YA > Nyheter

Tuesday, 17 September, 17:03

YA - 11 sep 19 kl. 04:04

Socialist blir lätt en kapitalistDå jag tjänstgjorde i Szczecin som konsul under kommunisttiden var jag tvungen i tjänsten att besöka det lokala kommunistpartiets kontor. När jag efter kommunismens fall besökte Szczecin hade huset blivit en bank. Från socialism till kapitalism..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Szczecin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialistblir , lätten , kapitalist
Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 12:03

Gå med i Tages världsparti för fred

Går det att skriva något glättigt, när man vet att politiker som vill neka kvinnor rösträtt har valts in i EU?
När politiker som vill rensa ut tredje världen med att sprida ebola ska vara med och bestämma (hur han nu tror att ebolaviruset enbart skulle söka sig till ickevita, fattiga människor övergår mitt lilla förstånd). När vindarna blåser åt ett håll som skulle göra flera i min närhet till icke önskvärda element.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Anonym gåva: Bord på elefantfot

YA - 1 timme sedan

SSAB permitterar anställda

YA - 1 timme sedan

Matvandring slutade i magsjuka – drygt 20 sällskap drabbade: ”Extrema magsmärtor”

Helgens matvandring slutade med huvudet i toaletten för ett stort antal besökare på matvandringen, där lokala restauranger ställer upp med smakprover. Drygt 20 sällskap har hört av sig med magsjuke-symptom till Moveat, företaget bakom matvandringen – som nu försöker spåra källan till insjuknandet. .

YA - 1 timme sedan

White guide: Här är kaféerna i sydost som kvalat in på listan

Nio kaféer i sydöstra Skåne har kvalificerat sig till White Guide Café 2019-2020. Fyra av dessa ligger i Ystads kommun, tre i Simrishamns kommun och två i Tomelilla. Totalt finns 337 serveringsställen med på listan.

YA - 1 timme sedan

Klart med Seniorernas hus – på prov

Nu är det upp till seniorerna att bevisa behovet av en samlingsplats. Kommunstyrelsen har klubbat att seniorerna får använda den lokal i Domushuset som även används av Ung sluss..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.