YA > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:37

YA - 10 sep 19 kl. 20:04

Sosseelitens grepp om SverigeStefan Löfven stärker det socialdemokratiska maktgreppet om Sverige. Centern och Liberalerna stöder återetableringen av sosseeliten. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sverige, Löfven, Liberalerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sosseelitens, greppom , Sverige
Trelleborgs Allehanda - 10 sep 19 kl. 20:04

Sosseelitens grepp om Sverige

Stefan Löfven stärker det socialdemokratiska maktgreppet om Sverige. Centern och Liberalerna stöder återetableringen av sosseeliten. .

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 05:00

Sosseelitens grepp om Sverige

Stefan Löfven stärker det socialdemokratiska maktgreppet om Sverige. Centern och Liberalerna stöder återetableringen av sosseeliten..

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Alliansfritt Sverige - 15 maj 13 kl. 08:38

Klyftorna ökar snabbast i Sverige

KLYFTOR. OECD rapporterar att Sverige är det land vars klyftor har ökat mest de senaste 20 åren. Andelen fattiga har fördubblats under perioden från under 4 % till över 9 %.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

SSAB permitterar anställda

YA - 45 minuter sedan

Matvandring slutade i magsjuka – drygt 20 sällskap drabbade: ”Extrema magsmärtor”

Helgens matvandring slutade med huvudet i toaletten för ett stort antal besökare på matvandringen, där lokala restauranger ställer upp med smakprover. Drygt 20 sällskap har hört av sig med magsjuke-symptom till Moveat, företaget bakom matvandringen – som nu försöker spåra källan till insjuknandet. .

YA - 30 minuter sedan

Taylor Swift kommer till Norden

YA - 1 timme sedan

White guide: Här är kaféerna i sydost som kvalat in på listan

Nio kaféer i sydöstra Skåne har kvalificerat sig till White Guide Café 2019-2020. Fyra av dessa ligger i Ystads kommun, tre i Simrishamns kommun och två i Tomelilla. Totalt finns 337 serveringsställen med på listan.

YA - 1 timme sedan

Klart med Seniorernas hus – på prov

Nu är det upp till seniorerna att bevisa behovet av en samlingsplats. Kommunstyrelsen har klubbat att seniorerna får använda den lokal i Domushuset som även används av Ung sluss..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.