SVT > Utrikes

Tuesday, 17 September, 00:27

SVT - 10 sep 19 kl. 21:40

Netanyahu: Israelisk suveränitet i JordandalenOm han vinner valet den 17 september tänker Israels premiärminister Benjamin Netanyahu införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken. Kort efter uttalandet rapporterade flera internationella nyhetsbyråer att Netanyahu fick avbryta ett kampanjmöte. Anledningen var uppgifter om raketattacker från Gaza..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jordandalen, Israels, Benjamin Netanyahu, Västbanken, Netanyahu, Gaza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netanyahu, Israelisk, suveräniteti , Jordandalen
Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 17:59

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu säger att om han vinner valet den 17 september så avser han att införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken. – I dag tillkännager jag min aviskt att, efter att den nya re.

UNT - 10 sep 19 kl. 17:59

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu säger att om han vinner valet den 17 september så avser han att införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken..

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 17:59

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu säger att om han vinner valet den 17 september så avser han att införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken. – I dag tillkännager jag min avsikt att, efter att den nya re.

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 19:34

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Om han vinner valet den 17 september tänker Israels premiärminister Benjamin Netanyahu införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken..

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 18:04

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 18:04

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 18:04

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Barometern - 10 sep 19 kl. 18:04

Netanyahu: Israelisk suveränitet i Jordandalen

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Uppgift: Nordkoreas Kim Jong-Un har bjudit in Donald Trump till Pyongyang

Diktatorn Kim Jong-Un har skickat ett brev till USA:s president Donald Trump och bjudit in honom till ett toppmöte i Nordkoreas huvudstad Pyongyang. Det uppger den brittiska nyhetsbyrån Reuters och hänvisar till uppgifter i en sydkoreansk tidning..

SVT - 5 timmar sedan

50 000 i strejk på General Motors i USA

Uppemot 50 000 medlemmar i fackförbundet United Auto Workers (UAW) lämnade under måndagen sina arbetsplatser hos det amerikanska bilföretaget General Motors (GM) för att strejka, rapporterar AP. Personal i 33 fabriker och 22 varuhus deltar i företagets första nationella strejk sedan 2007..

SVT - 7 timmar sedan

Ny uppgifter om drönaratacken mot saudisk oljeindustri

Nya uppgifter om anfallet på Saudi Aramco anläggningarna pekar mot Iran. Påståendet kommer från Saudiledda kolalitionen som strider mot rebeller i Jemen..

SVT - 9 timmar sedan

Opioidjätten ansöker om konkurs

Purdue Pharma, tillverkare av läkemedlet OxyContin, har begärt sig själva i konkurs. Ansökan ses som ett försök att skydda företaget och dess ägare från de mer 2 600 stämningar som riktats mot läkemedelstillverkaren..

SVT - 11 timmar sedan

Oscar fångade ”alien”-fisk – på 800 meters djup: ”Jäkligt udda upplevelse”

Oscar Lundahl från Bjärred fick en minst sagt udda fångst när han begav sig ut på havet utanför Andøya i norra Norge. Efter 30 minuters ”konstant vevande” lyckades Oscar dra upp den bisarra besten. – Jag blev ganska chockad, jag hade ingen aning om vad det var, säger Oscar till SVT Nyheter..

SVT - 13 timmar sedan

”Oljepriset påverkar inte bränslet i den utsträckning man kan tro”

Efter attacken mot de saudiska oljeanläggningarna steg oljepriserna i världen drastiskt. Men det behöver inte betyda att det blir dyrare att tanka i Sverige, förklarar SVT:s ekonomikommentator Johanna Cervenka..

SVT - 16 timmar sedan

Carina Bergfeldt om Trumps tweet: ”Vi vet inte om han kommer svara militärt”

Efter attacker mot de saudiska oljeanläggningarna twittrade USA:s president Donald Trump orden ”Vi är laddade och klara”. Men enligt.SVT:s utrikeskorrespondent Carina Bergfeldt är det oklart hur mycket allvar som ligger bakom Twitter-hotet.

SVT - 22 timmar sedan

Efter attacken – nu stiger oljepriset kraftigt

Nu stiger oljepriserna i världen – efter attacken mot de saudiska oljeanläggningarna. I London ökade priset på Brent Crude-råolja med hela 19 procent under söndagen – och USA:s president Donald Trump lovar nu öppna oljereserverna för att stilla marknaden..

SVT - Igår: 22:22

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Flera personer ska ha blivit skottskadade i Ishöj utanför Köpenhamn, skriver Köpenhamnspolisen på Twitter. Larmet kom vid 22-tiden på söndagskvällen..

SVT - Igår: 20:23

Sparkade rymdchefen om avslöjandet av Amazonasskövlingen

Chefen för Brasiliens rymdmyndighet, Ricardo Galvão, var med och avslöjade den enorma ökningen av skövlingen av Amazonas i somras. Efter en konflikt med president Bolsonaro fick han sparken. För SVT:s Agenda berättar han nu om rapporten som satte världens fokus på den brasilianska regnskogen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.