YA > Nyheter

Monday, 16 September, 18:40

YA - 11 sep 19 kl. 02:02

Nej till försämringar för äldreVi vill inte se försämringar för Ystads kommuns äldre inom äldreomsorgen. På arbetsutskottet 5 september valde styret och Sverigedemokraterna att rösta för en försämrad vardag förr den enskilde..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystads, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nejtill , försämringarför , äldre
BT - 05 jan 13 kl. 11:01

Färdtjänst-bluff stod äldre dyrt

Äldre personer med färdtjänst kan ha blivit lurade på pengar av en taxichaufför som felaktigt utger sig för att köra sådan trafik åt Borås stad. ?Vi har fått information om några fall men tror att mörkertalet kan vara väldigt stort, säger arbetsledaren Maria Klug som handlägger färdtjänstfrågor på tekniska förvaltningen.

Opinionen.se - 17 mar 13 kl. 20:57

Byggnads sade nej i byggkonflikten

Fackförbundet Byggnads sade i kväll nej till medlarnas bud i byggkonflikten. Det gjorde arbetsgivarsidan, som sade ja, "otroligt besviken" på sin motpart. Nu hotar storstrejk i veckan där över 3 000 byggarbetare kan tas ut i strejk.

Kristianstadsbladet - 17 mar 13 kl. 20:53

Byggnads sade nej i byggkonflikten

Fackförbundet Byggnads sade i kväll nej till medlarnas bud i byggkonflikten. Det gjorde arbetsgivarsidan, som sade ja, "otroligt besviken" på sin motpart. Nu hotar storstrejk i veckan där över 3 000 byggarbetare kan tas ut i strejk.

YLE - 06 mar 16 kl. 14:39

Kabinpersonalen tackar nej till samhällsfördrag

Kabinfacket SLSY (Suomen lentoemäntä-Stuerttiyhdistys) går inte med i förhandlingarna om ett samhällsfördrag. SLSY:s styrelse beslöt på söndagen enhälligt tacka nej till avtalet som skulle öka den finländska konkurrenskraften. Vi drog redan vårt strå till stacken för konkurrenskraften och sysselsättningen år 2014 i samband med Finnairs spartalko.

YLE - 02 sep 17 kl. 14:18

Äldre i Bromarv vill ha sin mat varm och hemkörd

Konceptet Menumat tas i bruk i hela Raseborg men responsen för matautomaten är sval. För tillfället finns det endast sju klienter i Karis och Pojo som utnyttjar servicen med fryst mat som värms hemma. I Bromarv väljer klienterna att istället köpa sin mat av en lokal företagare.

News55 - 07 jul 17 kl. 14:04

Annika Strandhäll: ”Vi har en väldigt fördomsfull inställning till äldre”

Samtalet med socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) leddes av Anders Palmgren och den första frågan gällde huruvida hon började känna sig mör så här en dryg vecka in på Almedalen: – Almedalsveckan är väldigt rolig, jag gillar mixen av att träffa mycket olika människor. Jag åt middag med Åsa Regnér som sa att ”så mycket roligare det är nu några år in i mandatperioden för nu kan vi verkligen prata om det vi gjort själva”. Och det håller jag verkligen med om.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 09:00

GES på turné: ”Äldre och minde ängsliga”

Vad packar Anders Glenmark, Thomas Orup Eriksson och Niklas Strömstedt ner i väskan när de ger sig ut på sin första gemensamma turné på 15 år? Och vad ska de göra i turnébussen när de far runt mellan 18 spelställen?
Vi fick en pratstund med GES som nu laddar för sin stora sommarturné som bland annat innehåller fyra konserter i Skåne.

News55 - 13 nov 15 kl. 10:51

”Mormor – hur är ditt sexliv?” – Bo Holmström presenterade programidéer men fick blankt nej av TV-direktörerna

”Undersökningar visar att tv-tittarna blir allt äldre – liksom befolkningen i stort. Trots det märks inte förändringen i tv-kanalernas tablåer, enligt dagens debattörer. Det handlar om tv-direktörernas människosyn.

Skånskan - 10 sep 19 kl. 05:00

Tre partier säger nej till sparförslag

SJÖBO Förslaget i styrets budgetförslag att stänga Blentarpsgården får tre nej och ett ja av oppositionen.Socialdemokraterna kommer att lämna in ett eget budgetförslag, men säger inte nej till styrets sparförslag att lägga Blentarpsgården i malpåse.
– Vi håller fast vid samma åsikt som vi haft hela tiden, säger Cecilia Olsson-Carlsson.

Sydsvenskan - 06 apr 16 kl. 19:34

Ja till forskning och bättre vård. Nej till skuldbeläggande kampanjer.

Det går inte att säga ja eller nej till cancer. Det är så uppenbart orimligt – cancer drabbar orättvist och oväntat och att hävda något annat är att skuldbelägga. Just det var väl inte Cancerfondens syfte, men ändå blir det effekten av kampanjen: "Säg nej till cancer.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Säkerhet: Ilska över stängseldiskussion

Kommunalrådets uttalande att hon vill lobba för ett stängsel längs järnvägen i Östra Tommarp har fått facknämnden att gå i taket..

YA - 15 minuter sedan

Peab avtalar om ny bankkredit

YA - 1 timme sedan

Efter succén – Abraham byter landslag?

Chelsea är tillbaka i Champions League och det med en av världens hetaste anfallare. Frågan är dock om det blir Englands landslag för Tammy Abraham i framtiden – eller Nigerias?.

YA - 45 minuter sedan

Lärarna allt mer stressade: Arbetsmiljöverket ska utreda vilket ansvar politikerna har

Vilket ansvar har politikerna för arbetsmiljön i skolan när de fattar sina beslut om ekonomin? Den frågan vill nu huvudskyddsombudet för Lärarnas Riksförbund i Sjöbo, Fredrik Andersson, att Arbetsmiljöverket utreder..

YA - 1 timme sedan

Tåg nära köra på bil – stopp i tågtrafiken

Tågtrafiken mellan Malmö och Svarte står just nu still. Anledningen är en olyckshändelse, som enligt uppgifter till YA ska vara att tåget nästan kört på en bil..

YA - 1 timme sedan

Ny kvalmodell klar i november

Hockeyallsvenskan går in i sin sista säsong med kval mot SHL-lag. Nu börjar arbetet med att ta fram en ny kvalmodell inför nästa säsong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.