Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 September, 14:00

Expressen - 10 sep 19 kl. 19:22

Persson under press – åklagarens krav: AgeraGöran Persson är plötsligt satt under press i den misstänkta brottshärvan på Swedbank.Åklagaren kräver att bankens styrelseordförande ska agera för att skingra en rad frågetecken.Enligt Svenska Dagbladet finns det misstankar om att banken manipulerat interna dokument om penningtvätt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Persson, Swedbank, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Perssonunder , press, åklagarens, krav, Agera
Expressen - 29 apr 16 kl. 11:57

Bunkern får stå kvar – trots åklagarens krav

Martin Trenneborgs bunker kommer inte att rivas trots åklagarens begäran. Och rättsexperten Sven-Erik Alhem menar att något annat beslut skulle vara märkligt. – Det hade varit bättre om åklagaren hade yrkat på att den återställdes i ett skick som innebar att den var användbar för seriösa ändamål..

Nerikes Allehanda - 04 okt 17 kl. 12:37

Föreläsning om stress, press och krav

Johan Norén kommer till Hällefors Folkets hus 5 oktober för att dela med sig av sina erfarenheter av krav som stressar..

Aftonbladet - 14 jun 12 kl. 14:26

Åklagarens krav: Livstids fängelse

Vill att de misstänkta för mordet på ett lantbrukarpar i Långared döms till lagens strängaste straff.

Expressen - 07 aug 12 kl. 21:49

Åklagarens krav: Tre års fängelse

Åklagaren kräver tre års fängelse för kvinnorna i Pussy Riot som framförde en Putinkritisk manifestation i Moskvas Frälsarkatedral. Punkbandet anklagas för uppvigling till religiöst hat. ?

Expressen - 05 jan 16 kl. 12:29

Åklagarens krav: Vill att frun hörs på plats

Advokaten vill att Nerijus Bilevicius hustru ska höras igen när Lisa Holm-fallet tas upp i hovrätten. Precis som målsägandebiträdet kräver nu vice chefsåklagare Lars-Göran Wennerholm att hon då ska infinna sig personligen i rätten. "Om omförhör skall äga rum, så skall detta ske på plats och inte via telefon", skriver åklagaren i sitt yttrande..

Expressen - 06 jul 16 kl. 06:15

Åklagarens krav efter tortyrrättegången

I mer än ett dygn hölls offret inspärrat i en lägenhet och misshandlades med knogjärn, elpistol och ett koppel. Nu kräver åklagaren John Dagnevi att den huvudmisstänkte 27-åringen döms till tolv års fängelse. – Jag tycker man ska kalla saker för vad de är.

Sydsvenskan - 22 jul 16 kl. 10:58

Åklagarens krav efter attacken i Nice: ”Radera alla övervakningsbilder”

Poliskälla: Det är första gången som man kräver att vi ska förstöra bevis..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 16 kl. 10:58

Åklagarens krav efter attacken i Nice: ”Radera alla övervakningsbilder”

Poliskälla: Det är första gången som man kräver att vi ska förstöra bevis..

Expressen - 28 nov 16 kl. 10:37

Åklagarens krav: åtta års fängelse

Polisen hade ögonen på smugglarna hela vägen. Klockan 11 kommer domen från tingsrätten i Lund. Åklagaren Stefan Gradler yrkade under rättegången på åtta års fängelse.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Victorias kärleksförklaring till Danmark: ”Vi är familj”

Kronprinsessan Victoria är på besök i Danmark tillsammans med prins Daniel. Under tisdagen höll hon ett känslosamt tal om relationen med grannlandet. – Danmark och Sverige är inte bara grannar.

Expressen - 30 minuter sedan

Försvunna Perstorpsbarn efterlyses internationellt

De fyra syskonen från Perstorp har varit försvunna i över två månader.Nu efterlyser polisen i nordvästra Skåne barnen internationellt, enligt Sveriges radio..

Expressen - 30 minuter sedan

Minst 25 barn döda i skolbrand i Liberia

En brand i en skola i Libera har kostat minst 25 barn livet, uppger nyhetsbyrån AFP som hänvisar till regeringsuppgifter..

Expressen - 1 timme sedan

Självmordsattack mot regeringsbyggnad i Afghanistan

Flera beväpnade män och minst en självmordsbombare attackerade en regeringsbyggnad i Jalalabad i Afghanistan på onsdagen. Minst nio personer är skadade, enligt Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Två fall av harpest – kan smitta människor

Länsstyrelsen har hittat två fall av harpest i Halland, ett i Falkenberg och ett i Halmstad, skriver Hallands Nyheter.  – Nu försöker vi kartlägga om det är vanligare i något specifikt område, men de två fall vi fått in är ganska långt ifrån varandra, säger länsveterinär Christa von Limburg-Stirum till HN.Sjukdomen kan också smitta människor och kan leda till lunginflammation.

Expressen - 1 timme sedan

Utpekade skytten häktad i sin utevaro i annat ärende

Mannen som enlig Aftonbladet pekas ut som skytten bakom Henrik Olsson Lilja-attacken är sedan tidigare häktad i sin utevaro, skriver Dagens Juridik.Häktningen rör ett annat ärende där han är misstänkt..

Expressen - 2 timmar sedan

Heilande elever frikänns: ”Ungdomligt oförstånd”

De heilande eleverna i Stockholm frikänns.Bilden på tonårseleverna från en gympasal spreds via Instagram och Snapchat och ledde hela vägen till rättegång.Men Södertörns tingsrätt anser att det rört sig om ”ungdomligt oförstånd” och frikänner allihop..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre viktiga förslag S tvingades dumpa

Finansminister Magdalena Andersson lägger i dag fram en budget som gör rika män till vinnare. Den enskilt största reformen är 6 miljarder på slopad värnskatt - en av flera smärtsamma eftergifter för S. Det Andersson lyfter fram som sina största framgången är pengarna till kommunerna, men de 580 miljoner man tillför - utöver det som redan var presenterat - lär inte lugna stämningen bland upprörda S-kommunalråd.

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunberg pryder Teen Vogues omslag – uppmanar alla att strejka

I somras satte Meghan, hertiginnan av Sussex, Greta Thunberg på omslaget till Vogue tillsammans med 14 andra framstående kvinnor. Nu pryder klimataktivisten ensam omslaget till en specialutgåva av Teen Vogue. – Hur vill du se tillbaka på ditt liv om 20 till 30 år?

Expressen - 3 timmar sedan

Sörjande samlas vid brofästet

Småbarnsmamman och läkaren Karolin Hakim, 31, sköts till döds på Sergels väg i Malmö för tre veckor sedan.I dag begravs hon och familjen har bjudit in alla som vill deltaga. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.