Barometern > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:40

Barometern - 10 sep 19 kl. 20:54

Man frias från misstankar kring sexuellt ofredande mot granneEn 57-årig man frias nu från misstankar att han skulle ha onanerat inför grannfrun på samma gata..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man friasfrån , misstankarkring , sexuellt, ofredandemot , granne
PI - 17 mar 11 kl. 12:38

30-årig man döms för våldtäkt ? frias för sexuellt ofredande

BORLÄNGE En 30-årig man hemmahörande i Borlänge har dömts för våldtäkt men samtidigt friats från misstankar om sexuellt ofredande mot en 13-årig flicka på äventyrsbadet Aqua Nova på grund av stora brister i utredningen. Werners Restaurang & Pub Den 9 september 2010 befann sig kvinnan på Werners Restaurang & Pub i Borlänge. Hon var berusad och ville ha mer alkohol vilket hon nekades av personalen och uppmanades att lämna stället.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 11 kl. 15:15

Frias från sexuellt ofredande

UMEÅ Den 21-årige mannen från Umeå åtalades för sexuellt ofredande mot en mycket ung flicka. Nu frias han av Umeå tingsrätt. UMEÅ Den 21-årige mannen från Umeå åtalades för sexuellt ofredande mot en mycket ung flicka.

Alingsås tidning - 14 maj 16 kl. 05:30

Frias från sexuellt ofredande

En 43-årig man frias från misstankar om att ha ofredat en kvinna i Vårgårda sexuellt.
Det var under fjolåret som den 43-årige mannen skickade filmer och bilder av sexuell karaktär till sin före detta flickvän. Tingsrätten slår fast att paret tidigare haft ett ”påtagligt sexualiserat förhållande” och att det utifrån den bakgrunden inte kan ses som att mannen gjort sig skyldig till sexuellt ofredande genom att skicka materialet till kvinnan.

Västerbottens Folkblad - 29 apr 15 kl. 12:46

[PLUS] Frias från sexuellt ofredande

En man i 20-års åldern i Storuman frias misstankar om sexuellt ofredande mot en flicka på 15 år..

GT - 12 jun 15 kl. 12:01

Två trafiklärare frias från misstankar om sexuellt ofredande

Två trafiklärare på en körskola i Borås åtalades för sexuellt ofredande av sju elever. Nu frikänner tingsrätten männen från alla anklagelser..

Expressen - 01 mar 17 kl. 17:44

Busschaufför frias från misstankar om sexuellt ofredande

En Halmstadsbo blev överlycklig när nattbussen plockade upp henne efter en fest, trots att hon inte stod vid en hållplats. Dagen efter anmälde kvinnan busschauffören för sexuellt ofredande.– Jag var helt förstörd och bara grät, berättar kvinnan i förhöret med polisen..

YLE - 13 jul 16 kl. 20:20

Professor: Bra om en utomstående utreder misstankar om ofredande

Utrikesministeriets interna kontrollenhet har utrett Finlands Sverigeambassadör Jarmo Viinanen, som misstänks för sexuellt ofredande. Interna utredningar är enligt professor Seppo Koskinen inte alltid oproblematiska. Enligt Yles uppgifter har utredningarbetet bland annat gått ut på intervjuer bland de anställda på Finlands ambassad i Stockholm.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Präst dömdes för sexuellt ofredande - frias

En präst i en församling i Skara stift som chattat med en 17-årig flicka på Facebook, frias från anklagelserna om sexuellt ofredande.Prästen skrev bland annat till 17-åringen att hon var sexig och att han längtade efter att få kyssas, enligt P4 Väst.I tingsrätten dömdes mannen till 50 dagsböter.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 15 kl. 13:17

Åtalades för sexuellt ofredande mot dotter – frias

Dottern anmälde sin pappa för flera fall av sexuellt ofredande. Pappan åtalades – och frias nu. Enligt den vuxna dottern hade det hela skett vid fyra tillfällen i maj förra året, bland annat på ett hotell i en inlandskommun.

SmålandsPosten - 18 apr 18 kl. 21:52

Lärare frias från sexuellt ofredande

Den 35-åriga läraren skickade chattmeddelanden med sexuella anspelningar till en före detta 13-årig elev. Han frias från sexuellt ofredande av hovrätten, som inte anser att meddelandena har tydlig sexuell karaktär, skriver SVT Nyheter Väst.(TT).

YA - 18 apr 18 kl. 21:52

Lärare frias från sexuellt ofredande

Den 35-åriga läraren skickade chattmeddelanden med sexuella anspelningar till en före detta 13-årig elev. Han frias från sexuellt ofredande av hovrätten, som inte anser att meddelandena har tydlig sexuell karaktär, skriver SVT Nyheter Väst.(TT).

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Tessa Hadley kryper ända in

Tessa Hadley fick ett genombrott med ”Syskonen”, nu kommer uppföljaren. ”Sent på dagen” är en underbart välartikulerad salongsroman som gör recensenten Annika Wall alldeles upprymd..

Barometern - 15 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Barometern - 1 timme sedan

FN-sändebud välkomnar Huthi-besked

Barometern - 1 timme sedan

Larm: Olycka på E22 – personbil voltade

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka vid E22, i höjd med trafikplats Kalmar Norra..

Barometern - 1 timme sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Barometern - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Barometern - 2 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Barometern - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Barometern - 4 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Barometern - 4 timmar sedan

Inter i topp efter derbysegerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.