BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 17:10

BT - 10 sep 19 kl. 19:22

Planerad bergtäkt i Gingri upprörPlanerna på en stor bergtäkt strax utanför Gingri söder om Fristad upprör de kringboende. Två av de närmaste grannarna driver företag som kommer att tvingas lägga ned, fruktar de själva.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Gingri, Fristad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planerad, bergtäkti , Gingri, upprör
LV - 04 feb 17 kl. 07:00

Upprört över planerad bergtäkt

En bergtäkt som totalt omfattar 30 hektar planeras väster om riksväg 23 utanför Södra Vi. I närheten till den planerade bergtäkten där ett företag vill spränga, bryta och krossa sammanlagt fem miljoner ton massor ligger en av kommunen större vattentäkter. Nu reagerar både kommunpolitiker och inte minst ortsbor över planerna..

SmålandsPosten - 10 feb 16 kl. 22:07

Planerad försäljning upprör hyresgästerna i Växjö

– Vad händer om hyrorna höjs och vi inte har råd att bo kvar? Kommunens planerade försäljning av 2069 lägenheter sprider oro bland hyresgästerna i Växjö..

BT - 16 sep 19 kl. 04:00

Nej till bullrig bergtäkt i Fristad

Planerna på en bergtäkt i Fristad upprör. En fråga som borde vara av allra största vikt för kommunen är hur Borås vattentäkt, Öresjö, riskerar att påverkas, påpekar närboende..

Jmini.se - 28 okt 15 kl. 07:15

Elmiamässa upprör skåningar

Elmias jakt- och fiskemässa upprör i Skåne. Nu är mässan anmäld till konkurrensverket. Jakt- och fiskemässan, Elmia Game Fair Skåne, är planerad på Ellinge slott i slutet av augusti nästa år.

DI - 10 jul 19 kl. 14:28

SSAB:s nya jättekabel upprör adeln: ”Motbjudande”

En stor kraftledning från Flen som SSAB behöver till en planerad eldriven stålugn i Oxelösund rör upp heta känslor bland Sörmlands godsherrar. Di har tagit del av upprörda inlagor författade ute på landskapets slott och herresäten, ägda av bland andra adelsmän och Melker Schörling..

Kristianstadsbladet - 07 mar 13 kl. 22:12

Ungersk grundlagsändring upprör


En planerad förändring av Ungerns grundlag möter motstånd. Inför omröstningen på måndag planerar oppositionen demonstrationer i helgen, och på torsdagen tog dussintals missnöjda unga plats vid det styrande partiet Fidesz högkvarter i Budapest. Fidesz anklagas för att kringgå landets författningsdomstol genom att föra in flera avvisade lagförändringar i grundlagen med hjälp av sin massiva parlamentsmajoritet.

Nerikes Allehanda - 19 nov 16 kl. 05:23

Plantering efter riksvägen är planerad

Nu finns konkreta planer på uppsnyggning av området efter riksväg 63, på infarten till Hällefors. Detta efter den avverkning som skedde i somras vilket upprörde boende intill..

NSD - 13 jun 17 kl. 12:10

Bäckström upprörd över inställd match: "Fegis"

Återigen har en planerad match ställts in för Luleåfajtern Niklas Bäckström..

YLE - 05 nov 18 kl. 09:20

ÅU: Paneldebatt om metoo-rörelsen upprör vid Åbo Akademi, forskare hotar att lämna högskolan

Personal och studerande vid Åbo Akademi protesterar mot en planerad paneldebatt om metoo-rörelsen, rapporterar Åbo Underrättelser. Orsaken är att den svenske debattören Alexander Bard är en av panelisterna..

YLE - 05 nov 18 kl. 09:20

ÅU: Paneldebatt om jämställdhet ur mansperspektiv upprör vid Åbo Akademi

Personal och studerande vid Åbo Akademi protesterar mot en planerad paneldebatt om jämställdheten ur ett mansperspektiv, rapporterar Åbo Underrättelser. Orsaken är att den svenske debattören Alexander Bard är en av panelisterna..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Ny nolla för Lindahl i Bundesliga

BT - 1 timme sedan

Enkät: "Tror att Östersund går i konkurs"

Östersund hotas av konkurs och kan tvångsdegraderas från fotbollsallsvenskan. Flera av klubbens supportrar fruktar nu det värsta..

BT - 1 timme sedan

Östersunds ödesvecka inleddes med förlust

Höstmörkret sänker sig över konkurshotade Östersunds FK. Efter ännu en förlust – 0–1 borta mot Falkenberg – ser situationen kritisk ut för de rödsvarta också sportsligt i den allsvenska fotbollen. Föreningen står inför en ödesvecka då klubbens hela framtid ska avgöras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.