Expressen > Nyheter

Sunday, 22 September, 11:53

Expressen - 10 sep 19 kl. 20:03

Ikeas parkering översvämmad efter skyfallEtt skyfall i Kållered utanför Göteborg har skapat stor översvämningsproblematik.Både parkering utanför Ikea och källare till flera bostadshus är drabbade.– På parkeringen står vattnet ovanför trösklarna på bilarna och rinner in, säger Johan Karlsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kållered, Göteborg, Ikea, Johan Karlsson, Storgöteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, parkering, översvämmadefter , skyfall
Västerbottens Folkblad - 24 apr 18 kl. 14:49

Väg översvämmad – stängs av helt

Trafikverket rapporterade på tisdagseftermiddagen om en översvämmad väg. Det hela rör väg 365 mellan Yxsjö och Tallåker, och trafiken i båda riktningarna berörs. ”Översämmad väg i höjd med Tallberg.

Sydsvenskan - 30 jul 14 kl. 13:07

Lista: Så agerar du vid en översvämmad källare

Sol har bytts mot regn och risken för torra gräsmattor har bytts ut mot översvämningsrisk. Har du otur och drabbas av en översvämmad källare har Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp kommit med en rad tips för hur du ska agera..

Sydsvenskan - 14 maj 15 kl. 09:36

Arbetare fast i översvämmad gruva

Räddningsarbetare försöker nå minst 15 gruvarbetare som är instängda i en översvämmad guldgruva i nordvästra Colombia. Några av gruvarbetarna sitter fast på 17 meters djup, skriver BBC.Enligt tjänstemän kan det ta upp till tre dagar att pumpa ut tillräckligt med vatten för att rädda männen.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 15 kl. 09:36

Arbetare fast i översvämmad gruva

Räddningsarbetare försöker nå minst 15 gruvarbetare som är instängda i en översvämmad guldgruva i nordvästra Colombia. Några av gruvarbetarna sitter fast på 17 meters djup, skriver BBC.Enligt tjänstemän kan det ta upp till tre dagar att pumpa ut tillräckligt med vatten för att rädda männen.

Expressen - 04 jan 16 kl. 09:31

Tunnel översvämmad – polis fick rycka ut

Under morgonen kom ett larm om en översvämmad gångtunnel till SOS Alarm. Nu är felet åtgärdat och polis har lämnat platsen. – Anledningen till att vi åkte dit var att människor gick via järnvägen i stället för i den översvämmade tunneln, säger Maya Forstenius informatör vid polisens ledningscentral..

Magazin24 - 09 jul 12 kl. 22:53

Järnvägsviadukt översvämmad

Järnvägsviadukten på Stureleden i Arboga är översvämmad. Det är i nuläget oklart vad som har hänt men det är väldigt mycket vatten i viadukten..

Jönköpingsnytt - 06 aug 12 kl. 17:49

Nygatan översvämmad

Nygatan är Jönköpings Venedig. I alla fall under måndagseftermiddagen. Det kraftiga regnet ledde till att gatan i centrala Jönköping blev översvämmad..

Eurosport - 13 jan 13 kl. 08:34

Rally raid - Dakar - TV: Kaos i Dakar - översvämmad flodfåra avbröt etappen

En redan kortad sträcka blev ännu kortare när alla ekipage i bilklassen utom fem fastnade vid en översvämmad flod..

SN - 17 apr 13 kl. 07:15

223:an översvämmad

223:an strax söder om Björnlunda är översvämmad. Ett körfält uppges vara påverkat. Vet du något?

Västerbottens Folkblad - 19 apr 13 kl. 22:30

Översvämmad och avstängd väg

Väg 740 från Nysätra till Stensborg är översvämmad i båda körfälten. Vägen är därför avstängd för genomfart,  preliminärt till 26 april..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ministern: Ingen kris i förlossningsvården

Bemanningsbrist och nedlagda kliniker sätter hård press på förlossningsvården i Sverige.I TV4:s ”Nyhetsmorgon” säger socialminister Lena Hallengren (S) att regeringen har ett ansvar – men att en stor del också ligger på landets regioner.– Regeringen är inte de som beslutar var det finns förlossningskliniker.

Expressen - 30 minuter sedan

Gretas kliv – från okänd tonåring till klimatprofil

I augusti 2018 satt hon helt ensam utanför riksdagen. Ett år senare samlar Greta Thunberg hon miljoner efterföljare världen över.Så gick till när en okänd svensk tonåring blev den globala klimatrörelsens portalfigur..

Expressen - 45 minuter sedan

Visitationszonerna okontroversiella i Danmark

I Sverige är det avspisade M-förslaget om visitationszoner en av orsakerna till att förhandlingarna om åtgärder mot gängkriminalitet kollapsade. I Danmark, där polisen haft möjlighet att införa visitationszoner i 15 år, är frågan okontroversiell..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna utsatt för våldtäkt – misstänkt man har gripits

En kvinna har anmält att hon blivit utsatt för en våldtäkt på en klubb i södra Stockholm under söndagsnatten.Polisen har gripit ett misstänkt man..

Expressen - 1 timme sedan

Man knivskars i halsen av rånare

Rånare överföll en ung man vid en bankomat i Stigbergstorget under natten mot söndag.Offret blev knivskuren i halsen.– När polis kom dit fanns det en kniv kvar på marken, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson..

Expressen - 2 timmar sedan

Därför kan inte äldsta sonen i Ystadsfamiljen omhändertas

I veckan avslöjades att en domstol avslår kommunens begäran om att omhänderta den äldste sonen i Ystadsfamiljen. Orsaken: sonens bristfälliga uppväxt är inte skäl nog – för att tvångsomhändertas krävs att sonen missbrukar, är kriminell eller uppvisar ett ”socialt nedbrytande beteende”, enligt HD-Sydsvenskan som talat med domaren i målet..

Expressen - 3 timmar sedan

Talibankrigarna som vill dö och döda för sitt land

Hur tänker en människa som beordrar en självmordsbombning? Krigskorrespondenten Magda Gad kom till Afghanistan för ett år sedan med den frågan.  Under hemliga möten bortom regeringens kontroll fick hon svaret av eftersökta ledare som planerar dessa attacker och unga män som är beredda att dö.

Expressen - 3 timmar sedan

Militären söker försvunnen man – dimman försvårar

En man i 80-årsåldern har varit försvunnen sedan 14-tiden på lördagen från ett boende strax väster om Jönköping.Nu är militären inkallad i sökandet efter honom.Samtidigt ställer dimman till med stora problem i sökandet, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 3 timmar sedan

Död man hittad vid badplats

En död man har hittats i vattnet vid en badplats i Gävle.Mannen är inte identifierad och polisen vet inte vad som har orsakat dödsfallet..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisjakt efter flera butiksrånare

Polisen jagade i natt ett flertal personer som genom hot försökt tvinga till sig varor och kontanter inne i en butik i Malmö.De misstänkta jagades med hundpatrull..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.