Peterson förlorade sista kvalmatchen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mary Lou fann vägen till Lyckan

Den eftertraktade Lyckan. Tänk att just jag fann den! En promenad på mindre än sex minuter.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brott: Berusad 60-åring gjorde huggrörelse med kniv

En man i 60-årsåldern har gripits misstänkt för grovt olaga hot. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Polisen JO-anmäls efter tältläger i KallakOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.