Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 18 September, 04:53

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 05:00

Efterträdaren ger sig in i striden: Jaktavtalen skadar mina intressenClaës Wachtmeister, som är den egentliga efterträdaren till greve Trolle-Wachtmeister, tycker att de omstridda jakträttsavtalen inte ska tillåtas. Han anser att de skadar hans intressen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Wachtmeister, Trolle-Wachtmeister

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterträdarenger sig in i , striden, Jaktavtalen, skadarmina , intressen
DI - 28 maj 19 kl. 13:17

Uppgifter: Merkel ger upp – anser att efterträdaren inte håller

Angela Merkels plan för efterträdaren har kollapsat sedan förbundskanslern kommit fram till att hennes efterträdare som partiledare för CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, inte håller måttet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor. .

SVT - 03 maj 19 kl. 09:45

Här är Fridolins råd till efterträdaren

I helgen håller Miljöpartiet kongress i Örebro, och med på dagordningen finns valet av ett nytt manligt språkrör. I SVT:s Morgonstudion delar Gustav Fridolin med sig av sitt främsta tips till den ännu ej valde efterträdaren..

YLE - 17 jun 17 kl. 11:30

Ville Niinistö tog avsked - vem blir efterträdaren?

De grönas Ville Niinistö har hållit sitt avskedstal som partiordförande. Vem som efterträder Niinistö skulle klarna klockan 14 men rösträkningen har dragit ut på tiden. Yle sänder live på Arenan med start klockan 13.

NT - 28 feb 13 kl. 11:49

Påven lovar efterträdaren lydnad

Under sina sista timmar som ledare för världens 1,2 miljarder katoliker träffade påven Benedictus XVI på torsdagen kardinalerna i Vatikanen, och lovade att lyda den som väljs att efterträda honom..

SVT - 14 aug 13 kl. 11:00

Tv-chefen om efterträdaren: ?Kan bli en kvinna?

Redan timmarna efter Zelmerlöws avhopp börjar spekulationerna om hans efterträdare. Röster inom nöjesvärlden vill se en kvinna som programledare nästa år..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 13 kl. 16:32

Efterträdaren väljs i januari

Den här veckan fastställer Socialdemokraterna i Bjuv sin lista kandidater till kommunfullmäktige i valet 2014. Där kommer Stefan Svalö att finnas med, fast på en mindre framträdande plats.Vem som blir efterträdare i rollen som gruppledare och kommunstyrelseordförande om S gör ett bra val väljs däremot först i januari..

NSD - 29 nov 16 kl. 14:46

Profilen lämnar IFK – efterträdaren redan klar

Ingemar Ek lämnar ordförandeposten i IFK Luleå – och hans efterträdare är redan klar..

YLE - 17 jun 17 kl. 11:30

Ville Niinistö tog avsked - efterträdaren avslöjas klockan 14

De grönas Ville Niinistö har hållit sitt avskedstal som partiordförande. Enligt Niinistö måste välfärdsstatens värderingar skyddas. Han drog paralleller till miljöskyddet.

Blekinge Läns tidning - 23 mar 18 kl. 20:00

Efterträdaren är redan utsedd

BLT kan avslöja att det blir Magnus Kärvhag, tidigare ställföreträdande räddningschef i västra Blekinge, som efterträder Melissa Millbourn. – Det är en jättebra lösning för vår unga organisation, säger förbundschef Kenneth Jensen..

SmålandsPosten - 13 jan 19 kl. 13:44

Affärsliv: Lokal bank-vd ska lämna – efterträdaren söks

Sparbanken Ekens vd Leif Fransson ska gå i pension. Nu söker banken efter hans efterträdare..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Hastighetskontroll: Rattfyllerist åkte fast – Kronofogden tog bilen

En fortkörare blev stoppad av polisen vid Gärds Köpinge på måndagen. Vid närmare kontroll visade det sig att mannen var både full och skuldsatt. Kronofogden lade utan omsvep beslag på hans bil..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Nu blir sjukhusen helt rökfria

Alla rökplatser, rökkurer och askkoppar kommer nu att tas bort från sjukhusen i Skåne. Det är en följd av den nya tobakslagen..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Åhustjej: ”Folk har dött omkring oss”

Flera personer har dött och många har fått sina hem förstörda i de senaste dagarnas regnkaos i sydöstra Spanien. Tidigare Åhusbon Lisa Jadeholt är omgiven av kaoset och gör vad hon kan för att hjälpa de drabbade..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Kritik mot att farligt föremål flyttades – ”Inte ordinarie förfarande”

Vintergatans förskola har lämnat in en redogörelse för händelsen med det farliga föremålet. Utbildningschefen Kent Olsson ifrågasätter att föremålet flyttades innan polisen kom..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Klart för höjning av VA-taxan

VA-taxan höjs med åtta procent från och med nästa år. Det slog kommunfullmäktige fast på tisdagen. .

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Nya badhuset: Politikerna sa ja till nytt badhus för 510 miljoner

Kommunfullmäktige sa på tisdagen ja till ett nytt badhus för 510 miljoner. Beslutet innebär startbesked för ett av kommunens största och mest omtvistade projekt någonsin. .

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Här lär sig kommunens 7:or om säkerhet – både på internet och i trafiken

Varenda sjundeklassare i Kristianstad ska känna till konsekvenserna av att köra med trimmad moped, klättra på tågvagnar eller kränka någon på sociala medier. ”Vi vill både förmana och sprida kunskap” säger Anna Nordin samordnare för drog- och brottsförebyggande arbete..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Skånska kvinnor kan testa sig själva – kit ska skickas ut

Sjukvården har problem med att kvinnor som kallas till provtagning mot livmoderhalscancer inte dyker upp. Nu skickar vården i stället ut självtester till 15 000 skånska kvinnor..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Patient misshandlade personal och satte eld på klädesplagg

En patient inom vuxenpsykiatrin blev arg och misshandlade personalen. Händelsen ledde till att polis kom till platsen och en anmälan har lämnats in till Arbetsmiljöverket..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Hittade skarpt skjutvapen i skrivbordslåda

När polisen drog ut en skrivbordslåda hittades skjutvapen och narkotika. Nu har en 24-årig man, som bodde i bostaden, dömts till fängelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.