YA > Nyheter

Saturday, 21 September, 23:21

YA - 11 sep 19 kl. 01:04

Två bilar i brandKlockan 00.45 inkommer larm till SOS om två bilar som brinner på Mässingsgatan i Ystad..
Läs mer på YA
Läs mer om:
SOS, Mässingsgatan, Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , brand
Expressen - 21 nov 18 kl. 07:10

Tre bilar brand – står nära en byggnad

Tre bilar brann under natten i Oxie utanför Malmö.De stod parkerade nära en byggnad och det fanns stor spridningsrisk. .

Uppsalanyheter.se - 11 jun 14 kl. 03:13

Fyra bilar totalförstörda i brand

Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda. Under dagen kallades man också till en brand i ett flerfamiljshus i samma stadsdel.Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda.

Alingsås tidning - 22 jul 19 kl. 08:55

Bilar förstördes i brand

Två bilar förstördes i en brand i centrala Alingsås tidigt på på måndagsmorgonen – orsaken till branden är oklar.
Det var vid halvtretiden på måndagsmorgonen som larmet kom om en brand i bilar på parkeringsplatsen längst upp på Norra Strömgatan. Två bilar totalförstördes i branden och ytterligare minst två bilar till skadades.

Kristianstadsbladet - 13 aug 11 kl. 09:51

Just nu: Två bilar uppeldade i natt

Ännu en gång har bilar totalförstörts sedan någon tänt eld på dem. Tidigt på lördagsmorgonen brann två personbilar upp i närheten av Yllan.
Det var strax innan halvfem på lördagsmorgonen som räddningstjänsten kallades till Väverigatan i Kristianstad.

Nyheter 24 - 06 apr 11 kl. 09:50

Ungdomsgäng hämnas på polisen - eldar upp bilar


För andra natten i rad sattes bilar i brand på Hisings-Backa. GÖTEBORG. Förbannade ungdomsgäng fortsätter att visa sitt missnöje mot polisen.

BT - 25 jun 12 kl. 21:29

Brinnande bilar och fotanglar på E4: "Förknippas med grova brott"

Flera bilar stacks i brand och bilar fick punkterade däck efter att ha kört på fotanglar som slängts ut på E 4 norr om Stockholm. Enligt uppgifter till polisen ska maskerade personer på motorcykel eller moped ha lämnat Kymlingelänken där en första bil stacks i brand. Kort efteråt rapporterade bilister om punkteringar.

Skånskan - 07 maj 18 kl. 06:45

Flera bilar i brand under natten

Lund Fyra bilar skadades i samband med en bilbrand under natten till måndagen.Polis kallades till Skarpskyttevägen i Lund med anledning av brand i bilar. Någon hade tänt eld på en bil och branden hade spridit sig till tre andra bilar.

Uppsalanyheter.se - 22 aug 18 kl. 00:35

Sex bilar och en lastbil i brand på Kvarntorget

Sju fordon varav en lätt lastbil sattes under tisdagskvällen i brand på Kvarntorget i Uppsala. I samband med bränderna ska ett ungdomsgäng ha setts fly från platsen.Sju fordon varav en lätt lastbil sattes under tisdagskvällen i brand på Kvarntorget i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 14 okt 14 kl. 08:17

Flera bilar förstörda i brand

Flera bilar förstördes i stadsdelen Nyby under natten mot tisdag, det var vid 3-tiden som larm kom in till räddningstjänsten om en bil som stod i brand.Flera bilar förstördes i stadsdelen Nyby under natten mot tisdag, det var vid 3-tiden som larm kom in till räddningstjänsten om en bil som stod i brand.   När larmet kom till räddningstjänsten var det en bil som brann på Bellmansgatan men väl på plats hade branden spridit sig till flera andra bilar.

Skånskan - 17 dec 18 kl. 10:44

Bilar utsatta för brand och stenkastning

Hofterup I helgen vandaliserades flera bilar i ett villaområde i Hofterup.
Två bilar började av okänd anledning att brinna, och ytterligare två bilar fick vindrutorna krossade av stenar.– Jag vågar inte uttala mig om det finns ett samband, säger Michael Rydberg, kommunpolis i Kävlinge.

SmålandsPosten - 18 dec 14 kl. 06:12

18 bilar skadade efter brand på Araby

Ett soprum stacks i brand på Sommarvägen i Växjö under natten mot torsdagen. Även ett tiotal bilar har brandskadats varav flera är totalt utbrända. Under natten mot torsdagen, vid tvåtiden, larmades räddningstjänsten eftersom det brann i ett soprum på Sommarvägen i Växjö.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

YA - 30 minuter sedan

Jordskalv skakade Albanien

YA - 30 minuter sedan

Inter i topp efter derbyseger

YA - 2 timmar sedan

Världen rustar för krig i rymden

I slutet av augusti invigde USA:s president Donald Trump Spacecom, en militär organisation för rymdkrig. Från att ha varit en frizon har rymden blivit en arena för konflikter – som kan blossa upp betydligt snabbare än på jorden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.