YA > Lokalt

Saturday, 21 September, 17:08

YA - 10 sep 19 kl. 20:00

Läget låst i tornväktarbråkTornväktarnas fackförbund Syndikalisterna har nu utökat sina krav och kräver att tornväktares barn ska få förtur vid rekrytering..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Syndikalisterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läget, låsti , tornväktarbråk

Fler nyheter från YA

YA - 6 timmar sedan

Ökning av viltolyckor med rådjur och vildsvin

Hittills i år har 662 viltolyckor rapporterats in i sydöstra Skåne. De senaste fem åren har antalet olyckor ökat i Skåne och helan landet..

YA - 6 timmar sedan

Så här gör du om du kolliderar med vilt

Det är viktigt att en viltolycka rapporteras in. Att inte anmäla en sammanstötning kan vara straffbart och belagt med böter..

YA - 23 timmar sedan

Mobil kvinnojour uppmärksammad på riksplanet

Freezonens mobila och uppsökande kontor har rönt uppmärksamhet på nationell nivå. På fredagen fick kvinnojouren besök av representanter från riksorganisationen Unizon, som ville veta mer om hur man arbetar..

YA - Igår: 13:39

Larm om brand på Polykemi

YA - Igår: 11:49

Matförgiftningen: Provsvaren är lämnade – ”svårt hitta bevis”

Miljöförbundet var under merparten av onsdagen ute och samlade information från de olika restaurangerna som medverkade under helgens matvandring i Ystad. Nu inväntas resultaten från prover både från restauranger och drabbade gäster. Arrangören Moveats stora uppgift blir nu att informera och återgälda alla gäster som blivit drabbade under evenemanget.

YA - Igår: 06:00

Carl Johan Engvall: Oombedd lista på livets korvar

Tio böcker som har påverkat ditt liv, tio vinylalbum som formade dig som ung, tio filmer som har gjort dig till den du är… Facebookflödet består hösten 2019 av en nostalgisk djupdykning..

YA - Igår: 18:00

Han sköter lasarettet i Ystad i väntan på ny chef

Thomas Persson är högsta hönset på lasarettet i Ystad medan rekryteringen av en ny sjukhuschef pågår. Han är samtidigt sjukhuschef i Landskrona men ser inga problem med de dubbla uppdragen. – I Ystad finns ett stort driv och engagemang.

YA - 18 sep 19 kl. 00:59

Levande bibliotek får eleverna att läsa mer

Skolbiblioteken förvandlas från att vara ett rum med böcker till att bli en funktion i skolan. Samtidigt ökar elevernas boklån och läsande..

YA - I förrgår: 15:00

Uppdrag: Hitta statister med en viss sorts hår

Ystadsbor som har en viss längd på håret har nu möjlighet att vara statister i SVT:s stora seriesatsning ”Jakten på en mördare”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.