SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:57

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 05:30

Fantastiskt jobb som vårdpersonalen genomförNär jag var 44 år gammal drabbades jag av något som alla fasar för... cancer. Detta är nu snart tio år sedan och det har varit en tuff resa för både mig och min familj..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fantastiskt, jobbsom , vårdpersonalen, genomför
HBL - 13 nov 12 kl. 11:09

Metso drar in hundratals jobb i Finland

Verkstadskoncernen Metso kommer att dra in 400 jobb i Finland och lägga ut nästan 140 anställdas arbetsuppgifter.Koncernens storskaliga samarbetsförhandlingar, som avslutades i dag, rörde nästan 4?100 jobb.

YLE - 22 apr 17 kl. 10:23

Artificiell intelligens polariserar arbetslivet - vissa har värdefulla jobb och andra har inget att göra

Allt fler branscher använder olika former av artificiell intelligens för att underlätta jobbet och göra det mera exakt. Det här gäller till exempel inom sjukvården och rekryteringsbranschen. Samtidigt förutspås det att många jobb helt försvinner och i stället sköts av artificiell intelligens och maskiner.

Expressen - 19 okt 14 kl. 07:55

10 000 nya jobb när Landvetter storsatsar

LANDVETTER. Utbyggd terminal, nytt hotell och höghastighetståg till Göteborg. Landvetters flygplats genomför nu miljardsatsningar som ska generera 10 000 nya jobb.

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 10:52

Över fem miljoner svenskar ska ha ett jobb att gå till

Anders Wiklund / SCANPIX

Jobben bygger Sverige starkt. Det är när vi är fler som jobbar som vi kan lägga mer resurser på allt vårt gemensamma. I dag har över 250 000 fler människor ett jobb att gå till jämfört med 2006.

Supermiljöbloggen - 01 jul 15 kl. 08:24

Alfred Askeljung, Centerstudenter: ”Genomför en grön skatteväxling”

Klimatkrisen är akut. Allt mer pekar på att vi inte kommer att kunna uppnå tvågradersmålet. Samtidigt blir det tydligare hur den rödgröna regeringens politik riskerar att skada jobb och tillväxt.

BT - 18 mar 19 kl. 19:13

”Mitt jobb är att se till att allt flyter”

Hon är spindeln i nätet som fixar och bidrar till att vardagen på äldreboendet Östrabo fungerar för både vårdpersonalen och boende. Anneli Persson är utsedd till årets kommunanställd i Svenljunga kommun. – Den ena dagen är inte den andra lik, det är tjusningen med mitt jobb..

BT - 03 okt 12 kl. 12:19

Yrkesutbildning i Borås ger jobb till unga

Sverige har stora bekymmer med ungas utanförskap. Alltför många unga går utan jobb trots avklarad gymnasieutbildning och har därmed svårt att försörja sig, skaffa egen bostad och ett självständigt vuxenliv. En orsak till ungas utanförskap är glappet mellan utbildning och arbetsmarknad.

Trelleborgs Allehanda - 01 sep 14 kl. 11:11

Skola och jobb i Alliansens manifest

Foto: Henrik Montgomery/TT
Alliansens valmanifest innehåller reformer på 9,3 miljarder kronor för nästa år. Den största satsningen handlar om tioårig grundskola och ett lågstadielyft innehållande bland annat mindre klasser och fler lärare.
– Det här är tredje gången Alliansen presenterar ett gemensamt valmanifest.

Dagens PS - 23 sep 17 kl. 07:16

12 välbetalda jobb för dig som hatar folk

Vill du ha bra lön men orkar inte med folk? Här är 12 välbetalda jobb som inte kräver hög social kompetens. Det är mer regel än undantag med krav på god social kompetens i företagens platsannonser.

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 09:33

Var fjärde svensk ogillar sitt jobb – Bristen på pengar gör att de stannar hos dåliga arbetsgivare

Många svenskar drömmer om att byta jobb men bristen på sparkapital gör dem till fångar på dåliga arbetsplatser med dåliga chefer. Det visar en ny undersökning gjord av Novus på uppdrag av Länsförsäkringar där 28 procent uppger också att de någon gång har stannat på en dålig arbetsplats på grund av en bristande ekonomisk buffert. Undersökningen visar att 12 procent av svenskarna är missnöjda med sin nuvarande chef och önskar att de kunde säga upp sig.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Han ser en framtid utan flygbonus och olja

Till vardags forskar han om hållbara omställningar av bland annat kött-, mjölk- och stålindustrierna. Men de närmaste dagarna representerar Ludwig Bengtsson Sonesson Sveriges unga på FN:s klimattoppmöten i New York..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Brist på sjöfolk kan ge utflaggning

Många går i pension, alltför få unga kommer in och svensk sjöfart skriker efter folk. Efter flera år med fartyg som åter går under svensk flagg hotar utflaggning igen, på grund av personalbrist. Men kvinnorna är en outnyttjad resurs..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Runt Växjösjön till förmån för psykisk ohälsa

Huvudloppet är ett välgörenhetslopp runt Växjösjön för att uppmärksamma att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga. Drygt 130 personer deltog på lördagsförmiddagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen möter marsch med tårgas i Hongkong

Polisen i Hongkong har än en gång använt tårgas mot demonstrerande aktivister. Tusentals människor marscherar i stekande hetta efter att regeringskritiska budskap rivits ned i staden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ellemann-Jensen tar över klubban i Venstre

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen: Varnar för ny form av utpressning bland unga

”Ge mig pengar, annars lägger jag ut bilder på dig!” En ny form av utpressning som förekommer bland ungdomar. Nu går Växjös kommunpolis ut och varnar föräldrar om detta fenomen som kallas bötning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Peterson förlorade sista kvalmatchen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mary Lou fann vägen till Lyckan

Den eftertraktade Lyckan. Tänk att just jag fann den! En promenad på mindre än sex minuter.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brott: Berusad 60-åring gjorde huggrörelse med kniv

En man i 60-årsåldern har gripits misstänkt för grovt olaga hot. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Polisen JO-anmäls efter tältläger i Kallak

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.