SVT > Inrikes

Monday, 16 September, 00:24

SVT - 10 sep 19 kl. 20:48

Regeringens Kinastrategi – vill skapa ett KinacenterSveriges regeringen vill bygga upp ett Kinacenter för att samla kunskap om stormakten. Pengar kommer att anslås i samband med att den nya nationella Kinastrategin offentliggörs de närmaste dagarna, erfar SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kinastrategi, Kinacenter, Kinastrategin, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, Kinastrategivill skapa ett , Kinacenter
Expressen - 10 sep 19 kl. 23:05

Svenska regeringen vill bygga Kinacenter

Den svenska regeringen hoppas på att kunna bygga upp ett Kinacenter – för att samla kunskap om den växande stormakten. Pengarna som ska användas för byggnationen kommer att anslås i samband med att Sveriges nya Kinastrategi offentliggörs inom de närmaste dagarna skriver SVT. .

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 03:55

Regeringen vill öppna Kinacenter

För att samla kunskap om Kina vill Sveriges regering bygga upp ett Kinacenter, rapporterar SVT Nyheter. Enligt SVT kommer pengar att anslås i samband med att en ny nationell Kinastrategi offentliggörs de närmaste dagarna. EU har gemensamma riktlinjer fö.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 19 kl. 03:55

Regeringen vill öppna Kinacenter

För att samla kunskap om Kina vill Sveriges regering bygga upp ett Kinacenter, rapporterar SVT Nyheter. Enligt SVT kommer pengar att anslås i samband med att en ny nationell Kinastrategi offentliggörs de närmaste dagarna. EU har gemensamma riktlinjer fö.

UNT - 11 sep 19 kl. 03:55

Regeringen vill öppna Kinacenter

För att samla kunskap om Kina vill Sveriges regering bygga upp ett Kinacenter, rapporterar SVT Nyheter..

GöteborgsPosten - 11 sep 19 kl. 03:55

Regeringen vill öppna Kinacenter

För att samla kunskap om Kina vill Sveriges regering bygga upp ett Kinacenter,.

SvD - 28 feb 11 kl. 07:17

Här är Volvos Kinastrategi

Volvos Kinastrategi presenterades vid en presskonferens i Peking i fredags. Volvo ska sälja 200 000 bilar i Kina år 2015. Det ska jämföras med förra året då 30 500 bilar såldes.

Alliansfritt Sverige - 13 apr 12 kl. 11:22

Regeringens DN Debatt - nu med kommentarer

UTSPEL. Regeringen har dagen till ära publicerat en trött debattartikel på DN Debatt för att berätta om vad som kommer i budgetpropositionen nästa vecka. Här är artikeln i sin helhet, tillsammans med några kommentarer i rött.

HBL - 23 okt 14 kl. 17:50

Budgeten kan bli regeringens fall

Kaos hotar i den svenska politiken i höst. I går lade den nya regeringen fram sitt första budgetförslag, men Sverigedemokraterna hotar rösta ned budgeten, vilket i så fall fäller regeringen.Stockholm
Sveriges nya finansminister Magdalena Andersson från Socialdemokraterna vill satsa 25 miljarder kronor (2,7 miljarder euro) på olika reformer nästa år.

Cornucopia - 31 jul 18 kl. 15:58

Regeringens "stöd" populistiskt och för lågt - skjuter bara upp böndernas konkurser till efter valet

Regeringens återbetlning av böndernas inbetalda skatter tillbaka till bönderna själva ("krisstöd") är populistiskt och för lågt. Det skjuter på sin höjd upp masskonkurserna och nedläggningarna hos bönderna till efter valet, och räcker bara till att ge 50% av djuren mat i 2-4 veckor, om foderpriserna varit de normala.
Betesmark.

YLE - 26 maj 15 kl. 03:45

Det ska bli slut på regeringens såsande

Den förra regeringen misslyckades kapitalt med sina stora projekt, kommunreformen och hälsovårdsreformen. Nu föreslår en arbetsgrupp, som tillsattes av den avgående regeringen, att man ska lära av misstagen. Arbetsgruppen föreslår en oberoende expertnämnd som läser igenom regeringens förslag innan de går till riksdagen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Martin Kinnunen (SD): ”Gröna skatteväxlingen en bluff”

Höjda bensinpriser upprör framför allt de som bor i glesbygden och är beroende av bilen. Miljöpartiets språkrör Per Bolund och Sverigedemokraternas talesperson i miljö- och klimatfrågor Martin Kinnunen möttes i SVT Agenda för att diskutera den gröna skatteväxlingen. – Det skulle kunna vara bra om det var en grön skatteväxling, men det är en bluff, säger Kinnunen..

SVT - 2 timmar sedan

Eva Nordmark (S) om Arbetsförmedlingen: ”Det viktiga är inte att det finns kontor”

Som TCO-ordförande var Eva Nordmark mycket kritisk till besparingarna inom Arbetsförmedlingen och krävde tidigare i år att regeringen skulle skjuta till pengar, något som inte gjordes. Som nytillsatt arbetsmarknadsminister vill inte Nordmark svara på om hon nu kommer se till att det blir mer pengar. – Höstbudgeten kommer i veckan.

SVT - 2 timmar sedan

LO-ordföranden: Överenskommelsen måste till viss del brytas

Sveriges nytillsatta arbetsmarknadsminister, Eva Nordmark, kommer att föra en politik med inslag som hon själv tidigare kritiserat. – Synen på Arbetsförmedlingen är en del av 73-punktsprogrammet som måste omförhandlas, säger LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson..

SVT - 3 timmar sedan

Klimatfrågan polariserar – och provocerar

Bara två procent av svenskarna tror inte alls att klimatförändringar sker på riktigt, enligt en opinionsundersökning från Novus som gjordes i somras. Men trots att det är en liten del, får SMHI många mejl från personer som tycker att larmen om klimatet är överdrivna. – Det märks att frågan väcker känslor för att vi får så mycket frågor, säger Gustav Strandberg, klimatforskare på SMHI till SVT..

SVT - 3 timmar sedan

Därför intervjuar Agenda professor Pekka Kauppi om skogens betydelse för klimatet

I Agenda 15 september intervjuas Pekka Kauppi, professor i miljövetenskap vid Helsingfors universitet, om betydelsen av skogar för att binda koldioxid och på så sätt minska växthuseffekten..

SVT - 4 timmar sedan

Riksgälden skakas efter avslöjanden om storförluster – tillsätter extern utredning

Riksgälden, som fungerar som ”statens bank”, har nu beslutat att tillsätta en extern utredning av sitt ledarskap. Detta sker efter avslöjanden om att myndigheten tagit beslut som inneburit förluster för miljontals skattekronor..

SVT - 4 timmar sedan

Ny gräns för reavinstskatt ska bidra till ökad rörlighet på bostadsmarknaden – Villaägarna skeptiska

Nästa år återinförs – och höjs – gränsen för hur mycket reavinstskatt som får skjutas upp när bostäder säljs. Liberalerna hoppas på att det här ska öka rörligheten på bostadsmarknaden men Villaägarna är skeptiska..

SVT - 5 timmar sedan

Flera kommuner vill blanda elever för ökad integration

För att minska skolsegregation och öka skolresultaten i utsatta områden, är det flera kommuner som nu vill blanda elever från olika områden. I Örebro stängdes Vivallaskolan för två år sedan och eleverna delades upp på andra skolor. Nu vittnar skolpersonal och elever för SVT om ett större lugn och bättre studiero i skolan..

SVT - 6 timmar sedan

Rättspsykiatrikern vill slopa straffrabatten för unga gängkriminella

Om Miljöpartiet ändrar sig kan straffrabatten för 18-21-åringar försvinna. Rättspsykiatrikern Marianne Kristiansson välkomnar en förändring av lagen – trots att forskning visar att hjärnan är färdigutvecklad först flera år senare. – De känner till konsekvenserna men de bryr sig inte, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 7 timmar sedan

Se publikens bilder från ovädret

Höstovädret är på ingång och SMHI varnar under söndagen för mycket hårda vindbyar som dragit in över Västsverige. I bildspelet ovan kan du se bilder på ovädret från SVT:s tittare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.