Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 September, 00:05

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 05:00

Ställplats får bygglov för parkering – ”Tog bara sex år”Det blev ett bygglov till slut för parkeringsplats på Ställplats Axeltorp. Myndighetsnämnden har gett klartecken. ”Det tog bara sex år och kostade 470 000 kronor i advokatkostnader”, säger Kim Thuresson..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Ställplats Axeltorp, Kim Thuresson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställplatsfår , bygglovför , parkering, Tog, bara, sex, år
Skånskan - 12 feb 19 kl. 15:00

Förlängt bygglov men planer kvarstår

MALMÖ Parkering Malmö vill förlänga bygglovet för p-huset vid Gamla idrottsplatsen. Det innebär dock inte att byggplanerna för området har ändrats. I slutet av året kommer förmodligen parkeringshuset att flyttas till en ännu okänd plats och 372 p-platser försvinner.

Skånskan - 21 apr 16 kl. 06:00

Parkering Malmö riskerar ny miljonsmäll

MALMÖ Parkering Malmö riskerar en ny miljonsmäll för att alla papper inte var i ordning innan man började bygga ett parkeringshus i Hyllie.
Drygt 2,2 miljoner kronor kan bolaget tvingas betala i byggsanktionsavgift.I dag landar ett nytt ”svartbyggeärende” hos politikerna i stadsbyggnadsnämnden.

YLE - 28 nov 14 kl. 14:13

Bygglov väntar nya Torghuset i Jakobstad

Detaljplanen för centrum i Jakobstad som godkänts av fullmäktige omfattar både ett nytt Torghus och underjordisk parkering under torget. Båda projektena har avancerat så långt i byråkratin att byggnadslov är aktuella och skall behandlas i byggnadsnämnden. I båda fallen är ändringar aktuella i jämförelse med detaljplanen.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 11:00

Kräver parkeringar innan bygglov ges

Eslöv Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden välkomnar Ebos plan att bygga både sex våningar höga huslängor utmed Norregatan och dessutom ett par lägre gårdshus på parkeringen invid biblioteket.
Men man oroar sig för den framtida möjligheten att parkera – och kräver att frågan måste lösas innan ett bygglov kan bli aktuellt.Innan Eslövs Bostads AB kan göra verklighet av planerna för kvarteret Slaktaren måste områdets detaljplan först skrivas om.

YLE - 27 okt 15 kl. 05:43

Sjundeå byggde utan bygglov

Sjundeå kommun har byggt en tillfällig skolbyggnad utan bygglov, en skejtramp har inget tillstånd och bostäder har ändrats till kanslirum utan lov. Kommunstyrelsen vill nu veta varför det gått så här. Sjundeå kommun ska se över den interna bygglovsprocessen efter att man upptäckt några fel som kommunen själv har gjort.

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 13 kl. 15:14

Bygglov för plan med konstgräs

Arkiv: Tomas Nyberg
Samhällsbyggnadsnämnden ger nu bygglov för konstgräsplanen i Smygehamn. Dessutom blir det bygglov för förråd, kaffebod och parkering vid planen.
Planerna på en konstgräsplan vid Smygeskolan har grott länge, men utan att kunna slå rot och växa till sig.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 17:25

Mandelmanns beviljas bygglov

rörum Det kända lantbrukarparet Mandelmann får lov att bygga ett komplementhus och parkering på sin fastighet i Rörum.
Detta trots invändningar från grannar.Paret Marie och Gustav Mandelmann har sin egen tv-serie på tv4 och driver Mandelmanns trädgårdar och från och med veckan efter midsommar och fram tills oktober öppnar de upp sin trädgård i Rörum för allmänheten.

Nya Wermlands Tidningen - 04 jul 18 kl. 16:09

Kommunen byggde parkering utan bygglov

Sunne kommun färdigställde en parkering nedanför förskolan Prärien, utan att först ha sökt bygglov. Nu tas en byggsanktionsavgift på 32 191 kronor ut för olovlig åtgärd..

UT - 22 okt 13 kl. 07:11

Nytt bygglov för Nybergs

Nu kan det bli tredje gången gillt för Nybergs entreprenad. För efter flera turer har företaget fått nytt bygglov, sitt tredje. Nu har man kommit överens med de grannar som har motsatt sig bygget om att köpa deras hus.

Barometern - 25 mar 14 kl. 12:56

Ställplats för husbil på slottet

I sommar kommer husbilsturister kunna parkera för natten på historisk mark. Borgholms slott öppnar 20 ställplatser på sin parkering. – Det är ett sätt att bredda verksamheten på slottet och nå ut till en ny målgrupp, säger Anders Magnusson, områdeschef på Statens fastighetsverk, som förvaltar Borgholms slott.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Skott mot Malmölägenhet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Presidentval i Algeriet i december

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

S-vänster vill reformera budgeten

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Jojo Rabbit" vann publikpris i Toronto

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Burundiska soldater dödade i Somalia

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Historisk slovensk seger i Spanien runt

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sociala kontrakt i kommande budgeten

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Liberaldemokrater lovar slopa brexitOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.