YA > Nyheter

Monday, 16 September, 02:06

YA - 11 sep 19 kl. 05:00

Efter tio år – dags för en ny del whiskyBörje Berglunds och Per Erik Tells gemensamma historia ”Whisky Blues” blev succé för snart tio år sedan, men trots flera önskemål om en uppföljare blev det ingen. Förrän nu. ”Vi började fundera över om man kunde tolka händelseutvecklingen i första boken på nya sätt. Det kunde man.”.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Berglunds, Per Erik Tells, Whisky Blues

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter tio, år, dagsför en ny , del, whisky
Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 05:00

Efter tio år – dags för en ny del whisky

Börje Berglunds och Per Erik Tells gemensamma historia ”Whisky Blues” blev succé för snart tio år sedan, men trots flera önskemål om en uppföljare blev det ingen. Förrän nu. ”Vi började fundera över om man kunde tolka händelseutvecklingen i första boken på nya sätt.

Politologerna - 24 jun 15 kl. 16:12

Vem tar del av Almedalsveckan? 

I 2013 års SOM-undersökning ställdes en fråga om i vilken utsträckning de svarande tog del av Politikerveckan i Almedalen. Frågan fanns med i ett batteri som också omfattade Eurovision Song Contest, Prinsessan Madeleines bröllop och Fotbolls-EM. Svarsalternativen var ”i mycket stor utsträckning”, ”i ganska stor utsträckning”, ”i liten utsträckning” och ”inte alls”.

SmålandsPosten - 19 okt 17 kl. 22:03

Dan Magnusson: Delfacit efter tio hockeyomgångar

”Kom igen efter tio omgångar, då har det hunnit sätta sig lite”. Så brukar tränare säga före säsongen när vi "murvlar" ber om tips. Nu har länets tre bästa hockeylag alla spelat just tio matcher.

Cornucopia - 10 nov 16 kl. 10:37

Fastighetslån hos Kameo som del av riskspridningen i en portfölj

Med Kameos fastighets- och företagslån öppnar sig en god möjlighet för en bättre riskspridning i en portfölj, med ytterligare tillgångsslag. Därmed finns relativt trygga möjligheter till en hög räntebaserad avkastning på delar av förvaltat kapital.

En väl sammansatt portfölj innehåller både aktier, guld, obligationer och likvider.

Expressen - 04 jun 19 kl. 12:12

De har satsat i över tio år – dags för guld

De stora ligorna tar semester.Men det är det inte många spelare som gör.Utbudet är inte lika stort, men det går att göra fynd..

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 16 kl. 17:00

Tio får del av landsbygdsmiljonen

Varje år delar Trelleborgs kommun ut 750 000 kronor för utveckling av landsbygden. I dagarna bestämdes vilka verksamheter som får dela på knappt halva summan..

Alingsås tidning - 14 sep 17 kl. 06:00

Dags att vara kreativ med kameran

På lördag är det dags för Alingsås fotoklubbs Fotomaraton, dit alla med en kamera är inbjudna för att tolka tio olika motton genom kameralinsen.
– Vi har inte fått så många anmälningar än, förmodligen väntar folk in i det sista. Och det går att anmäla sig på plats, säger Jimmy Runsteen, ordförande i Alingsås fotoklubb, och fortsätter: – Hur många deltagare det blir är väldigt varierande, och beror mycket på vädret.

Dagen - 05 jan 11 kl. 03:00

Varför är predikan i Svenska kyrkan bara tio minuter?

Jag deltog i en av Svenska kyrkans gudstjänster i Stockholm under hösten 2010. Jag deltar regelbundet och troget i gudstjänster varje söndag i min frikyrkliga församling, så jag är en van kyrko- och gudstjänstbesökare. Gudstjänsten var en högmässa med deltagande kör.

Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 06:30

Folk och fest när Änglagård fyllde tio

Foto: Johanna Wallin
Mat, mingel och minnen, tre ord på M som på ett bra sätt kan sammanfatta lördagens tioårsfirandet på Änglagård i Glimåkra. Dessutom bör ordet värme infogas i sammanhanget.
Värme och ett sorl av röster möter besökarna redan i tamburen.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 14 kl. 10:16

Dags för största priset i Hollywood

Jennifer Lawrence eller Lupita Nyong'o?Matthew McConaughey eller Leonardo DiCaprio?I år är kampen stenhård på Oscarsgalan.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

USA öppnar sina oljereserver

YA - 1 timme sedan

Gårdsförsäljning skulle öppna för andra större aktörer

I Ystads allehanda 10 augusti skrev Göran Göransson (KD) att så kallad gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker borde tillåtas. Vad är problemet frågade Göransson en smula retoriskt. .

YA - 1 timme sedan

Oljepriset stiger kraftigt

YA - 2 timmar sedan

Mycket musik i församlingen

Sjöbo församling bjuder på mycket musik den här veckan..

YA - 2 timmar sedan

Roy Fares: ”Jag har alltid trott på mig själv”

Konditorn och tv-profilen Roy Fares är nästan aldrig nöjd och vill ständigt utmana sig själv. Modet och kärleken till mat kommer från föräldrarna..

YA - 2 timmar sedan

Skottlossning mot lägenhet i Malmö

Båda vuxna och barn ska ha befunnit sig i en lägenhet i Fosie i Malmö som besköts sent på söndagskvällen..

YA - 2 timmar sedan

Minskat försörjningsstöd och bättre vuxenutbildning prioriterade områden

Mindre försörjningsstöd, bättre vuxenutbildning samt en omställning gällande tjänster och arbetssätt. Nu har familjeförvaltningens tjänstemän pekat ut de tre största utmaningarna för framtiden, som förslag på svar på Alliansens budgetförslag för 2020..

YA - 2 timmar sedan

Loppis i Tomelilla församlingshem

Den sista september är det loppmarknad i församlingshemmet i Tomelilla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.