UNT > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:22

UNT - 10 sep 19 kl. 21:00

Två råttärenden ingen invasionTvå klagomål från allmänheten gällande råttor har lett till inspektioner vid soprum och vid en restaurang de senaste veckorna..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, råttärendeningen , invasion
Cornucopia - 25 jun 15 kl. 11:31

Ryssland övade invasion av Gotland, Åland, Borgholm och Nordnorge

I den oplanerade ryska beredskapsövningen i mars (eng snap excercise) övade Ryssland invasion av Gotland, Åland, Borgholm och Nordnorge rapporterar Centre for European Policy Analysis (CEPA) i en ny rapport om det säkerhetspolitiska läget i Östersjön. Rapporten heter The Coming Storm och finns i sin helhet som PDF här.

CEPA skriver i rapporten:"Much larger exercises in March, involving probably 33,000 troops, took place in response to a notional Western attempt to create a “Maidan” uprising in Moscow.

Cornucopia - 24 jan 19 kl. 15:04

TT går återigen Kremls ärenden - "självklart återger vi" ryska lögner

Efter att tidigare spridit rysk propaganda i en så kallad faktaruta om Rysslands illegala invasion och annektering av Krim-halvön, skred Nyhetsbyrån TT återigen till verket idag. När man uppmärksammade den ryska aggressiva kränkningen av svenskt territorium lät man publicera Kremls propagandakanalers lögner om en helt annan händelse i ett utslag av whataboutism. Reportern Owe Nilsson kallar bloggens huvudskribent för "konspirationstomte" och skriver att TT självklart återger ryska lögner om en helt annan händelse.

BT - 11 aug 14 kl. 17:23

Nato: Hög sannolikhet för invasion

Ryssland hoppas på att snart få leverera humanitär hjälp till östra Ukraina. Men Nato varnar för en rysk invasion under täckmantel av en humanitär operation. Medan Ukrainas armé säger sig vara i slutskedet av att återta staden Donetsk från de proryska separatisterna, hoppads Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov på att snart kunna leverera humanitär hjälp till östra Ukraina.

BT - 11 aug 14 kl. 19:49

'Hög sannolikhet för invasion'

Ryssland hoppas på att snart få leverera humanitär hjälp till östra Ukraina. Men Nato varnar för en rysk invasion under täckmantel av en humanitär operation. Medan Ukrainas armé säger sig vara i slutskedet av att återta staden Donetsk från de proryska separatisterna, hoppads Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov på att snart kunna leverera humanitär hjälp till östra Ukraina.

BT - 28 aug 14 kl. 13:23

Dubbla budskap om rysk "invasion"

Ukrainas president Petro Porosjenko ställer in en resa till Turkiet på grund av det upptrappade situationen i östra Ukraina, skriver han på presidentskapets hemsida. Tidigare uppgifter talade om att Porosjenko betecknade händelserna som en invasion. Enligt hemsidan återvänder Porosjenko till Ukraina efter att det blivit känt att ryska soldater förts in i Ukraina i Donetskregionen.

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 08:30

Ny invasion av "biblioteket"?

Arkivfoto: Kb
Mot Hammarby var resan för lång för en invasion av Eriksdalshallen. Men i kväll tänker IFK-fansen invadera det vinröda biblioteket i Lund. Förhandsprognosen talar om upp mot 1 500 brandgula fans i Färs & Frosta.

BT - 22 aug 14 kl. 16:52

Ukraina: Detta är en direkt invasion

De första ryska lastbilarna med nödhjälp har nått fram till det rebell-kontrollerade Luhansk. Den ukrainska säkerhetstjänsten kallar konvojens rörelser för en invasion. - Vi säger att det här är en direkt invasion.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 12:36

Porosjenko: Rysk invasion

Ukrainas president Petro Porosjenko ställer in en resa till Turkiet på grund av en pågående "rysk invasion", meddelas via presidentens webbplats.
"Ryska styrkor har invaderat" delar av Donetskområdet, i Ukrainas sydöstra hörn mot Azovska sjön, skriver Porosjenko enligt Reuters. "Jag har beslutat att ställa in en arbetsresa till Turkiet på grund av den snabbt försämrade situationen".

BT - 28 aug 14 kl. 12:36

Porosjenko: Rysk invasion

Ukrainas president Petro Porosjenko ställer in en resa till Turkiet på grund av en pågående "rysk invasion", meddelas via presidentens webbplats. "Ryska styrkor har invaderat" delar av Donetskområdet, i Ukrainas sydöstra hörn mot Azovska sjön, skriver Porosjenko enligt Reuters. "Jag har beslutat att ställa in en arbetsresa till Turkiet på grund av den snabbt försämrade situationen".

Sydsvenskan - 28 aug 14 kl. 12:46

Rysk invasion i Ukraina enligt presidenten

Ukrainas president Petro Porosjenko ställer in en resa till Turkiet på grund av en pågående "rysk invasion" i Donetskområdet, meddelas via presidentens webbplats. Även EU-landet Litauen talar om en "uppenbar invasion"..

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 03:19

Zeman: Flyktingvåg en "invasion"

Tjeckiens president Milos Zeman kallar i sitt jultal flyktingvågen till Europa för en "organiserad invasion". Han manar också unga män från Syrien och Irak att stanna hemma och slåss mot Islamiska staten (IS) i stället för att söka asyl i Europa.— Jag är helt övertygad om att vi ser en organiserad invasion och inte en spontan flyktingvåg, sade Zeeman.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Uppsalaorkester blåste hem nytt SM-guld

Uppsala Blåsarsymfoniker (UBS) kan för tredje året i rad titulera sig svenska mästare..

UNT - 1 timme sedan

Kajfes inleder museikonserterna

Trumpetaren, kompositören och producenten Goran Kajfeš inleder höstens säsong av konserter på Uppsala Konstmuseum, tillsammans med Andreas Tilliander..

UNT - 3 timmar sedan

Stoppad förskola får inte öppna igen

Uppsala kommun drog in tillståndet för Sanabil Al-Hanan i Valsätra efter kritik om allvarliga brister..

UNT - 4 timmar sedan

SOS-larm: Personbil har kört av vägen

En personbil har kört av vägen längs länsväg 714..

UNT - 6 timmar sedan

Uddlös handlingsplan hjälper inte Gottsunda

Även när jag bodde i Gottsunda på 1990-talet fanns det stök och problem..

UNT - 11 timmar sedan

Slutreplik: Ta avstånd från islamism, Dawa!

Utan besked om Dawa-stiftelsens syn på sharia säger KD fortsatt nej till en moské i Stenhagen, skriver Jonas Segersam i en slutreplik..

UNT - 15 timmar sedan

Arrangörens mål: Utsåld modevisning

Intresset är stort inför Uppsala fashion weekend..

UNT - 15 timmar sedan

Stuga vid vattnet lockade flest

Tio kvadratmeter med egen brygga..

UNT - 16 timmar sedan

Påta i trädgården för hälsans skull

Alla trädgårdsentusiaster kan vittna om den njutning som odling ger..

UNT - 17 timmar sedan

Rivningsplaner går vidare trots kritik

En oenig byggnadsnämnd går vidare med planerna på att riva två bostadshus från 1920-talet och bygga nytt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.