Skånskan > Nyheter

Saturday, 21 September, 19:19

Skånskan - 11 sep 19 kl. 03:02

Villa från 1913 årets dyraste försäljning hittills i HöörHöör Nu är försäljningen av fastigheten på adressen Eriksgatan 22 i Höör klar, och det blev den dyraste hittills i år i Höör. Prislappen för fastigheten blev 5 500 000 kronor. Huset byggdes 1913 och har en boyta på 276 kvadratmeter samt en tomt som är 3 115 kvadratmeter stor. Köpare är Anna Persson, 41, och Jonas Bohlin, 40, och säljare var Karl Bertil och Inger Margareta Arvastson. Köpet blev klart i augusti 2019.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Nu, Eriksgatan, Anna Persson, Jonas Bohlin, Karl Bertil, Inger Margareta Arvastson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villafrån , 1913årets , dyraste, försäljninghittills i , Höör
Skånskan - 27 aug 19 kl. 10:00

Villa från 1929 årets dyraste försäljning hittills i Eslöv

Eslöv Årets hittills dyraste villa i Eslöv är såld. Priset för den blev 6 800 000 kronor och det var huset på adressen Trollsjögatan 9 i Eslöv. Byggår för huset är 1929 och boarean är 280 kvadratmeter.

UT - 13 jan 16 kl. 19:00

Planen: Lägg ut Villa Villekulla till försäljning

Villa Villekulla och grannhuset Gula villan kan komma att säljas. Just nu arbetar förvaltningen med att avveckla de kvarvarande verksamheterna som finns i byggnaderna och därefter är förhoppningen att de ska komma ut till försäljning..

Affärsvärlden - 03 jun 13 kl. 15:04

USA:s dyraste hus till salu

För första gången på hundra år ligger nu USA:s dyraste villa ute till försäljning på den öppna bostadsmarknaden..

Barometern - 31 dec 18 kl. 06:00

Lista: Här är de dyraste bostadsförsäljningarna i länet

En villa ritad av kände arkitekten Ragnar Östberg blev 2018 års dyraste villaförsäljning i Kalmar. Slutpriset landade på en bit över elva miljoner kronor..

Nyheter 24 - 28 aug 13 kl. 16:46

Rantie blir den sjunde dyraste försäljningen i allsvenskan ? någonsinMFF:s anfallsfacit

MALMÖ. Malmö FF har en historia av att sälja spelare dyrt. När Zlatan Ibrahimovic gick till Ajax för 82,5 miljoner kronor var det inte bara MFF:s dyraste försäljning någonsin utan också allsvenskans överlägset dyraste försäljning någonsin.

Nyheter 24 - 28 aug 13 kl. 16:46

Rantie blir den sjätte dyraste försäljningen i allsvenskan ? någonsinMFF:s anfallsfacit

MALMÖ. Malmö FF har en historia av att sälja spelare dyrt. När Zlatan Ibrahimovic gick till Ajax för 82,5 miljoner kronor var det inte bara MFF:s dyraste försäljning någonsin utan också allsvenskans överlägset dyraste försäljning någonsin.

SmålandsPosten - 09 jan 19 kl. 12:19

Här är fjolårets dyraste husförsäljningar i länets kommuner

En gård i Älmhults kommun blev förra årets dyraste bostadsförsäljning i Kronobergs län. Det visar ny statistik från bostadssajten Booli, som har sammanställt de fem dyraste försäljningarna för Sveriges samtliga kommuner..

Hela Gotland - 19 nov 18 kl. 11:45

LISTA Här är höstens dyraste fastigheter

Höstens dyraste husförsäljning på Gotland är en hyreshusenhet i innerstan..

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 10:17

Här är Sveriges dyraste villor

Affärsvärlden har sammanställt de dyraste objekten som just nu ligger ute till försäljning. Bostadssajten booli.se har tagit fram listan på uppdrag av tidningen.

GöteborgsPosten - 20 okt 12 kl. 07:00

Här är Göteborgs dyraste villa

Här är det dyraste hus som sålts i Göteborg hittills i år. Priset var dryga 20 miljoner kronor - en rejäl slant men betydligt lägre än fjolårets rekordförsäljning..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Cyklist påkörd vid matbutik

Kävlinge En cyklist blev påkörd av en bilförare utanför en matbutik i centrala Kävlinge på lördagskvällen.Klockan 18 38 får SOS Alarm samtal om olyckan, som skett på Storgatan, i rondellen utanför ICA, i Kävlinge. – Cyklisten ska ha blivit påkörd av en personbil i rondellen, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare SOS Alarm.

Skånskan - 1 timme sedan

Billinge laddar för ny föreläsningshöst

BILLINGE Billinge föreläsningsförening har nu spikat sitt program i höst. En nyinsatt programpunkt inleder.25 september.

Skånskan - 1 timme sedan

Hus på 104 kvadratmeter från 1970 sålt i Skurup

Skurup Fastigheten på adressen Lindvägen 6 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Ingela Andrea Hall, 52 år, tidigare boende på Norrgatan i Skurup och säljare är Kjell Hansson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 2 405 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Metanutsläpp på reningsverk – området avspärrat

Lund Polis, räddningstjänst och ambulans ryckte ut på förmodat gasutsläpp från ett reningsverk på Höjeåvägen i Lund under lördagseftermiddagen.Strax innan klockan fem tillkallas räddningstjänst, polis och ambulans till ett avloppsreningsverk på Höjeåvägen i Lund. Räddningstjänsten arbetar med att lokalisera varifrån utsläppet kommer och vad för typ av ämne det rör sig.

Skånskan - 2 timmar sedan

Här är listans 34 punkter

Inrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1.

Skånskan - 2 timmar sedan

59-åring ny ägare till 90-talshus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Kemigatan 16 i Sjöbo har fått en ny ägare. Köpare är Carina Svensson, 59 år, och säljare är Dennis Andersson. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Eslöv kammade noll mot Olympic

FOTBOLL Eslövs BK kunde inte stå emot ett fysiskt starkt BK Olympic, som vann med 3–0 hemma på Lindängen.Redan efter tolv minuters spel hade serieledaren i den västra tvåan, BK Olympic, gjort två mål.
Resten av matchen blev sedan en rejäl uppförsbacke för nykomlingen Eslöv.

Skånskan - 3 timmar sedan

Föreslår öppna nämndsmöten

STAFFANSTORP Öppna nämndsmöten där medborgarna kan komma och lyssna.Förslaget har lagts fram av Torbjörn Lövendahl (S) men avslogs av M och SD i kommunstyrelsen.
I beslutet heter det att ”offentliga möten kan ge positiva effekter på transparensen i det kommunala beslutsfattandet och minska avståndet mellan medborgare och folkvalda”.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till kedjehus i Skurup

Skurup Sara Carlsson, 40, och Ola Nilsson, 43, från Rydsgård har köpt kedjehuset på adressen Morkullevägen 1 i Skurup av säljaren Anne Britt-Louise och Jörgen Evert Måneng. Köpesumman blev 1 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i september 2019. Huset är 119 kvadratmeter stort och byggdes 1974.

Skånskan - 3 timmar sedan

Inspekterad inspektör

Finansinspektionen är ett av de viktigaste verktygen för att komma till botten med misstänkt penningtvätt i bland annat Swedbank, med deras vid det här laget ökända verksamhet i Baltikum. Även SEB utreds.
För att systemet ska fungera som skydd mot korruption är det viktigt att det är vattentäta skott mellan finansinspektionen och bankväsendet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.