BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:44

BT - 11 sep 19 kl. 02:16

Rånförsök slutade med misshandelEn man i 30-årsåldern blev under måndagskvällen misshandlad när han inte ville lämna ifrån sig sin elcykel..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånförsök, slutademed , misshandel
Skånskan - 03 jan 19 kl. 07:00

E-cigarettstöld slutade med misshandel

Löddeköpinge En stulen e-cigarett på en fest. Det blev upprinnelsen till ett bråk som slutade med att två personer nu döms för bland annat misshandel.
En kamrat döms dessutom för stöld, medan en 15-årig frias från misshandelsanklagelser.

Corren - 4 timmar sedan

Tonåring misstänkt för misshandel

En pojke i övre tonåren greps misstänkt för misshandel utanför en krog på Ågatan under natten..

Alingsås tidning - 4 timmar sedan

Misshandel utanför Bon Bon

En misshandel inträffade vid 23-tiden på fredagskvällen utanför butiken Bon Bon i Alingsås. En man i 20-årsåldern är gripen, misstänkt för misshandeln, och ska höras av polis under lördagen. .

BT - 01 okt 12 kl. 16:19

Släktfejden slutade i mordförsök

En släktfejd om hur en sjuk kvinna vårdats slutade i skottlossning och misshandel på Sahlgrenskas sjukhusområde. Nu åtalas bland annat en 36-årig man för försök till mord. Skottlossningen utanför Sahlgrenska i Göteborg den 27 juni ledde till en stor debatt om sjukhusets säkerhet och extravakter sattes in de efterföljande dagarna.

Skånskan - 09 sep 19 kl. 15:56

Trafikincident slutade med misshandel

Veberöd Två bilar hamnade i bråk på Riksväg 11 och slutade med misshandel där två anmälningar gjordes.
Polisen tillkallades till platsen men ingen greps för händelserna.Vid 16-tiden på söndagen inträffade en trafikincident på Riksväg 11 vid Veberöd.

Västerbottens Folkblad - 31 aug 11 kl. 13:34

Misshandel under fotbollsmatch

UMEÅ Vänskapsmatchen slutade med en misshandel och sjukhusvård. UMEÅ Vänskapsmatchen slutade med en misshandel och sjukhusvård. Nu döms en 31-årig man till Umeå för misshandel, straffet blir 6.

Skånskan - 18 mar 16 kl. 18:45

Klandrad domare frias för misshandel

Svedala Under en stökig match på Svedala IP gav fotbollsdomaren gult kort till en målvakt, som gick i svaromål. Tumult uppstod mellan domaren och målvakten, som stängdes av en tid av. Nu frias domaren för misshandel då rätten menar att han haft nödvärnsrätt.

Kristianstadsbladet - 14 aug 11 kl. 12:21

Två anmälningar om misshandel på Harrys

Först drabbade en av gästerna ihop med vakterna. Därefter fick en kvinna ett knytnävsslag på dansgolvet.
Klockan var 23.

Västerbottens Folkblad - 19 nov 11 kl. 14:40

Anhållna för grov misshandel

UMEÅ Bråket slutade med grov misshandel och övernattningar hos polisen. Två män har anhållits efter ett bråk i Hörnefors.UMEÅ Bråket slutade med grov misshandel och övernattningar hos polisen.

Västerbottens Folkblad - 14 feb 12 kl. 14:24

Frias från misshandel ? använde nödvärn

VILHELMINA Dansgalan i Vilhelmina slutade med att en man blev åtalad för misshandel. Nu frias han i tingsrätten. VILHELMINA Dansgalan i Vilhelmina slutade med att en man blev åtalad för misshandel.

Magazin24 - 08 jan 13 kl. 11:09

Fest slutade i mordförsök

I lördags natt råkade två personer i bråk på en fest. Det hela slutade med att en person greps för försök till mord. Det uppger VLT.

Fler nyheter från BT

BT - 4 timmar sedan

FN håller klimattoppmöte – Greta Thunberg en av talarna

Generalsekreterare António Guterres har utsett sig själv till "huvudlyssnare" när FN i dag håller klimattoppmöte för unga. Svenska Greta Thunberg är en av talarna..

BT - 1 timme sedan

Brand i villa utanför Borås

Under lördagen utbröt en brand i källaren till en villa i Svaneholm utanför Borås. Ägaren till villan kunde släcka branden själv..

BT - 1 timme sedan

Brist på sjöfolk kan ge utflaggning

Många går i pension, alltför få unga kommer in och svensk sjöfart skriker efter folk. Efter flera år med fartyg som åter går under svensk flagg hotar utflaggning igen, på grund av personalbrist. Men kvinnorna är en outnyttjad resurs..

BT - 1 timme sedan

Han ser en framtid utan flygbonus och olja

Till vardags forskar han om hållbara omställningar av bland annat kött-, mjölk- och stålindustrierna. Men de närmaste dagarna representerar Ludwig Bengtsson Sonesson Sveriges unga på FN:s klimattoppmöten i New York..

BT - 1 timme sedan

Polisen möter marsch med tårgas i Hongkong

Polisen i Hongkong har än en gång använt tårgas mot demonstrerande aktivister. Tusentals människor marscherar i stekande hetta efter att regeringskritiska budskap rivits ned i staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.