BT > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:59

BT - 10 sep 19 kl. 22:40

Sprider kunskap om hoten mot fri pressBorås var första anhalt för en ny satsning för att uppmärksamma allmänheten på hoten mot pressfriheten. – Vi behöver prata om de här frågorna redan på gymnasienivå, säger Erik Halkjaer, ordförande för Reportrar utan gränser Sverige..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Erik Halkjaer, Reportrar, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprider, kunskapom , hotenmot , fri, press
Nyan - 20 apr 15 kl. 11:53

Handarbetets dag sprider kunskap

Kunskap som i generationer ärvts från kvinna till kvinna riskerar försvinna. Pär-Olof Jansson arrangerade Handarbetets dag för att sprida kunskap och berättelser. Mairy Lilja från Jomala Prestgården by broderar.

Alingsås tidning - 21 mar 13 kl. 13:11

Sprider kunskap om Downs syndrom 

ALINGSÅS: I  dag är det internationella Downs syndrom-dagen, som syftar till att sprida kunskap om Downs syndrom. Alingsåsaren Kerstin Branmark är mamma till Clara, som är född med en extra kromosom, och engagerad i Svenska downföreningens Alingsås-nätverk..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 14 kl. 06:00

Bisyssla sprider kunskap och ger honung

På taket till Löfbergs i Karlstad finns nya arbetsrum med plats för 100 000 flitiga medarbetare. Satsningen är en ny bisyssla för kaffeproducenten. Det handlar nämligen om två bikupor som ska göra närmiljön grönare, producera honung och – kanske framför allt – sprida kunskap om miljöproblem..

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 16 kl. 03:00

En eldsjäl som sprider kunskap

Lennart Johansson har kunskap och erfarenheter som ingen förälder i världen vill ha. Han vet vad det vill säga att leva med ett barn som missbrukar narkotika. Han har överlevt den ofattbara förlusten av ett barn.

GöteborgsPosten - 28 nov 16 kl. 06:01

Elena sprider kunskap om psykisk ohälsa

Hon ställde höga krav på sig själv och ville vara bäst på allt, vilket resulterade i att Elena Orrlöv föll ner i ett mörker som var svårt att ta sig upp ur. Men till slut lyckades hon – och i dag brinner Elena för att sprida kunskap om psykisk ohälsa..

Sydöstran - 20 jun 18 kl. 16:00

Kunskap kan lösa Blekinges vårdkris

Hälso- och sjukvården måste lära sig att utveckla sig själv. Bara om vården själv skapar och sprider kunskap kan vi lösa dagens problem. Kungl.

BT - 26 jun 18 kl. 04:00

Kunskap kan lösa vårdkrisen

Bara om vården själv skapar och sprider kunskap kan vi lösa dagens problem. Det skriver Kungl. Vetenskapsakademien och Svenska Läkaresällskapet som nu presenterar ett gemensamt åtgärdsprogram för att förbättra svensk sjukvård..

Alingsås tidning - 22 mar 12 kl. 14:52

Sandra sprider kunskap om livmodersjukdom 

ALINGSÅS:  När Sandra Sandberg var 18 år fick hon diagnosen endometrios ? en sjukdom som ger upphov till inflammationer och smärta i buken. Idag håller hon tillsammans med Lena Johansson, kinesiolog från Stilla, en träff om endometrios och kostrådgivning på Garvaregården på Drottninggatan..

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 13 kl. 15:18

Mässa sprider kunskap om hundar

Vardagshunden står i fokus på Kasernplan..

SvD - 19 sep 14 kl. 19:13

”Ett engagemang som sprider kunskap”

Så kan privatekonomi se ut i skolan..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Efterskalv skakade Albanien

BT - 30 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

BT - 45 minuter sedan

Tessa Hadley kryper ända in

Tessa Hadley fick ett genombrott med ”Syskonen”, nu kommer uppföljaren. ”Sent på dagen” är en underbart välartikulerad salongsroman som gör recensenten Annika Wall alldeles upprymd..

BT - 45 minuter sedan

Pamela Jaskoviak: Apan var vild nu, hade anfallit människor – men mannen lät sig inte skrämmas

Den här dagen började med att jag grät, i sängen, med en kopp kaffe..

BT - 1 timme sedan

FN välkomnar Huthi-besked

BT - 1 timme sedan

Gör sitt 120:e internationella mästerskap: ”Det är en livsstil”

När VM i Doha drar i gång finns Hasse Sjögren på plats. Boråsfotografen gör sitt 120:e internationella friidrottsmästerskap. – Jobbet är detsamma om det är Borås eller Baku, säger han.

BT - 2 timmar sedan

Polarstern på väg mot Arktis

BT - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

BT - 2 timmar sedan

Thomas lever på sina skräckbilder

En sjukdom satte stopp för Thomas Örn Karlssons tidigare yrke. För bara sex år sedan började han fotografera för att ha något att göra. Nu är han yrkesfotograf och har bland annat gjort bokomslag till Stephen King..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.