Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 September, 18:07

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 20:00

En hel bibba BLT-artiklar om nya bibblanEtt nytt stadsbibliotek var hett emotsett i flera decennier. Och BLT sparade inte på krutet inför invigningen. I september 1959 levererades reportage efter reportage – nog för en mindre bok till någon av bibblans hyllor..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En hel bibba, BLT-artiklarom nya , bibblan
BT - 17 aug 12 kl. 07:24

17-åring hotade spränga BLT

Blekinge läns tidning har polisanmält en 17-årig kille för olaga hot. 17-åringen är misstänkt för en rad rån mot äldre i området, vilket tidningen har rapporterat om. Det uppskattades inte av 17-åringen som besökte redaktionen i onsdags för att försöka avstyra från ytterligare skriverier och ville att publicerade artiklar skulle tas bort från webbtidningen.

BLT - 03 jan 13 kl. 15:55

Alla våra artiklar om Melodifestivalen

BLT - 13 jul 11 kl. 21:54

Underhållande sommarflirt med samtiden

Sommarrevyn Lite sång! Lite dans! Lite naket!

BLT - 03 jan 13 kl. 15:55

Melodifestivalen 2013

Melodifestivalen 2013 startar i Karlskrona den 2 februari, då vi självklart är på plats! Festligheterna drar sedan vidare till Göteborg (9/2), Skellefteå (16/2) och Malmö (23/2). Andra chansen hålls i Karlstad den 2 mars och final blir det på nya Friends arena i Stockholm den 9 mars.

Sydöstran - 23 apr 14 kl. 20:51

BLT:s artiklar om EU-valet

Blekinge Läns tidning - 23 apr 14 kl. 20:51

BLT:s artiklar om EU-valet

Blekinge Läns tidning - 21 jan 17 kl. 15:36

Så tycker folket om det nya biblioteksbeslutet

Protesterna var så många att kommunen tänkte om. Från och med måndagen är Stadsbibliotekets vuxenavdelning bemannad igen. Detta efter att i tre veckor har varit utan personal delar av dagen, på grund av ett besparingskrav.

Cornucopia - 17 jun 15 kl. 20:06

Grekisk parlamentskommitte hävdar att alla landets skulder är olagliga

Konspirationshaverist-, falsklarm-, USA hatar-, foliehatt-, penningsystemhaverist- och Putinkuddbitarsajten Zero Hedge (ZH) uppmärksammade nu på eftermiddag att en parlamentarisk kommitte i Grekland kommit fram till att hela Greklands statsskuld är olaglig. Därmed hävdas det från ZH att landet kan strunta i att betala ett öre, utan att det ska klassas som en betalningsinställelse.

Nu ska man förstås ta allt som står på Zero Hedge med en extremt stor nypa salt, och främst är betald rysk psyops (ZH är ungefär som en kombination av ryska Sputnik och Russia Today, men utan nedkortning - Rysslands röst för de som inte gillar korta artiklar), men det är förstås intressant ändå.

Blekinge Läns tidning - 29 apr 16 kl. 11:03

"Journalister mörkar sanningen"

En stor del av journalistens vardag handlar om att samla in fakta - som sedan blir reportage och artiklar. På BLT görs detta dygnet runt. I fler kanaler..

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 14:00

Utvecklingen är inte till för alla

I onsdagens BLT finns några stort uppslagna artiklar om hur kommunen lägger tid och pengar för att kommunen ska ligga före andra i den stora kapplöpningen om att vara längst fram i arbetet med att ”digitalisera” stan. .

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Berömda Tösen har haft en romans med Elvis

Geten Tösen blev rikskänd när hon dök upp från ingenstans vid köpcentret i Lyckeby. Ett år senare mumsar hon äppelbitar i sitt nya hem i Wämöparken och har hunnit med en romans med Elvis..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dubbel kvalseger för Orions SM-duo

OK Orion-duon Anton Johansson och Erik Andersson imponerade stort i kvalet på SM i medeldistans genom att vara etta och tvåa i ena kvalheatet..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Misstänkt föremål kunde "orsaka skada"

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ufo-folk samlade för stormning av Area 51

Flera hundra ufo-entusiaster har samlats i Nevadaöknen för att storma den hemliga försvarsanläggningen Area 51. Hittills har allt gått lugnt till. En kvinna sprang under en bom och greps, men släpptes..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man allvarligt skadad i lägenhetsbrand

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Börsen slår rekord trots svacka

Trots en global konjunkturnedgång, geopolitisk oro i Mellanöstern, handelskrig mellan USA och Kina och risken för brexit utan utträdesavtal kretsar Stockholmsbörsen sedan några dagar på historiska rekordnivåer. OMXS-index har sedan årsskiftet lyft 20 procent..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Samarbetar för att möta svårare tider

Karlskrona har hamnat på efterkälken, men ser goda möjligheter att komma ifatt städer som Kalmar och Växjö i grannlänen. I fredags vässades också möjligheterna för ett framtida samarbete, betydligt större än i dag..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kurvan visar växling i storlek

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Politikernas resa granskas efter anmälningar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De vill veta vad du tycker om konst

I maj genomförde konstnärerna i projektet ”The Arts Dot” en internationell konstutställning i en av Karlskronas gallerior. Nu går de vidare. Inför nästa utställning vill de veta vad allmänheten har för tankar om och attityder till konst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.