UT > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:56

UT - 11 sep 19 kl. 01:55

Villainbrott i UlricehamnVid 22-tiden på måndagskvällen får polisen rycka ut till Ulricehamn då en villa haft påhälsning av inbrottstjuvar..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villainbrotti , Ulricehamn
BT - 10 okt 13 kl. 17:49

Polis sköt vid villainbrott

En polis sköt ett varningsskott i samband med villainbrott i Ulricehamn sent på onsdagskvällen. Ingen träffades, men alla händelser där poliser använder sitt tjänstevapen utreds ordentligt. ?

BT - 20 sep 12 kl. 21:28

Villainbrott i Borås och Ulricehamn

Två villainbrott inträffade under tidiga kvällen i Borås och Ulricehamn. I Ulricehamn bröt sig en eller flera tjuvar in i ett hus, där pengar och smycken stals. Lite senare anmäldes ytterligare ett inbrott på Brämhult i Borås.

BT - 08 maj 13 kl. 14:32

Villainbrott i Ulricehamn

Ett villainbrott inträffade i Villastaden i Ulricehamn under förmiddagen. Polisens tekniker är på plats, och man vill inte uttala sig innan undersökningen är färdig. Ingen person är ännu gripen.

UT - 12 maj 14 kl. 09:50

Två villainbrott i helgen

I helgen har det skett två villainbrott i Ulricehamn då bland annat smycken stals. Det ena inbrottet skedde mellan lördagen och söndagen. När det andra skedde är mer osäkert eftersom de boende är bortresta.

UT - 06 nov 14 kl. 09:19

Ännu ett villainbrott i Ulricehamn

På onsdagskvällen upptäcktes att det har skett ännu ett villainbrott i Ulricehamn, denna gången på Djäknevägen. Inbrottet skedde mellan halv åtta på onsdagsmorgonen och sex på onsdagskvällen. Någon har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster.

UT - 28 nov 16 kl. 10:06

Villainbrott i Ulricehamn

Under söndagen anmäldes ett villainbrott i Ulricehamn till polisen. Inbrottet har skett via en altandörr..

UT - 24 apr 17 kl. 10:04

Villainbrott i Ulricehamn

I helgen skedde ett villainbrott på området Skarpås i Ulricehamn..

UT - 03 sep 18 kl. 06:45

Nytt villainbrott i Ulricehamn

Under söndagen upptäcktes att det har skett ytterligare ett villainbrott i Ulricehamn. .

UT - 18 sep 18 kl. 12:12

Två gripna för villainbrott i Ulricehamn

För en dryg vecka sedan greps två män i Huskvarna. Dessa båda män misstänks för ett av de villainbrott som har skett i Ulricehamn den sista tiden. .

BT - 07 feb 14 kl. 16:05

Man häktad - polisen hoppas klara upp villainbrott

På fredagen häktades en 52-åring för villainbrott i Lerum och Skövdetrakten och polisen undersöker nu om mannen kan kopplas till inbrott i Sjuhärad. – Vi tror att samma person kan ha varit i farten i vårt område. Det är bland annat tillvägagångssätt som får oss att tänka i de banorna, säger biträdande utredningschefen Jan-Olof Bothin vid Boråspolisen.

UT - 29 okt 14 kl. 21:49

Villainbrott på Furet

Under onsdagskvällen upptäcktes ett villainbrott på Furustigen i Ulricehamn. Inbrottet upptäcktes vid åttatiden på kvällen. Enligt polisen hade ägaren varit borta bara ett par timmar och under den tiden har alltså någon hunnit bryta sig in i huset.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Här står spelutveckling på schemat i höst

Musik, dans, teater, bild och spelutveckling. Spel är absolut ett kreativt uttryck menar läraren Janne Kemi, som under hösten undervisar på den helt nya kursen i spelutveckling på Tranemo Kulturskola..

UT - 1 timme sedan

På scen: Då kommer komikern Betnér till Ulricehamn

Det är restaurang Sture på hotell Bogesund som fortsätter sina humorkvällar i höst med hyllade standup-komikern Magnus Betnér..

UT - 2 timmar sedan

De kontrollerar om du har bälte på dig

Har du sett en person med gul väst som tittar på bilar? Det är NTF som kontrollerar hur många som använder bilbälte. .

UT - 1 timme sedan

Började i garaget – nu har de startat eget ölbryggeri

Det gick snabbt att ta steget från hobby till företag. På bara några månader har Jimmy Källvik och Åsa Wickström förverkligat drömmen om att brygga eget öl. Om någon vecka blir det premiär på riktigt – då kommer Lakeside brewerys öl finnas på flera restauranger i Ulricehamn..

UT - 3 timmar sedan

Anna Claesson: Tar vi våra rättigheter för givna?

I närheten av skottelden tänker man till. Många gånger om den senaste veckan..

UT - 5 timmar sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka på R40

Enligt ett larm från SOS ska en trafikolycka ha inträffat på R40 i Ulricehamns kommun..

UT - 11 timmar sedan

Ulricehamnaren Joel lärde youtube-kändisarna att dödshoppa

Dödshopp innebär att utövarna handlöst slänger sig ut för höga höjder för att sedan krascha ner i ett magplask i vattnet. När youtube-gruppen JLC ville lära sig grenen var 19-årige Joel Rydell snabb på att höra av sig. – Ena dagen sitter jag hemma på pojkrummet och tittar på deras videos och andra dagen lär jag dem sporten jag älskar.

UT - 11 timmar sedan

Debatt: Högborn har fel om Sverige som tryggt land

Bo Högborn hävdar i sin krönika (UT 29/8) att Sverige är ett av världens absolut tryggaste länder att bo i, och att vi inte skall känna oss mer otrygga idag jämfört med för 30 eller 40 år sedan. .

UT - 11 timmar sedan

Svar direkt: SD borde ta till sig vad BRÅ skriver

”Ett samhälle i sönderfall… Årtionden av massinvandring… Sverige jämförs nu med knarkkrigets Mexiko... fri smuggling av allt från vapen till narkotika och terrorister...” SD Ulricehamn bekräftar verkligen det jag skriver, om att det finns grupper i samhället som har ett intresse av att ge en överdriven eller felaktig bild av situationen i Sverige..

UT - 11 timmar sedan

Insändare: Vi i pensionärsgänget tror inte på SD

En fråga till Niclas Sunding, Sverigedemokraterna i Ulricehamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.