UNT > Utrikes

Monday, 16 September, 02:42

UNT - 11 sep 19 kl. 01:56

Arabländer: Israel torpederar fredenBenjamin Netanyahus vallöfte att försöka införa israelisk suveränitet i delar av Jordandalen beskrivs av grannländer som farligt och en aggression..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Netanyahus, Jordandalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arabländer, Israel, torpederar, freden
Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 03:35

Arabländer i var tionde räd mot IS


Arabländer och andra i den USA-ledda koalitionen har utfört kring tio procent av sammanlagt nästan 2 000 luftangrepp mot extremistgruppen Islamiska staten (IS) i Irak och Syrien, uppger amerikanska försvarsföreträdare.Amerikanska krigsplan har genomfört 1 768 flygangrepp sedan den 8 augusti medan de andra i koalitionen gjort 195 räder.Siffrorna kastar för första gången ljus över omfattningen av de arabiska ländernas deltagande och speglar samtidigt USA:s dominerande roll.

BT - 07 okt 14 kl. 03:35

Arabländer i var tionde räd mot IS

Arabländer och andra i den USA-ledda koalitionen har utfört kring tio procent av sammanlagt nästan 2 000 luftangrepp mot extremistgruppen Islamiska staten (IS) i Irak och Syrien, uppger amerikanska försvarsföreträdare. Amerikanska krigsplan har genomfört 1 768 flygangrepp sedan den 8 augusti medan de andra i koalitionen gjort 195 räder.Siffrorna kastar för första gången ljus över omfattningen av de arabiska ländernas deltagande och speglar samtidigt USA:s dominerande roll.

BT - 07 okt 14 kl. 06:36

Arabländer i var tionde räd mot IS

Arabländer och andra i den USA-ledda koalitionen har utfört kring tio procent av sammanlagt nästan 2 000 luftangrepp mot extremistgruppen Islamiska staten (IS) i Irak och Syrien, uppger amerikanska försvarsföreträdare. Amerikanska krigsplan har genomfört 1 768 flygangrepp sedan den 8 augusti medan de andra i koalitionen gjort 195 räder. Siffrorna kastar för första gången ljus över omfattningen av de arabiska ländernas deltagande och speglar samtidigt USA:s dominerande roll.

Västerbottens Folkblad - 09 mar 14 kl. 15:55

Arabländer förbjuder ”Noah”

Redan före premiären har tre arabländer meddelat att de av religiösa skäl förbjuder den amerikanska filmen ”Noah” på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters. Den officiella anledningen är att filmen går emot islams lära, och filmbolaget Paramount Pictures väntar […].

Kristianstadsbladet - 09 mar 14 kl. 15:50

Arabländer förbjuder "Noah"


Redan före premiären har tre arabländer meddelat att de av religiösa skäl förbjuder den amerikanska filmen "Noah" på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters. Den officiella anledningen är att filmen går emot islams lära, och filmbolaget Paramount Pictures väntar sig samma besked från Egypten, Jordanien och Kuwait.

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 14 kl. 15:52

Arabländer förbjuder "Noah"

Redan före premiären har tre arabländer meddelat att de av religiösa skäl förbjuder den amerikanska filmen "Noah" på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters. Den officiella anledningen är att filmen går emot islams lära, och filmbolaget Paramount Pictures väntar sig samma besked från Egypten, Jordanien och Kuwait..

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 14 kl. 15:50

Arabländer förbjuder "Noah"


Redan före premiären har tre arabländer meddelat att de av religiösa skäl förbjuder den amerikanska filmen "Noah" på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters. Den officiella anledningen är att filmen går emot islams lära, och filmbolaget Paramount Pictures väntar sig samma besked från Egypten, Jordanien och Kuwait.

NT - 09 mar 14 kl. 15:50

Arabländer förbjuder "Noah"

Tre arabländer förbjuder den amerikanska filmen "Noah" på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters.(TT).

SvD - 09 mar 14 kl. 15:50

Arabländer förbjuder ”Noah”

Redan före premiären har tre arabländer meddelat att de av religiösa skäl förbjuder den amerikanska filmen ”Noah” på sina biografer. Filmcensorer i Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har meddelat att filmen inte får gå upp i deras länder, uppger Reuters. Den officiella anledningen är att filmen går emot islams lära, och filmbolaget Paramount Pictures väntar sig samma besked från Egypten, Jordanien och Kuwait..

DN - 01 aug 16 kl. 14:26

Ny undersökning: Stödet för IS lågt i arabländer


Sympatierna för terrorgruppen Islamiska staten, IS, i arabländer varierar mellan 0,4 procent till som högst 6,4 procent, enligt en undersökning som Washington Post låtit göra i fem länder..

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Trump: Vi är laddade och klara

Donald Trump trappar upp retoriken efter lördagens attack mot saudiska oljeanläggningar..

UNT - 1 timme sedan

USA öppnar sina oljereserver

USA släpper råolja från sina strategiska oljereserver..

UNT - 2 timmar sedan

Flera döda i colombiansk flygolycka

Minst sju personer har omkommit i en flygolycka i sydvästra Colombia..

UNT - 3 timmar sedan

Professor och häktad slåss om presidentpost

Kais Saied, professor i rättsvetenskap, och den häktade mediemogulen Nabil Karoui går vidare till andra omgången i det tunisiska presidentvalet, enligt en vallokalundersökning..

UNT - 3 timmar sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn..

UNT - 3 timmar sedan

Trump kan möta Irans president trots attack

USA lägger skulden för attacken mot saudiska oljeanläggningar på Iran – som förnekar all inblandning..

UNT - 4 timmar sedan

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Flera personer har skadats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn..

UNT - 4 timmar sedan

Presidentval i Algeriet i december

Presidentval ska hållas i Algeriet den 12 december, säger interimspresidenten Abdelkader Bensalah i ett tv-sänt tal enligt Reuters..

UNT - 5 timmar sedan

Burundiska soldater dödade i Somalia

Tolv burundiska soldater ur Afrikanska unionens fredsbevarande styrkor i Somalia har dödats i ett bakhåll..

UNT - 5 timmar sedan

Liberaldemokrater lovar slopa brexit

Liberaldemokraterna stoppar brexit om partiet skulle komma till makten vid nästa val, men bara om det kan bilda en majoritetsregering, rapporterar BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.