YA > Nyheter

Monday, 16 September, 04:06

YA - 11 sep 19 kl. 00:02

Ung förare och coach trivs med att göra skillnadDen 19-årige kartingföraren Elvin Berndtsson kan glädjas åt både egna och andras framgångar på tävlingsbanan. Att hjälpa andra att utvecklas är lika viktigt för denne unge Skurupsbo som att köra själv. I år har han dessutom medverkat till att starta ett nytt team: Kart Republic..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Elvin Berndtsson, Skurupsbo, Republic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ung, förareoch , coach, trivsmed att , göra, skillnad
HBL - 20 aug 12 kl. 16:10

Ung skoterförare allvarligt skadad i lastbilskrock

En ung skoterförare skadades allvarligt i en krock md lastbil på måndagsmorgonen.En ung skoterförare skadades allvarligt när hon krockade med en parkerad lastbil i Kouvola på måndagmorgon. Den 17-åriga föraren fördes till Helsingfors för fortsatt vård.

HBL - 23 sep 12 kl. 19:49

Ung motorcykelförare körde ihjäl sig

En ung motorcykelförare förolyckades i Björneborg i dag. Han krockade våldsamt med en lyktstolpe och slungades sannolikt ännu mot ett träd, uppger räddningsverket.Ynglingens skador var så allvarliga att han dog trots återupplivningsförsöken.

Vimmerby Tidning - 20 mar 18 kl. 08:53

Ung förare stoppad i centrala Vimmerby

En ung bilförare misstänks för olovlig körning sedan han stoppats av polis i Vimmerby..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 15:08

Straff: Cyklist dog – ung förare dömd

Tingsrätten har dömt en ung förare, som somnade vid ratten och orsakade en trafikolycka på väg 118 där en cyklist dog. .

NT - 02 aug 18 kl. 19:18

Ung förare bötfälld efter krock

En ung förare som inte höll tillräckligt avstånd krockade med bilen framför..

Eurosport - 03 sep 13 kl. 09:10

Formel 1 - Red Bull: "Vi ville ha en ung förare"

Red Bull motiverar valet av Daniel Ricciardo som Mark Webbers ersättare med att man ville ha en ung och utvecklingsbar förare. "Av alla unga förare är Daniel den mest lovande", säger stallets chefstekniker Adrian Newey..

YLE - 21 mar 17 kl. 13:22

Ung traktorförare åtalas för dödsvållande

Rättegången mot den 15-åring som körde traktorn i en dödsolycka i Vörå förra året hölls i dag i Österbottens tingsrätt. Pojken åtalas för dödsvållande. Det var i maj 2016 som traktorolyckan i Vörå ägde rum.

YLE - 21 mar 17 kl. 13:22

Ung traktorförare dömdes för dödsvållande

Rättegången mot den 15-åring som körde traktorn i en dödsolycka i Oravais 2015 hölls i Österbottens tingsrätt under tisdagen. Pojken dömdes för dödsvållande till 45 dagsböter, skriver Vasabladet. Det var i maj 2015 som traktorolyckan i Oravais ägde rum.

Barometern - 23 okt 15 kl. 05:00

Ung Gullaboförare gör en SM-satsning

Från ungdomsförare till A-förare på en säsong. Det går fort för Gullabo RC:s 18-årige rallyess Jonatan Johannesson. – I år har det gått som på räls..

Barometern - 23 okt 15 kl. 05:00

Ung Gullaboförare gör en SM-satsning

Från ungdomsförare till A-förare på en säsong. Det går fort för Gullabo RC:s 18-årige rallyess Jonatan Johannesson. – I år har det gått som på räls..

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 09:00

Ung förare överlevde inte krasch

Foto: Läsarbilder
Den misstänkt rattfulla unge mannen försökte smita från polisen. I mycket hög hastighet körde han ner två träd, en lyktstolpe och rakt in i Fiskeknutens lokaler vid Långebrogatan. Enligt uppgift hittades han död utanför bilen.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Oppositionen: Venezuela-samtal slut

Venezuelas opposition uppger att förhandlingarna för att lösa landets politiska kris har avslutats. Utspelet kommer sex veckor efter det att landets regering hoppade av samtalen.

YA - 1 timme sedan

Ystad – ett anständigt samhälle?

I ett anständigt samhälle tar man hand om barn och gamla. .

YA - 2 timmar sedan

Låt Simrishamn fortsätta vara ett föredöme i barnrättsarbetet

Det råder turbulens och oro inom såväl barn- och utbildningsnämnden som i barn- och utbildningsförvaltningen. Ordförande i nämnden har avgått efter att ha kallat förvaltningschefen Ewa Kristensson för ”jävla kärring” i anslutning till nämndsmötet 27 augusti. Ewa Kristensson hade redan tidigare sagt upp sig och har nu lämnat kommunen.

YA - 3 timmar sedan

USA öppnar sina oljereserver

YA - 3 timmar sedan

Gårdsförsäljning skulle öppna för andra större aktörer

I Ystads allehanda 10 augusti skrev Göran Göransson (KD) att så kallad gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker borde tillåtas. Vad är problemet frågade Göransson en smula retoriskt. .

YA - 3 timmar sedan

Oljepriset stiger kraftigt

YA - 4 timmar sedan

Mycket musik i församlingen

Sjöbo församling bjuder på mycket musik den här veckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.