BT > Nyheter

Friday, 20 September, 11:51

BT - 11 sep 19 kl. 04:00

Lyft Borås som studentstadDet krävs mer för att Borås ska bli en attraktivare studentstad, anser Annette Carlson och Gustav Veres..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Annette Carlson, Gustav Veres

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyft, Boråssom , studentstad
BT - 28 aug 13 kl. 11:15

Vad hände med årets ungdomskommun?

Debatten om krogarnas öppettider fortsätter. Marcus Nilsen och Erik Persson anser att frågan hanterats styvmoderligt då det finns fler intressenter vars åsikt de styrande inte ens brytt sig om att lyssna på. Under förra veckan var återigen motionen av Joakim Malmberg (FP) om förlängda öppettider på krogen uppe till diskussion i kommunstyrelsen.

Barometern - 12 apr 14 kl. 15:20

Unga dominerar stort på Malmen

Malmen är stadsdelen där i särklass flest unga människor bor, 36 procent är mellan 20 och 29 år. Förklaringen är givetvis de många studenterna. Kalmarhem har totalt 1 030 studentbostäder, 418 av dem ligger på Malmen och på Norra vägen 45 finns hela 90 lägenheter samlade.

Barometern - 04 jun 13 kl. 07:57

Sju punkter om Linnéuniversitetet

1. Kalmar är idag en av Sveriges mest attraktiva studieorter. Linnéuniversitetet är den läroanstalt med största procentuella ökningen av ansökningar under de senaste åren!

BT - 04 sep 14 kl. 08:07

Omsydda kläder blir konst

Nyblivna studenter förvandlar secondhandkläder till nya plagg. Plaggen ska visas på textilhögskolans fasad som en del i street art-festivalen No Limit. Studenter från textilhögskolans olika program har spritt ut sig i lokalerna med kläder och tyger som ska sys om.

Skånskan - 12 dec 16 kl. 09:16

Med skammen som humor

Skulle du kunna tänka dig att läsa högt ur din tonårstids allra mest pinsamma dagbok? Inför publik? Malin Croner är en av alla som svarar entusiastiskt ja på den frågan.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

BORÅS: Här svävar övergångsstället – ska få bilister att bromsa

Ett övergångsställe som svävar i luften en bit ovanför vägbanan ska få bilister att sakta ner. I själva verket är det en synvilla – den första av flera i Borås..

BT - 1 timme sedan

Ternheim om LA-livet: Inte så glamouröst

Inte ens solskensdränkta stränder i änglarnas stad kunde få Anna Ternheim att komma bort från sin mörka skandinaviska ton. Nu är hon tillbaka med nya lågmälda poplåtar om kärlek..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.